Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk, 6 éve költöztünk össze.

Féltékeny típus vagyok.

A gyanúsított a fogorvosa.

Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.

Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.

A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.

Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.

Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.

Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.

De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.

Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának, hogy fogyott...

Szerintetek?

2017. szept. 9. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
86%
Korántsem biztos, hogy "tettlegességre" is sor került. Egy nőnek gyakran elég az, ha egy új lovag rendbe teszi az önértékelését.
2017. szept. 13. 16:15
 22/69 anonim válasza:
Na kiderült?
2017. szept. 14. 14:25
 23/69 A kérdező kommentje:
Még kell pár nap
2017. szept. 14. 14:26
 24/69 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként, ha valóban csak 1-2 hetente van szabadideje, akkor szinte kizárt, hogy viszonyt kezdjen valakivel. Egy nőnek ehhez fontos az érzelmi háttér is, márpedig, ha szerelmes, akkor minden nap minden percében látni, érezni akarja a pasit.
2017. szept. 14. 15:47
 25/69 A kérdező kommentje:

Nem egy kettő, inkább 2-3 hetente, van hogy több néha. De olyankor egymás után 2 nap is, ritkán 3. Meg hát csinálni tényleg csinálja is a fogait az is tény. Más meg egyszerüen nem lehet, mert ahogy írtam egy helyen dolgozunk, kevés a szabad időnk, meg külön nem járunk sehova, ha meg igen, akkor is vagy hugommal megy, vagy ilyesmi.

Az érzelmi részt megkapja tőlem szerintem, minden héten viszem vacsizni, kap virágot, szerelmes üzeneteket, stb. Mindig megdicserem, h szép, csinos...

Szóval ez a helyzet, de akkor is a képek aggasztóak, meg a törölt üzenetek (ezt azzal magyarázta, hogy tudja féltékeny vagyok, inkább törli, ne kössek belé), titkos csevegés is be volt állítva, állítása szerint csak kipróbálta mi az...

Szóval kétes a helyzet. Remélem, hogy nincs semmi.

2017. szept. 14. 16:58
 26/69 anonim ***** válasza:
66%
Titkos csevegés? Kipróbálta mi az? Ajj.. És azért törölte, hogy ne legyél féltékeny? Ez beismerő vallomás. Miért is kellene féltékenynek lenni egy egy időpont egyeztetős üzenetre? Na mindegy. Én nagyon szurkolok neked, hogy ne legyen semmi. 28N
2017. szept. 14. 17:03
 27/69 A kérdező kommentje:
A fotókat meg 2x fürdéskor csinálta, vissza néztem az üzeneteim, mert emlékszem egyik esetben, éjfél előttől 1 óráig volt a fürdő szobába, 0:45kor már ráirtam jöjjön mar mert várom...
2017. szept. 14. 17:04
 28/69 A kérdező kommentje:

Napok óta nem alszok, megy a hasam...

Feleségem váltig tagadja, ha felhozom a témát még haragszik is.

Annyit mondott, ha ennyire nem bízom benne, kiserjem el amikor megy.

Már egyébként csak 3 alkalom kell és kész.

2017. szept. 14. 17:17
 29/69 A kérdező kommentje:

No a fejlemények:

Kicsit beteg dolog ez is, de telepítettem egy rejtett hangrögzítőt a telefonjara. Pechre soha nem jött értesítés, csak pont indulás előtt 1 órával... Látta a mikrofon jelzést, kérdezte mi a... ízét raktam a telefonjára,mondtam valami hülyeséget. Mondta töröljem le. Úgy tettem mintha letörölném - persze rajta hagytam. Kérdés, hogy sejtette-e már ekkor. Aztán elment, visszahallgattam, nem volt semmi gyanús.

Ha nem jön értesítés és úgy hallgatom vissza, teljesen megnyugodtam volna...

Amúgy gondolkodtam. Ha viszonya lenne vele, talán úgy se lenne értelme először ruhás szexi képet, majd aznap este tangás cici eltakaróst, egy hét múlva meg teljesen meztelent küldeni, mert a két alkalom között nem járt nála vagy nincs igazam?

Mondjuk így sem igazán van, hogy azt mondja magának csinálta kíváncsiságból és törölte is.

Lényegében ha rákérdezek még mindig tagad, néha dühös, de vettem neki ajándékokat, elérzékenyülve, ölelgetve biztosított róla, hogy szeret és sosem csalna meg.

2017. szept. 20. 20:28
 30/69 anonim ***** válasza:
40%

Te nem kicsit vagy beteg! Talán órák hosszat odavan a fogorvosnál,hogy ilyenekkel gyanúsítod?

Még szerencse b+,hogy nincs férjem,egy hónapja én is két naponta odajárok. Lehet ő is gyanúsítana? Komolyan mondom jobb egyedül mint ilyen fogyatékos kapcsolatban.

Elárulom neked,üzeneteket én is mindig kitörlöm,főleg a jelentékteleneket. Mit bizonyít ez szerinted? Egy nagy semmit.

Egyébként meg egyszerű,legközelebb elkíséred és meglátod a reakciójukat a jelenlétedben,hogy viselkednek. Félszemmel,sunyi módon néznének egymásra ha van,lenne közös titkuk. A másik:Ha a doki olyan jól néz ki,megnyugtatlak van nője,akár minden este más! Nyugodj le,igyál egy sört!

2017. szept. 20. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!