Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűtlenek, ti megbántátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűtlenek, ti megbántátok, hogy megcsaltátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Én még mindig folyamatosan aktív vagyok a szeretőmmel, pedig van párom, és nagyon izgalmas az életem így. :) 28/N
2017. jún. 15. 23:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%

Tisztában vagyok vele, hogy ha a barátom megtudná, teljesen összetörne. És ha elhagyna, én is kikészülnék. De most perpill egy percig se tudom bánni.

20l

2017. jún. 16. 08:35
 22/36 anonim ***** válasza:
14%
Én teljesen elfogadhatónak tartom, hogy egy kapcsolatban a felek időnként lefeküdhetnek mással is. Tehát nincs mit megbánni. Engem inkább a birtoklásvágy ijeszt meg amit a legtöbb embernél látok.
2017. jún. 16. 09:18
 23/36 Krukutyán Levente ***** válasza:
77%
Durva, hogy mennyien bedőlnek egy ilyen trollnak.
2017. jún. 16. 13:20
 24/36 A kérdező kommentje:

15

megtisztelsz az irigységeddel, de nem tudom viszonozni, ez annak is szól, aki kritizál engem. És nem vagyok troll :)

2017. jún. 16. 13:29
 25/36 anonim ***** válasza:
40%

Nem bantam meg. Nagyon szeretem a baratomat, de most eleg nagy melyponton van a kapcsolatunk. Hianyzott a szex, nincs ezen mit szepiteni.

Ha megoldodik a problemank, nem fogom tobbe megtenni.

2017. jún. 16. 14:17
 26/36 anonim ***** válasza:
59%
"Ha megoldodik a problemank, nem fogom tobbe megtenni." Nyugi lesz még máskor is problémátok és akkor megint megteheted nyugodtan, csak mert "problémátok" van.
2017. jún. 16. 16:15
 27/36 anonim ***** válasza:
58%
Ha ez igaz, akkor gratulálok hozzá, hogy elhagytad a gerinced.
2017. jún. 16. 17:05
 28/36 anonim ***** válasza:
66%

Juj de izgi:) Micsoda irigylésre méltó élet!:) Folyamat hazugságban élni, az de jó!;)

Neked nincs "párod". Egy pali van akihez "hazajársz". De hogy még büszkén döngeted itt a melled, na az egy komoly jellemhiba!

2017. jún. 16. 18:00
 29/36 anonim ***** válasza:
57%

Nincs mit megbánnom, mert nem tettem soha ilyet, ugyanis van gerincem és tisztességes vagyok, van egy értékrendem amibe a hűtlenség nem fér bele, viszont azért írok most hozzászólást, mert kérdeznék tőled valamit.

Engem az érdekelne kérdező, hogy ha te igényelsz egy állaldó farkat, és x számú szerető hímtagját is még mellé, akkor miért nem nyitott kapcsolatban élsz? Ez lenne a korrekt megoldás ha te ilyen típusú ember vagy. Persze nyilván ilyenkor a "párod" és élhetné világát másokkal is. Vagy ez már nem tetszene neked? Csak akkor nagy a szád, ha titokban, a párod háta mögött csinálod ezt az egészet? Jó érzés patkánynak lenni, ez izgat fel?

Miért nem beszélsz vele a nyitott kapcsolatról? Vagy ha már eleve tud mindenki mindent és ilyen a kapcsolatotok, akkor a kérdés is értelmetlen, mert abban az esetben nem megcsalásról beszélünk.

2017. jún. 17. 18:54
 30/36 anonim válasza:
72%

- érdekes dolog, a sok személyes vélemény...

- a jelenlegi társadalmi értékrend a monogámiát tartja elfogadhatónak, és erkölcsösnek.

- a féltékenység pedig a birtoklási vágyból fakad, ami az emberi természet sajátja.

- kedves kérdező, most hozzád szólok,

Az írásodból arra következtetek, hogy nem kívánod elhagyni a pasidat igaz?

- amennyiben így van, akkor annyi lenne a kérdésem, hogy az otthoni pasiddal odaadóan viselkedsz?

- törekszel rá, hogy boldog legyen melletted?

- de hogy a kérdésre válaszoljak,

Nem vagyok erkölcsi mintakép, nem is törekszem rá, mert az egóm azt diktálja, hogy ne tagadjam meg magamtól az élet élvezetének lehetőségét...

Hiszen a halálos ágyamnál senki nem fog megdicsérni érte, hogy lemondtam rengeteg élményről, /legyen az jó, vagy rossz/ és igazából lósz*rt se számítana az sem, ha így lenne, mert kitörölhetem vele a s*ggem, amikor tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy lesz e bármi a halál után, így konkrétan a magamtól, bármilyen indokkal megtagadott élvezet, a saját életem elpocsékolása volt...

- persze ettől függetlenül a hazugság csúnya dolog...

De ha ezzel kissebb fájdalmat okozol, mintha elmondanád, hogy nem nyújt eleget neked valamilyen téren akkor talán elfogadhatóbb a dolog...

-és most jönnek az önkéntes erkölccsőszök, erénybajnokok, és köpködők...

- a kérdésre adott helyes válaszok a következők lettek volna:

1.:

- igen megbántam mert...

2.:

-nem bántam meg mert

2017. jún. 20. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!