Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pátom miközben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mivel panelban élünk, úgy döntöttem, 4 hónapos kislányommal leutazunk a szüleimhez 3 hétre Balatonra. Jó levegő, kert... Férjem a hétvégéket velünk töltötte... De hétköznap, otthon, nagy "magányában" összejött egy csajjal... Sose tett ilyet, nem tudja h tudom és soha nem volt köztünk probléma.... miért tette ezt???
2017. jún. 2. 10:15
 81/107 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj veletek, megcsalt férjes asszonyokkal, hogy olvassátok a női magazinokat, meg hallgatjátok a barátnőket, akik azt sulykolják belétek, hogy szerető rossz, a férjetek titeket szeret és nyilván csak megbotlott... semmi baj a kapcsolatotokkal... Pedig van! Van oka annak, ha egy kapcsolatban megjelenik a harmadik. De csak álltatjátok magatokat a hülyeségekkel, aztán meglepődtök, hogy továbbra is sz@r. Vagy megint megcsal. Mert megfog. Az a "botlás" sem azért történt, mert annyira szeret. Inkább azért mert annyira un. Bocs, de ez az igazság.
2017. júl. 13. 11:39
 82/107 anonim ***** válasza:
Azót mi van veled kérdező?
2017. júl. 13. 11:42
 83/107 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem el. Úgy döntöttem, a nyarat még meghagyom magunknak. Sajnos a barátnőimen látom, h 30 fölött kb.lehetetlenség párt találni, úgyhogy lehet, inkább értékelnem kéne ami van
2017. júl. 13. 12:07
 84/107 anonim ***** válasza:
100%

Értékelni ami van? Egy hűtlen férjet? Most komolyan? Te beéred ennyivel?

Amúgy meg nincs igazad, nagyon is lehet párt találni 30 felett is. Nekem az ismerősi körömben sok ilyen van, van aki 3 gyerekkel talált új párt.

Ne legyél megalkuvó, 30 felett is van élet, és nagyon nem mindegy hogy éled!

2017. júl. 13. 12:22
 85/107 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban hülyeség hogy 30 fölött nem lehet párt találni. Nekem az összes ismerősöm, aki normális kapcsolatban él, 30 fölött találta meg a párját. 20 évesen nagyobb eséllyel nyúl mellé az ember, ahogy te is tetted... És ha a szerető is úgy gondolkozik h úgyse találok jobbat, jó lesz ez a házas pasi... És továbbra is lefekszik a férjeddel. Jó ez neked?
2017. júl. 13. 14:36
 86/107 anonim ***** válasza:

"úgyhogy lehet, inkább értékelnem kéne ami van"

Szíved joga pozitívan értékelni, hogy melletted más puncikba is bedugja. :D De meg is érdemled.A kérdésed értelmét vesztette innentől.Sok sikert a "gruppenhez", biztosan élvezetes lesz.

2017. júl. 14. 07:02
 87/107 anonim ***** válasza:
93%
Amikor kedves veled otthon, játssza a jó férjet, nem lehet, hogy azért van, mert a szexuális élete rendben van a másik lány által, úgyhogy kiegyensúlyozottabb?
2017. júl. 14. 11:46
 88/107 A kérdező kommentje:
Párt lehet hogy lehet találni, de nekem olyan kell akibe szerelmes vagyok. Sajnos a férjembe még így is, ezek után is szerelmes vagyok.
2017. júl. 16. 13:00
 89/107 anonim ***** válasza:
Jaaaaaj... neee... nem hiszem el... Amúgy meg akármennyire is szerelmes vagy (de miért??? Nem értem...) a férjed NEM az. Vagy lehet, hogy az az, de nem beléd. Amúgy meg olvastam valahol, hogy a nagy szerelmek 30 fölött születnek ;) De ezt neked hiába mondom, hisz a homokba dugtad a fejed és még mindig 10 körömmel kapaszkodsz a patkány férjedbe, aki ott csal, ahol tud. Ha neked ez jó, akkor szenvedj. De mit vársz itt tőlünk? Hogy azt mondjuk, téged szeret? Vagy hogy biztos nem fogja többet megtenni? Tudod, mi a válaszunk ezekre. De te nem fogadod el az igazságot. Akkor mit akarsz itt?????
2017. júl. 16. 13:30
 90/107 anonim ***** válasza:
A te életed, neked kell eldönteni. De kétlem hogy a hátralevő életedben leszel-e tartósan nyugodt, boldog, mert bizalom nélkül nincs boldogság.
2017. júl. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!