Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk, 6 éve költöztünk össze.

Féltékeny típus vagyok.

A gyanúsított a fogorvosa.

Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.

Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.

A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.

Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.

Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.

Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.

De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.

Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának, hogy fogyott...

Szerintetek?

2017. szept. 9. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
46%
Sztem is kísérd el a feleségedet mert igy nem biztos hogy megbizonyosodol arrol hogy megcsal ha a telefonjàval kinlódsz.
2017. szept. 20. 23:34
 32/69 anonim ***** válasza:
82%
Ha csak az agyadat húzza előbb utóbb ugy is lefog bukni örökké ugy sem fogtudni titkolozni.Sztem várj egy kicsit és tovàbbra is legyél vele kedves stb és tarsd nyitva a szemedet .
2017. szept. 20. 23:36
 33/69 anonim ***** válasza:
100%

Dr wondershare vagy mi neve. Az alkalmazás, ami visszahoz elég sokmindent. A volt csajom ott dőlt meg.

Viber üzeneteket nem hozta vissza, de képeket, meg minden mást igen.

2017. szept. 21. 19:56
 34/69 acelsziv ***** válasza:
Na? Mi lett?
2017. okt. 3. 10:49
 35/69 A kérdező kommentje:
Semmi, tagadja, hogy bármi lett volna, azóta nem történt semmi gyanús.
2017. okt. 4. 00:30
 36/69 A kérdező kommentje:
Elkaptam a troger fogorvostól egy kétértelmű üzenetet. Sikerült kiszednem "drága " felesegembol, neki küldte a képeket. Állítólag nem feküdtek le, "csak" tapizás, képcsere volt...
2017. okt. 11. 02:49
 37/69 acelsziv ***** válasza:
100%
hát sajnálom, hogy ezt kellet megélned
2017. okt. 11. 12:01
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a dolgot,pedig drukkoltam neked.F
2017. okt. 11. 19:27
 39/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Közbe sikerült kiszednem belőle a részleteket. Leszopta az senkit.
2017. okt. 12. 06:27
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy úgy járnál legjobban ha megcsináltatnád a fogaid vele és közölnéd az asszisztensnője előtt hogy majd a pénzt utalod ahogy megbeszéltétek.Szerintem értené szó nélkül.Ennyi járna neked,ezentúl ingyen lenne a kezelés.
2017. okt. 12. 10:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!