Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy megcsaltatok valakit akit szerettetek aztán nagyon megbántátok?
Én bevallom már volt ilyen alkalom.
Facebookon pervezkedtem egy sráccal,hosszú történet...a fiúm feltörte a facemet és elolvasta az összeset,majd átjött és elmondta az egészet és kérdésre vont.
Annyira rosszul volntam,soha nem akartam megbántani,nem tudom mit gondoltam,de soha nem tudom túl tenni magamat ezen.Borzalmas nap volt az...akivel cseteltem azt megakartam leckéztetni,nem szerettem,ő viszont megszálott lett,hiába mondtam neki hogy semmi nem lesz közöttünk nem hagyott.
Na m1...ez hülyeség,egyszerűen borzalmas érzés volt,de hála azóta semmi hülyeséget nem csinálunk és még azóta is nagyon jól elvagyunk.
Aki ilyet tesz, sajnos ez benne van a vérében, mert aki erre hajlamos az meg is érdemli a sorsát hogy ne legyen boldog!
Jani
Kedves Jani,en egyszer csinaltam ilyet,soha tobbet es nem is gondolkodom rajta hogy ujra megtegyem.
Nem mindenkinek van a verrwbe,sokunk felfigyelest szeretne,vagy tobb torodest,vagy csak egyszeruen kivancsi
en hiaba mondtam a paromnak,mas volt a fontosabb.
Utolso elotted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!