Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pátom miközben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mivel panelban élünk, úgy döntöttem, 4 hónapos kislányommal leutazunk a szüleimhez 3 hétre Balatonra. Jó levegő, kert... Férjem a hétvégéket velünk töltötte... De hétköznap, otthon, nagy "magányában" összejött egy csajjal... Sose tett ilyet, nem tudja h tudom és soha nem volt köztünk probléma.... miért tette ezt???
2017. jún. 2. 10:15
 51/107 anonim ***** válasza:
Huhh ez durva! Te nem is vettél észre ebből semmit? Éz most hogy derült ki?
2017. jún. 21. 04:19
 52/107 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ez tényleg durva.

És most mit tervezel? vele maradsz?

2017. jún. 21. 09:58
 53/107 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre semmit. Itthon kedves volt meg minden, mint mindig, ahogy elvárható. A csajjal munkahelyen intézték, vagy a csajnál, ha én pont anyuéknál voltam. Nagyon vigyázott, ne jöjjek rá semmire, mert "félti a kapcsolatunkat". Hogy mit teszek? Fogalmam sincs. Babával nem egyszerű döntés.
2017. jún. 21. 12:20
 54/107 anonim ***** válasza:

Most hol vagy, anyukádéknál?

Hát nézd, persze nem egyszerű, de gondolj bele, már úgy.ment bele veled a családosdiba hogy másdal kavart...ez azért több mint gáź, szerintem a későbbiekben sem várhatsz tőle többet. Úgy látszik ő ulyen tipus, nem elég neki egy nő...

2017. jún. 21. 12:42
 55/107 A kérdező kommentje:
Most itthon vagyunk, most amúgy siet haza, ő fürdet, imádja a kicsit amúgy... De bennem vannak tüskék rendesen és nem tudom, kavar-e még a csajjal... Több mint egy évig úgy csinálta h semmit nem sejtettem
2017. jún. 21. 14:05
 56/107 anonim ***** válasza:

Akkor ő tipikusan az a fazon, aki nem tud egy nő mellett teljesen elköteleződni. Van valaki akit szeret, akivel családot alapít, de a szex terén nem nem éri be csak vele. Hisz nem arról van szó, hogy elhidegült tőled és azért tette, mert ugye végig védte a kapcsolatát veled és közben pont gyereket terveztetek, köztetek se változott semmi. Most lehet hogy egy időre szünetet tart, mert most azon van hogy visszanyalja magát hozzád, de aztán meg fogja találni a módját hogy áldozzon a hűtlenség oltárán.

Ismerősi körben is van ilyen, úton útfélen csalja a feleségét, pedig szereti, és esze ágában sincs otthagyni senkiért, egyszerűen csak kell neki a változatosság.

Azt kell átgondolnod, hogy ezzel együtt tudsz-e élni, vagy nem. Ha nem, akkor inkább ne vesztegesd az időt, fiatal vagy még, simán találsz majd olyat, aki nem csak szeret, de ismeri is a hűség fogalmát.

2017. jún. 21. 16:58
 57/107 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet. Tegyünk különbséget félredugás és viszony között. Az előbbi egyszer-egyszer történik meg, különféle nőkkel. A viszony huzamosabb ideig ugyanazzal a nővel. Nekem ne mondja senki, hogy egy viszonyban nincsenek érzelmek. Hogy szeretne már téged, ha csak úgy tud veled lenni, ha beújít melléd egy másik csajt? Csak olyan kapcsolatban tud megjelenni harmadik, ahol van "rés". Közhely, de igaz. Sajnos a férjed tuti nem szeret. Nem fog elhagyni, mert nem hagyja el a biztosat. Továbbmegyek: el tudom képzelni, hogy a másikba szerelmes. Nem fog elhagyni. De tudsz így élni?
2017. jún. 21. 20:28
 58/107 anonim ***** válasza:

Attól hogy viszonya volt, még nem volt komoly számára. Mert végig az volt a fontos hogy otthon megőrizze a látszatot. Ami a leírás alapján elég jól is memt még hosszabb idő után is, találkozni is leginkább akkor taliztak mikor a kérdező allalmat adott ra (elutazott).

Szóval még ha viszony is nem csak egy alkalmas dolog, akkor is inkább csak arra utazott hogy néha kiélje a változatosságot.

2017. jún. 22. 05:34
 59/107 anonim ***** válasza:
A LÁTSZATOT őrizte. Ez csak színház, nem boldog kapcsolat. Ha ez a pasi nem hidegült volna el, nem verné át a feleségét így.
2017. jún. 22. 06:08
 60/107 anonim ***** válasza:
100%

Csúnyán megalázott.

Lehet hogy egy ideig hűséges marad. De amint látja hogy te megbocsátottál, ő megnyugszik és újra keres más nőt.

Most azt hiszed hogy megbánta és nem fog ilyet csinálni többet, de fog. Amikor megint megunja veled. sajnos vannak ilyen gerinctelen emberek.

2017. jún. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!