Férfiak, számotokra milyen a vonzó nő? Nem megcsalásra gondolok, de akit te akkor is vonzó nőnek tartasz, ha házas vagy, kapcsolatban vagy? Igazán vonzónak.
mi számít? kinézet, kisugárzás, mozdulatok?
köszi, ha írtok
Szerintem nem fontos hogy házas vagy sem :) Ki tetszik? Passz.Nagyon sokféle nő tetszett már: műnő, természetes szépség, átlagos, csúnya arcú de jó testű, szép arcú de rossz tetsű, kismmellű, nagymelű, alig kamaszodó és inkább nagymamakorú, anorexiás és elhízott, testileg érdektelen de jó fej, irritáló de szexi, gyerekes, érett... stb.
Szóval ja, az összhatás. Most pl. egy borzalmasan öltözködő, hosszú barna hajú, helyes arcú, közepes mellű, kicsit nagyfenekű kollégáért vagyok éppen oda.
Egyébként házas vagyok.
Valóban az összhatás számít.
Pusztán a mozdulataitól még senki sem lesz vonzó. :)
Mi undorító benne, utolsó?
Igaza van, az összhatás számít, és a kisugárzás.
Ja, miért vagyok undorító? :D
Mert házas létemre tetszik valaki más is? Nem a szeretőm a kolléga, a nevét se tudom, csak nagyon tetszik.
Az első felében a hozzászólásomnak meg azt ecseteltem, hogy külsőre szinte mindegy hogy néz ki valaki, az önmagában még nem jelent semmit.
Szóval tényleg kíváncsi vagyok, hogy csak félreérthető voltam vagy tényleg van valami kivetnivaló abban, amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!