Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben van bocsánat a megcsalásra, vagy nálatok nincs?
Párotok a cégénél kimehetett Németországba dolgozni 3 hétre, ezalatt az idő alatt , lefeküdt egy nővel, hazajön, elmondja, hogy bánja stb... Bennetek van a rizikó, hogy itthon is megtudja csinálni mással, de még sosem tette! Illetve arra is gondoltok, hogy ezzel a nővel többet nem találkozik, mert ő Németországba él (német nő) , Párod meg itt veled.
Nő sem jönne hozzá, hisz csak egy éjszakás volt, nem kapcsolat , nincs annyi pénzetek, hogy kiutazgasson hozzá , a céggel pedig jó darabig nincs lehetőség rá ( 1 évente egyszer van ilyen).
Ilyenkor ezt meglehet bocsájtani? Véleményeket várok!
5 év kapcsolat után!
Baccki: 3 hetet nem bír uralkodni a farkán.
Szülés után 6 hétig nincs szex! És akkor a terhesség rendben zajlott, nem tiltott el a doki hónapokig!
Ezek után: te ilyennel akarsz gyereket vállalni?
Ezzel a nővel nem találkozik. És? Magyarországon is épp elég qurva van, akinek nem gond, ha a felesége éppen terhes...
Így ne tervezz vele gyereket. Tényleg. Ha most 3 hétig "nem bírta", szerinted mikor terhes leszel? A baba születése után?
Nem lesz jó vége így. :/
Köszönöm.
Olvasnék egy olyan választ, ahol esetleg az van, hogy őt megcsalták, vagy ő csalt meg mást, és azóta jobban odafigyel, meg sem fordul a fejében, mert nagyon megbánta, mert próbálom neki elhinni.
Lehet, hogy ez a megcsalás pont időben jött, figyelmeztető jelként, hogy ne ezzel a pasival tervezz gyereket!
Házasságban éltünk, én túltettem magam a megcsaláson,(8 hónapos volt a fiam), de 2 hónap múlva megint megcsalt.
De úgyis hiába beszélünk neked, te meg fogsz bocsájtani, mert már a kérdésed is azt sugallja, de nagyon meg fogod bánni.
Nevelheted majd a gyereket egyedül, ahogy én is tettem, amivel önmagában nem lenne baj, de a gyerek megsínyli.
Ne legyenek illúzióid, nem egy barátom van akit többször is megcsalt már a párja, akik ugyanúgy térden állva esedeztek mindig, könnyes kisírt szemekkel, hogy soha többé nem fordul elő, aztán a következő alkalmakkor már nem vallották be, hanem úgy buktak le.
A te döntésed, hogy megbocsátasz-e, de hogy gyereket nem szülnék, főleg nem egy jó ideig, az is biztos. A gyerekkel b*aszol ki a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!