Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy megcsaltatok valakit akit szerettetek aztán nagyon megbántátok?

Figyelt kérdés
Vissza akartátok csinálni az egészet? Gyötrődtetek miatta az új kapcsolatban? Nehéz volt feldolgozni, hogy valakit elhagytatok egy butaság miatt, akit nagyon szerettetek.

2014. nov. 7. 13:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Mit éreztetek olyankor és eltudtátok felejteni azt akit megcsaltatok, de szerettetek?
2014. nov. 7. 13:42
 2/8 anonim válasza:
Én facebookon perverzkedtem egy sráccal és a srác mindent átküldött a barátomnak aznap este pokol volt az életem pedig nem rosszból csináltam csak figyelemhiányos vagyok és nem vettem észre mibe keveredtem... De a barátom megbocsáltott hála de azóta is fáj ha eszembe jut .... Senkinek nem kivánom azt a fájdalmas valentin napot
2014. nov. 7. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én át szoktam gondolni a következményeket mielőtt cselekszem. Ebből kifolyólag nem is csaltam még meg soha senkit. Javaslom kérdező neked is ezt a gondolkodás módot, sok bajtól megkímél.
2014. nov. 7. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Csaltam már meg akit szeretek, de mivel alaposan átgondolt, tervszerű cselekedet volt, nem bántam meg.
2014. nov. 8. 11:12
 5/8 anonim válasza:

Én bevallom már volt ilyen alkalom.

Facebookon pervezkedtem egy sráccal,hosszú történet...a fiúm feltörte a facemet és elolvasta az összeset,majd átjött és elmondta az egészet és kérdésre vont.

Annyira rosszul volntam,soha nem akartam megbántani,nem tudom mit gondoltam,de soha nem tudom túl tenni magamat ezen.Borzalmas nap volt az...akivel cseteltem azt megakartam leckéztetni,nem szerettem,ő viszont megszálott lett,hiába mondtam neki hogy semmi nem lesz közöttünk nem hagyott.

Na m1...ez hülyeség,egyszerűen borzalmas érzés volt,de hála azóta semmi hülyeséget nem csinálunk és még azóta is nagyon jól elvagyunk.

2014. nov. 11. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Aki ilyet tesz, sajnos ez benne van a vérében, mert aki erre hajlamos az meg is érdemli a sorsát hogy ne legyen boldog!

Jani

2014. nov. 12. 08:22
 7/8 anonim válasza:

Kedves Jani,en egyszer csinaltam ilyet,soha tobbet es nem is gondolkodom rajta hogy ujra megtegyem.

Nem mindenkinek van a verrwbe,sokunk felfigyelest szeretne,vagy tobb torodest,vagy csak egyszeruen kivancsi

en hiaba mondtam a paromnak,mas volt a fontosabb.

Utolso elotted.

2014. nov. 13. 21:57
 8/8 anonim válasza:
Elotted az utolso voltam.
2014. nov. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!