Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben van bocsánat a megcsalásra, vagy nálatok nincs?
Párotok a cégénél kimehetett Németországba dolgozni 3 hétre, ezalatt az idő alatt , lefeküdt egy nővel, hazajön, elmondja, hogy bánja stb... Bennetek van a rizikó, hogy itthon is megtudja csinálni mással, de még sosem tette! Illetve arra is gondoltok, hogy ezzel a nővel többet nem találkozik, mert ő Németországba él (német nő) , Párod meg itt veled.
Nő sem jönne hozzá, hisz csak egy éjszakás volt, nem kapcsolat , nincs annyi pénzetek, hogy kiutazgasson hozzá , a céggel pedig jó darabig nincs lehetőség rá ( 1 évente egyszer van ilyen).
Ilyenkor ezt meglehet bocsájtani? Véleményeket várok!
5 év kapcsolat után!
Első: Köszönöm.
De pl nem tudom voltál-e ilyen helyzetben, de elgondolkoztató, ha épp már tervezitek a babát is, feldobnál mindent egy botlás miatt akkor is?
Ha a megbocsátás alatt arra gondolsz, hogy meg lennék e sértődve, akkor nem. Így alakult, nem ritka. Csak sajnos ennek van olyan vonzata is, amit nem tudnék kezelni (legközelebb is megteszi, mert miért ne).
Sajnos én elfelejteni az ilyet nem tudom, bár volt egy lány, akivel ilyesmi után is együtt képzeltem el az életem.
Ha olyan fajta vagy, aki rágódik az ilyen dolgon, akkor bukta a kapcsolat (bár nagy kérdés, milyen kapcsolatról beszélünk, ahol minimum 3 érintett ember van)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!