Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenek, ti megbántátok, hogy megcsaltátok a párotokat?
Előző folytatása:
- szóval, nem szabad elítélni valakit azért mert más értékrendet követ...
Ha jól esik neki akkor csinálja...
- szóval ítélkezni nem a ti dolgotok, mert nem vagytok ti sem bűntelenek, így ez is álszent dolog lenne...
- mocskolódni és sértegetni másokat, meg még jogotok sincsen...
Mert ez legalább ugyanolyan aljas cselekedet, mint a megcsalás...
Szumma-szummárum:
- " ne ítélj, hogy ne ítéltess"
...arról azért nem szabadna elfelejtkezni hogy bármilyen párkapcsolatban nem ÉN vagyok hanem MI...
nem bánja meg, jólvan.
de rettentő sok szövődménye lehet..tévedés azt hinni hogy pusztán szórakozás itt emberekről van szó igazából nagyon magasról lehet pofára esni!!:(
..pl..beleszeret, elkezdi macerálni miért nem lép le, az ünnepeken egyedül lenni.., ad abszurdum teherbe dobod.:D
A végén két szék közül esel a pad alá..! Volt már olyan is a történelemben..!amilyen az input-megcsalás- az output is olyan lesz ám...! Beláthatatlanok a következmények.
Az exem munkahelyén ilyen riherongyok dolgoznak...köztisztviselők közt!!..pl. írogatnak a párkeresőn dupla ! nikkel és azzal szórakoznak. Volt amelyik ráért a páromra hogy "unom a férjem"..van aki havonta 1x tuti feljárt hozzá egyszer lebuktak akkor csengetett.
Most szerintetek ez így tök rendjén van?
az oké hogy egyszer élünk de...a tízparancsolatot unalmukban találták ki vajon?
Én azért kíváncsi vagyok amikor lebuknak ugyanilyen természetesen adják elő a párjuknak, gyereküknek hogy hát ez van, ilyen vagyok...? Egyszer élünk..stb.. ??
Bammeg elküldeném dinnyét pakolni egész éjjelre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!