Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenek, ti megbántátok, hogy megcsaltátok a párotokat?
Ja akkor én a közjegyző vagyok, a kommentem pedig "tekintse tárgytalannak" :D
30/f
Komolyan érdekel: miért nem inkább a pároddal vagy aktív, és vele csinálsz izgalmas új dolgokat? Ez miért jobb? :D
Nem ítélkezés, vagy ilyesmi, csak tényleg nem bírom megérteni.
És mi a kérdés?
Kapsz minden menetért legalább egy húszezrest?
Nem.
Akkor csak ostoba qurva vagy. Okos qurva pénzért teszi szét.
Ha olyan nagyon boldog lennél, nem itt kérdezel este, hanem épp vidáman lovagolt valamelyik kanodon.
Tehát annyira izgalmas az èleted, hogy idejössz a gykra èjnek èvadján ezt leírni.
Elhiszem sz*r, hog, a pasiddal nem beszèlheted ki, hogy hogyan ès mennyi g&ci folyt el egy alkalommal, de hogy mèg egy nyomorult barátnőd sincs, akinek ezt elmondd??
Ha ennyire szereted a mogyorókat, akár meg is èlhetnèl belőle, nem gondoltál mèg rá?? Minek neked pár? Valaki majd csak akad, aki alkalom adtàn a fejedre veri a farkát!
Annyira izgalmas az életed, hogy este szex helyett kamu kérdéseket írsz ki gyakorira.
Lapozzunk.
Nem bántam meg, mert végül az akivel hűtlen voltam, a férjem lett. Egyetlen alkalom volt, rögtön másnap meg is szüntettem az akkori párommal a dolgot, elmondtam neki mindent, végül az "új pasival" kezdtünk el találkozgatni és tádám, őt soha nem csaltam meg, vele soha nem hűlt ki a dolog, sosem volt unalmas vagy monoton, szóval összeházasodtunk.
Vannak, akik nem monogám típusok, de ők folyamatos szellemi konfliktusban állnak azokkal, akik meg igen. Azok, akiknek természetes hogy egyszerre 2-3-több partnere van azt gondolja, hogy a többiek erkölcsi magas lóról beszólnak nekik arrogánsan (pl te is most), hogy mennyire tisztességtelen, de közben magukban is ugyanezt tennék, és ők az álszentség magasfokai. Akik meg monogám típusok, azok meg persze szörnyülködnek azon, hogy hogy lehet amellett sok-sok szeretőd, akit elvileg szeretsz és megbízik benned, hogy van szíved a bizalmát ilyen szinten kijátszani. Egyszerűen nem értjük meg egymást, nem tudjuk átérezni, mindkettő esetében az a kép él a másikról a fejünkben, hogy álszent, csak bemagyarázza, csak racionalizál.
Különbözőek vagyunk, ezzel nincs baj. Azzal van a baj, ha a különbözőségedről nem világosítod fel a párod, mert amúgy lehet, hogy ő is nagyon szereti a hot-dogot, csak te nem tudsz róla, és pontosan ugyanúgy gondolkodik mint te, de az is lehet, hogy ő családot, közös jövőt képzel veled, és te vagy a mindene, ami esetben nagyon csúnya dolog abból kiindulva, hogy "szereted a mogyorókat" ezt kihasználni és elárulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!