Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenek, ti megbántátok, hogy megcsaltátok a párotokat?
Tisztában vagyok vele, hogy ha a barátom megtudná, teljesen összetörne. És ha elhagyna, én is kikészülnék. De most perpill egy percig se tudom bánni.
20l
15
megtisztelsz az irigységeddel, de nem tudom viszonozni, ez annak is szól, aki kritizál engem. És nem vagyok troll :)
Nem bantam meg. Nagyon szeretem a baratomat, de most eleg nagy melyponton van a kapcsolatunk. Hianyzott a szex, nincs ezen mit szepiteni.
Ha megoldodik a problemank, nem fogom tobbe megtenni.
Juj de izgi:) Micsoda irigylésre méltó élet!:) Folyamat hazugságban élni, az de jó!;)
Neked nincs "párod". Egy pali van akihez "hazajársz". De hogy még büszkén döngeted itt a melled, na az egy komoly jellemhiba!
Nincs mit megbánnom, mert nem tettem soha ilyet, ugyanis van gerincem és tisztességes vagyok, van egy értékrendem amibe a hűtlenség nem fér bele, viszont azért írok most hozzászólást, mert kérdeznék tőled valamit.
Engem az érdekelne kérdező, hogy ha te igényelsz egy állaldó farkat, és x számú szerető hímtagját is még mellé, akkor miért nem nyitott kapcsolatban élsz? Ez lenne a korrekt megoldás ha te ilyen típusú ember vagy. Persze nyilván ilyenkor a "párod" és élhetné világát másokkal is. Vagy ez már nem tetszene neked? Csak akkor nagy a szád, ha titokban, a párod háta mögött csinálod ezt az egészet? Jó érzés patkánynak lenni, ez izgat fel?
Miért nem beszélsz vele a nyitott kapcsolatról? Vagy ha már eleve tud mindenki mindent és ilyen a kapcsolatotok, akkor a kérdés is értelmetlen, mert abban az esetben nem megcsalásról beszélünk.
- érdekes dolog, a sok személyes vélemény...
- a jelenlegi társadalmi értékrend a monogámiát tartja elfogadhatónak, és erkölcsösnek.
- a féltékenység pedig a birtoklási vágyból fakad, ami az emberi természet sajátja.
- kedves kérdező, most hozzád szólok,
Az írásodból arra következtetek, hogy nem kívánod elhagyni a pasidat igaz?
- amennyiben így van, akkor annyi lenne a kérdésem, hogy az otthoni pasiddal odaadóan viselkedsz?
- törekszel rá, hogy boldog legyen melletted?
- de hogy a kérdésre válaszoljak,
Nem vagyok erkölcsi mintakép, nem is törekszem rá, mert az egóm azt diktálja, hogy ne tagadjam meg magamtól az élet élvezetének lehetőségét...
Hiszen a halálos ágyamnál senki nem fog megdicsérni érte, hogy lemondtam rengeteg élményről, /legyen az jó, vagy rossz/ és igazából lósz*rt se számítana az sem, ha így lenne, mert kitörölhetem vele a s*ggem, amikor tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy lesz e bármi a halál után, így konkrétan a magamtól, bármilyen indokkal megtagadott élvezet, a saját életem elpocsékolása volt...
- persze ettől függetlenül a hazugság csúnya dolog...
De ha ezzel kissebb fájdalmat okozol, mintha elmondanád, hogy nem nyújt eleget neked valamilyen téren akkor talán elfogadhatóbb a dolog...
-és most jönnek az önkéntes erkölccsőszök, erénybajnokok, és köpködők...
- a kérdésre adott helyes válaszok a következők lettek volna:
1.:
- igen megbántam mert...
2.:
-nem bántam meg mert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!