Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?
Szerintem igen,gáz. Mert inkább feláldozod az önbecsülésed, minthogy új életet kezdj...
Csak majd ne lepődj meg, ha majd anférjed hagy el az wgyik beújított nőcskéért...
Azt azért remélem tudod, hogy ezzel hosszabb távon csak jobban kics.szel magaddal?
Most ez tűnik a könnyebb megoldásnak, mert dejó, nem maradok egyedül, meg dejó a férjem hozzám jön haza. De mostantól kezdve nap mint nap rugóztathatod magad azon, hogy vajon most is fűz valakit a férj uram? Vajon lemerjek megint utazni a szüleimhez, ha mégis lemész, benned lesz a tüske, hogy tuti megint hetyeg addig vkivel (és biztos is lehetsz benne, hogy így lesz). Aztán most igen, siet haza, de nem biztos, hogy hónapok múltán is sietni fog, aztán azon kapod magad, hogy nem hogy fürdetésre nem ér haza, de még éjszakára sem...
Ezzel a döntéssel sárba tiprod az önbecsülésed, tudatosan benne maradsz egy megalázó kapcsolatban ami tönkre fog tenni lelkileg. Vagy majd azzal vigasztalod magad, hogy nem baj, legalább nem maradtam egyedül egy gyerekkel?
Értem én, hogy nehezebb így kiszállni belőle, mintha csak egyedül lennél, de azért annyira nem is vészes mint ahogy itt beállítod. Addig jó, amíg csak egy van, azzal még könnyen mozogsz, meg egyet simán ellátsz egyedül is.
Leköltözhetsz a szüleidhez is, biztos szívesen segítenek, könnyebb anyagilag is, aztán majd ha újra dolgozol még jobb lesz. Egy gyerekkel simán találhatsz új társat is, akivel tényleg boldog vagy, aki nem ver át.
Ne hagyd magad megalázni, kiszolgáltatni, állj a sarkadra, még ha kezdetben nehezebb is, a jövőben sokkal kifizetődőbb.
Ha nem tudnád sem lenne jobb, mert ugyanúgy kinevetnének a hátad mögött.
Megalázod maga ha vele maradsz és teljesen boldog, nyugodt sosem leszel, mert a kétely mindig ott lesz.
Képes vagy így odabújni hozzá? NEm jut eszedbe amikor együtt vagytok, hogy nemrég még másik nőben járt?pfúj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!