Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem?
28 évesek vagyunk, 6 éve költöztünk össze.
Féltékeny típus vagyok.
A gyanúsított a fogorvosa.
Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.
Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.
A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.
Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.
Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.
Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.
De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.
Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának, hogy fogyott...
Szerintetek?
Most biztos padlón vagy, beszéljétek meg, de ezek után nem jósolok sok jövőt a kapcsolatotoknak.
Ha te megadsz neki (szerinted) mindent, vacsora, meglepik, és az ágybeli dolgok is rendben vannak, nem teljesen világos, minek kellett neki az a másik.
32N
Igen, mindent. Minden héten étterem, virág csokor, ágyban míg nincs 3 orgazmusa nem állok le... Kérdeztem miért tette... Az újdonság varázsa... És még most az utolsó alkalomkor is azért öltözött ki annyira, mert még reménykedett benne... Pedig már tudta milyen fájdalmat élek át a képek miatt. Hogy nem alszom.
Csak a gyermek miatt gondolkodom. 3 éves, tündéri kisfiú. És nehogy már én szívjam meg, meg ő
Még te udvarolsz neki?
Bravo, ezek után ne csodálkozz, ha újra megteszi...
Ja csak egyszer leszopta... biztos így volt...
47, nem, ez addig volt így, míg kiderült. Amióta leírtam a kérdést meg főleg mert gondoltam csak flört volt valakivel és visszahódítom. De még akkor is ment hozzá. Lefeküdt vele többször is, azóta nyílván nem udvarolok neki. Együtt maradunk a gyerek miatt, meg ha tényleg megbánta. Hétfőn a poligrafos vizsgálaton kiderül, hogy megbánta-e és hogy tervezi-e újra megtenni. Megér nekem ez 60 ezer forintot.
Mert a gyerek sinylené meg. El tudnám perelni tőle, van olyan ügyvéd ismerősöm, de szereti az anyját. De nem leszek olyan jó hozzá, mint régen. Mert hiába kapott meg mindent, akkor is viszonya volt. Ahogy a mondás tartja, az eb is jó dolgában vész meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!