Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pátom miközben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mivel panelban élünk, úgy döntöttem, 4 hónapos kislányommal leutazunk a szüleimhez 3 hétre Balatonra. Jó levegő, kert... Férjem a hétvégéket velünk töltötte... De hétköznap, otthon, nagy "magányában" összejött egy csajjal... Sose tett ilyet, nem tudja h tudom és soha nem volt köztünk probléma.... miért tette ezt???
2017. jún. 2. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
15%

egyébként pedig ne engem szidjatok, csak találgatok, nem velem történt, nem engem b..sztak hátba és nem én értetlenkedek itt

ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!

zsák a foltját mindig megtalálja!

ennyi!!!

2017. jún. 2. 11:00
 22/107 anonim ***** válasza:
1%

Honnan tudod?

Az a baj hogy a nők érzelmi alapon, a palik meg testi alapon döntenek. Azért mert anyu nem tudja elképzelni hogy mással hetyegjen, a férfiak többsége igen. Attól még nem szerelmes a krvába mert 1x televerte. Meg ez a feminista "nem tudja visszafogni az ösztöneit" duma kicsit lerágott csont már. Ha szeretsz valaki akkor kielégíted hogy ne menjen máshova. Volt olyan az ismeretségi körbe hogy a srác járt egyedül bulizni a gyerek születése után, de anyu MINDIG leápolta indulás előtt. Tudod a férfiak egyszerűek mint a faék: Teli has, üres zacskó és mindenki boldog.

2017. jún. 2. 11:13
 23/107 anonim ***** válasza:
79%

Azt se tudod mirol irsz...milyen zsak a foltjat???

Ez egy gerinctelen fereg, nem kell ot vedeni.

2017. jún. 2. 11:13
 24/107 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, biztos vagy benne hogy megcsalt?

Ne már a férfit védjétek, hogy anyuka nem "ápolta" le. Ha ő is el lenne fáradva, akkor inkább aludna, nem sexen járna az esze és azon, hol tud nőt felszedni.

3 hetet nem bírt ki? sőt, hétvégente együtt volt a családjával. És ki tudja, korábban már hányszor csalta meg.

2017. jún. 2. 11:17
 25/107 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem reg rossz ha buli elott ki kell uritenem a parom zacskoit h huseges maradjon...kossz nem kell ennyire egyszeru faek pasi.
2017. jún. 2. 11:18
 26/107 anonim ***** válasza:
17%

1. nem védek senkit

2. a kérdésből arról nem esik szó semmi, hogy milyen volt a kapcsolatuk, ki mennyit tett a kapcsolatért

3. ebből kifolyólag lehet, hogy a csaj se törődött úgy a kapcsolattal, mint a pasi

4. az lehet, hogy a pasi kinyithatta volna a száját, DE a csaj kinyitotta a száját és elmondta a problémáit a párjának? vagy csak várta, hogy a másik majd kitalálja?

Kedveske, a zsák a foltját ezt jelenti, olvasd el:

[link]

Én nagyon jól tudom, hogy miről beszélek.

Itt a kérdésből csak az egyik fél sárolása megy, de vajon a csaj mennyit tett meg a kapcsolatért?

MINDIG KETTŐN ÁLL A VÁSÁR!

Ha egy kapcsolat tönkre megy, arról MIND A KÉT FÉL TEHET!

2017. jún. 2. 11:22
 27/107 anonim ***** válasza:
98%
Tehát ha egy kapcsolat tönkremegy, akkor ugy teszunk mintha "semmi problema nincs köztünk" és félrek.runk. Mindent értek.
2017. jún. 2. 11:25
 28/107 anonim ***** válasza:
43%
Imádkozz, hogy csak egy k.ról és egyszeri alkalomról legyen szó, mert ha normális nőről van szó, tartósabb viszonyról, érzelmekről, esetleg a párod voltba kezdeményező... Akkor az a kapcsolat végérvényesen halott. Ő nem fog elhagyni, mert gerinctelen, szereti a nyugalmat, a megszokott biztonságot, a gyereket... Rajtad múlik minden
2017. jún. 2. 12:08
 29/107 anonim ***** válasza:
Ne magadban keresd a hibát, mert nem a te hibád.Ha egy évre utazol el sem lett volna joga megcsalni. Undorító,gerinctelen ember, nem érdemel több esélyt.
2017. jún. 2. 13:08
 30/107 anonim ***** válasza:
12%

1-es mi köze ahhoz ,hogy hanyadikon lakik a kérdező? Ha nem tudsz hasznos válasszal szolgálni ne írj!!

Kérdező egyébként te mindent megadtál a férjednek szexualitáás terén? Kielégítetted őt? Mert ,ha nem itt az ok a megcsalásra...

2017. jún. 2. 13:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!