Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?
egyébként pedig ne engem szidjatok, csak találgatok, nem velem történt, nem engem b..sztak hátba és nem én értetlenkedek itt
ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!
zsák a foltját mindig megtalálja!
ennyi!!!
Honnan tudod?
Az a baj hogy a nők érzelmi alapon, a palik meg testi alapon döntenek. Azért mert anyu nem tudja elképzelni hogy mással hetyegjen, a férfiak többsége igen. Attól még nem szerelmes a krvába mert 1x televerte. Meg ez a feminista "nem tudja visszafogni az ösztöneit" duma kicsit lerágott csont már. Ha szeretsz valaki akkor kielégíted hogy ne menjen máshova. Volt olyan az ismeretségi körbe hogy a srác járt egyedül bulizni a gyerek születése után, de anyu MINDIG leápolta indulás előtt. Tudod a férfiak egyszerűek mint a faék: Teli has, üres zacskó és mindenki boldog.
Azt se tudod mirol irsz...milyen zsak a foltjat???
Ez egy gerinctelen fereg, nem kell ot vedeni.
Kérdező, biztos vagy benne hogy megcsalt?
Ne már a férfit védjétek, hogy anyuka nem "ápolta" le. Ha ő is el lenne fáradva, akkor inkább aludna, nem sexen járna az esze és azon, hol tud nőt felszedni.
3 hetet nem bírt ki? sőt, hétvégente együtt volt a családjával. És ki tudja, korábban már hányszor csalta meg.
1. nem védek senkit
2. a kérdésből arról nem esik szó semmi, hogy milyen volt a kapcsolatuk, ki mennyit tett a kapcsolatért
3. ebből kifolyólag lehet, hogy a csaj se törődött úgy a kapcsolattal, mint a pasi
4. az lehet, hogy a pasi kinyithatta volna a száját, DE a csaj kinyitotta a száját és elmondta a problémáit a párjának? vagy csak várta, hogy a másik majd kitalálja?
Kedveske, a zsák a foltját ezt jelenti, olvasd el:
Én nagyon jól tudom, hogy miről beszélek.
Itt a kérdésből csak az egyik fél sárolása megy, de vajon a csaj mennyit tett meg a kapcsolatért?
MINDIG KETTŐN ÁLL A VÁSÁR!
Ha egy kapcsolat tönkre megy, arról MIND A KÉT FÉL TEHET!
1-es mi köze ahhoz ,hogy hanyadikon lakik a kérdező? Ha nem tudsz hasznos válasszal szolgálni ne írj!!
Kérdező egyébként te mindent megadtál a férjednek szexualitáás terén? Kielégítetted őt? Mert ,ha nem itt az ok a megcsalásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!