Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Sziasztok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.
5éve vagyunk együtt.
A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.
Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.
Én 21 éves vagyok, ö 28.
Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.
Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.
Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.
Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.
Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(
No. Kibujt a szog a zsakbol. Nehogy merjen valaki alberletbe szulni, meg fiatalon, mert meg lesz kovezve!!!!! :D na ez vicc...
tehat akkor kezdjuk ott, hogy rengeteg ember el alberletben, mert sajnos nem teheti meg hogy fundamentat fizessen, es hitelt vegyen fel, hogy hazat vehessen!
Kérdező felelőtlen voltál...
Sz.r gyerekkorod volt, nem vagy vele egyedül...de a sz.r gyerekkort, elintézted a gyerekednek is, mert ész nélkül vállaltál gyereket.
A gyerekvállalás felelősséggel jár!
Menj el abortuszra és tanulj belőle... a másik gyerekednek meg próbálj meg normális életkörülményeket biztosítani.
Egyáltalán nem sajnállak, felelőtlen voltál, viseld a következményeit te, meg a férjed is!
talán várni kellett volna a gyerekkel, 19 évesen minek szültél?
na most kopp.
Azért a kislányért az anyja felelős.
Annyira tipikus. Buta kislány azt hiszi, hogy érett lesz, ha szül egy babócát. A faszi még jó, hogy kihasználja a buta kislányt. Lesz kaja, tiszta ruha, a babóca meg lefoglalja. Ő meg mehet csajozni.
Engem nem érdekel, ki hogy cseszi el az életét, de mikor gyerekeket is magukkal rántanak, az nagyon dühít.
Jesszusom. Dehogy kerülne azért utcara mert nem tudom lenyelni a békát.
Itt szó nincs ilyenről. Akkor inkább "megbocsátom", de nem erről szól.
Anyumhoz mehetek, de az össz keresetem kb 60ezer lenne, gyerektartással együtt. 2,5evesen mehetne oviba, utána én a sz.ros kis érettségimmel majd csak találnék munkát.
Októberig kell kihúznom valahogy, ha az ovi megvan, onnan a munkakeresés megy gördöletlenül.
ja csak ha melózott volna, akkor most nem lenne para, hogy na nincs egy ft megtakarítás se.
és férje keresete nélkül éhenhalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!