Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?
Ujdonsag, tiltott es mert volt ra lehetosege, de legjobb lenne ha töle kerdezned meg.Talan kevesli a vele toltott idot a kislanyotok szuletese ota.
En is igy jartam, csak nem jo levego miatt utaztam le hanem mert vereztem a babaval es fekudni kellett, gondoltam megkimelem attol h otthon egy 1,5evest es egy fekvo terhes feleseget is el kelljen latnia munka utan. Ezert ellatta a kis baratnojet...
Ülj le vele es beszelgessetek el h mit szeretne es gondold vegig h ha ez egyszeri botlas volt, meg tudod-e bocsatani. En semmikepp nem tennek ugy mintha nem tudnam.
Megbízni már nem fogsz benne. Folyton azon fogsz kattogni ha nincs veled, vajon kivel van. Én is így jártam. akkor eltörött bennem valami. Inkább egyedül maradtam a kicsi gyerekemmel.
2es te meg tudtad bocsátani?
5ös, nálatok mennyi idős volt a gyerek?
1. bennem is felmerült a kérdés, hogy miért nem ment le teljesen veletek
2. hogy mit tegyél???? ezt most komolyan egy felnőtt még felteszi ilyenkor?
3. "soha nem volt köztünk probléma" TÉVEDÉS!! volt, csak nem figyeltetek fel rá, mert nem hiszem, hogy csak úgy hirtelen a semmiből megcsal téged
Drágaság, ennek voltak előzményei!
de ahogy látom a kérdésedet "miért tette ezt???" ebből leszűrhető, hogy sz..rtatok az egész kapcsolatra, és íme, ez lett a vége.
a kapcsolatot ápolni kell, mind a két fél részéről
4. mikor beszélgettetek utoljára nagyon mélyen és őszintén egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!