Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben van bocsánat a megcsalásra, vagy nálatok nincs?
Párotok a cégénél kimehetett Németországba dolgozni 3 hétre, ezalatt az idő alatt , lefeküdt egy nővel, hazajön, elmondja, hogy bánja stb... Bennetek van a rizikó, hogy itthon is megtudja csinálni mással, de még sosem tette! Illetve arra is gondoltok, hogy ezzel a nővel többet nem találkozik, mert ő Németországba él (német nő) , Párod meg itt veled.
Nő sem jönne hozzá, hisz csak egy éjszakás volt, nem kapcsolat , nincs annyi pénzetek, hogy kiutazgasson hozzá , a céggel pedig jó darabig nincs lehetőség rá ( 1 évente egyszer van ilyen).
Ilyenkor ezt meglehet bocsájtani? Véleményeket várok!
5 év kapcsolat után!
Ha a feleseg vagy: maskor is meg fogja tenni ha lehetosege lesz ra. Ilyen tipus. Te pedig megbocsatasz mert te a balek tipus vagy.
Ha ferj vagy: goreny vagy de ezt tudod te is. Inkabb ne csinalj gyereket.
Nem, erre nincs bocsánat. Gyereket meg eszembe se jutna ilyennek szülni. Terhesen nem fogod majd kívánni a szexet, esélyes ez is, akkor mi lesz vele? És szülés után, mikor hat hétig semmi, de egyáltalánnem biztos, hogy hat hét elég lesz? Dagi leszel, lógni fog a cici, és a hátad közepére se fogod kívánni a próbálkozásait. Pláne a fél éjjel bömbölő baba mellett, erre fel kell készülni, mert bárhogy lehet.
Szerintem nem fogod elhagyni, keresed neki a kifogásokat, de hidd el, nagyon megbánhatod, ha pár év múlva x gyerekkel döbbensz rá, hogy már rég el kellett volna hajtanod a francba. Öt év sok idő, valószínűleg megunt téged, és nem biztos, hogy már szeret. A biztonságos, meghitt otthont szereti, a családot, amiket te teremtesz meg neki, a vágyait pedig máshol éli ki. Három hét alatt elfeledkezett rólad! Mind az öt évről! Most kéne elküldened a zavarosba, amíg nem rabol még több időt tőled.
Engem megcsaltak. Kiderült, adtam még egy esélyt mert 7 hónapos terhes voltam. Kiderült később a tejfakasztó bulin megtette ismét. Mire hazajöttünk a kórházból ő már nem lakott nálam, kidobtam.
Ne legyenek illúzióid, aki megtette egyszer megteszi máskor is. Főleg ha úgymond "nincs tétje" hisz egyszer már megbocsájtottál. Én ezt a saját káromon tanultam meg.
No köszönöm a válaszokat.
Feltételeztem, hogy nem kérdezi be senki, hogy melyik vagyok én? Vagy nem találgat, de mivel megtörtént annyival jövök, hogy leírjam, ihletett kérdés volt, úgy hallottam a történetet, és kíváncsi voltam, együtt maradnátok-e egy ilyen esetben, egyik fél sem vagyok hálaisten, és remélem nem is leszek.
Ha egyből leírtam volna, féltem, hogy nem kapok olyan őszinte, beleélős válaszokat. Köszönöm.
Öt év után, elmegy három hétre és máris félrekettyint.
Nem, nincs bocsánat.
Mindegy, hogy látja-e még azt a nőt. Millió másikat lát bármikor.
Köszönöm szépen a továbbiakat is.
Utolsó, az alap kérdésbe pont miattad nem írtam bele pl, megírtam, de amiatt, nehogy félrevezesselek titeket, tehát ettől független nyugodtan belelehet élni magatokat ebbe, ellehet játszani a gondolattal, mert szívesen veszem, sőőt valakivel ha ilyen helyzet történik, talán segítünk is.
Tehát teljesen jók voltak a válaszok, és hasznosak, hisz kiírtam a kérdést, és erre szerettem volna választ kapni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!