Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Sziasztok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.
5éve vagyunk együtt.
A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.
Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.
Én 21 éves vagyok, ö 28.
Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.
Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.
Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.
Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.
Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(
2 napja nem keresett, a hívásokra nem reagál. Gondolom az új szerzeménnyel van. Nem bocsátok meg, abortuszra sem megyek, meg fogom oldani ezt édesanyám segítségével. Innen elköltözünk hó végén, a kaució letudja a számlákat emellet nagyon kedves és megértő a főbérlőnk.
Férjem jól keres, van seft, majd csak ad annyi pénzt hogy megoldhassam a kis életünket
És hogy keres jól? Bejelentetten vagy feketén?
Ugye tudod ha papíron alig van valami pénze, abból sokat nem ítélnek meg neked.
Amúgy nem értem egyesek miért várják el hogy buksiját simizzük a kérdezőnek.
Mindenki a maga sorsának a kovácsa. Senki nem mondott olyat hogy mindenkinek mérnöknek kellene lenni, meg luxust teremteni a gyereknek. De az tény ha már dolgozik 1-2 évet valahol akkor eleve jár neki a gyes-en kívül más is, plusz van hova visszamenni dolgozni, és nem 2 picurral kell neki állni munkát keresni, ami bizony nem lesz egyszerű.
Aki meg a pharmatex tipusú vackokban bízik meg attól meg nem is tudom mit lehet várni.
seftből egy ft-ot nem köteles adni, mert fekete meló.
gondolom min.bérre van bejelentve, na abból egy huszasra számíts kb.
Mi lenne ha egy félrekefélésen túltennéd magad és vissza mennél a férjedhez? Te tudod hány nőt csalnak meg szülés előtt és után? Te soha senkit nem csaltál meg?
Ha egyedül képtelen vagy ellátni a gyerekeket akkor ülj le a férjeddel és beszéld meg. Adj neki még egy esélyt, addig is időt kapsz, hogy rendezd a soraidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!