Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy megcsaltatok valakit? Ha igen, miért? Megbántátok?
Nektek mi számít megcsalásnak? Mi az ami még elfogadható? Adnátok 2. esélyt? Vagy kaptatok? Ha igen, megváltoztatok?
Leszbikus kategória ;) kort is írjatok légyszi!
Lehet lepontozni, de én nem adnék,
Számomra a megcsalás, ha lefekszik valaki mással, vagy elkezd randizni valakivel a hátam mögött. Utóbbinál nem rendeznék jelenetet, megdorgálnám, hogy ha másra vágyik, nyugodtan mondja meg, mert én csak jót szeretnék neki. Az előbbinél nincs bocsánat, egy szót sem akarok tőle többet. (Itt kivétel, ha megerőszakolják, mert akkor mindenben mellette állnék)
17/L/L
Hidd el az is durva amikor rajossz hogy nemcsak lefekudt massal a hatad mogott hanem kvazi randizott is...
En jelenetet rendeztem es rendeznek is valszg plusz szakitanek...
En nem csaltam meg meg senkit es sokszor lett volna lehetosegem arra hogy velem csalja meg valaki a parjat es nem eltem vele. Szamomra egy kapcsolat szent es meg vigyazok is masera is ha mar o nem teszi.
Sajnos egyszer megcsaltam a barátnőmet.Egy dologban nem engedte,hogy az én akaratom érvényesüljön,én pedig megsértődtem,és bosszúból lefeküdtem a nővel,aki már régóta próbálkozott,de addug nem érdekelt különösebben.Utána természetesen megbántam és már másnap bevallottam a barátnőmnek.Megbocsájtott."Megváltoztam",bár nem kellett változni,mert alapvetően nem voltam rossz,csak hoztam egy nagyon rossz döntést.A lényeg ugyanaz,nem csalnám meg többször.
28/L/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!