Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pátom miközben a szüleimnél voltam vidéken a kislányommal, mit tegyek?
Szerintem igazából csak gyáva vagy szembe nézni a helyzettel, és egyedül boldogulni.
Kapcsolatfüggő vagy, inkább ragaszkodsz egy meglévő rosszhoz, minthogy egy kicsit is egyedül legyél.
Folyamatosan csak a kifogásokat keresed, "jaj de nehéz egyedül egy babával, jaj de nehéz ilyenkor már párt találni, jaj de én a férjbe vagyok szerelmes stb. " Ez mind csak egy kib...szott nagy kifogás!
A helyzet az, hogy k.vára ragaszkodsz a kényelmes kis életedhez, férjecském hozzám jön haza, gyereket fürdet, néha (engem is) megdönget, salala jaj de jó, hát kell ennél több?
Neked úgy látszik nem kell, neked ez annyira elég, hogy még azt is bánod, hogy tudomást szereztél a nőröl. (Mások azt szokták bánni, hogy csak olyan soká tudták meg, te meg azt kívánod bár ne tudnád most sem). Inkább homokba dugtad a fejed, észre se kelljen venni hogy baj van a kapcsolatotokkal. Most meg szemet hunysz minden felett, mindenféle baromságba kapaszkodsz hogy megmagyarázd miért nem teszed meg azt amit "kellene".
Hát tedd, szíved joga megaláztatni saját magad. Ha neked jó egy ilyen megalázó házasság, akkor lelked rajta, csak nehogy még majd sokkal nagyobbat koppanj a végén. Mert fogsz valamikor azt tuti.
Az elején mikor olvastam a kérdésed még sajnáltalak, de szemét a férj stb. próbáltalak hasznos tanácsokkal ellátni, de te menthetetlen vagy. Mostmár hogy jobban kiismertem a helyzetet, már inkább szánalmasnak tartalak. Te egy gyáva, tehetetlen rakás szerencsétlenség vagy, aki inkább tűri a férje kilengéseit, minthogy 1-2 kicsit nehezebb hónapot megéljen egyedül.
Bocs ha sértő voltam nem megbántani akartalak, de ez már kikivánkozott belőlem.
Suerintem te azért ragaszkodsz ennyire a férjedhez, mert az a biztonság kell neked amit egy család egysége ad. Egyedül már nem tudnál úgy helyt állni a mindennapokban, eltartani magatokat, ezért bárgyú kifogások mögé bújsz.
De ha belegondolok összeilletek, benne nincs gerinc, benned meg nincs tartás.
Ok, ha neked ez ennyit megér, akkor nosza, értékeld,hogy vadidegen nők nedveit nyalikázod le a férjed dákójáról, sőt, érezd megtisztelve magad, hogy egyáltalán megteheted, mert hozzád megy haza...pff
Komolyan, az ilyen nőket mutogatni kéne mint elrettentő példa, hogy na, ilyen méllyre ne süllyedjetek.
Persze, őssze kell tartani, de nem bármi áron.
Jól tetted, hogy letesztelted, így legalább világosan kiderült, hogy bármennyire is adja neked a kedveset, csak képmutatás. Kitartást! És mostmár ne engedd vissza!
Jobb, hogy kiderült, hidd el. A "boldog tudatlanság" csak egy közhely.
Meg Te magad is tudni akartad, azért tetted próbára és kutattál utána. Ha igazán homokba akarnád dugni a fejed, nem néztél volna bele a face-ébe.
És most mi volt, mivel próbált mentegetőzni? Te maradtál pesten a lakásba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!