Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyotam a férjem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.

5éve vagyunk együtt.

A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.

Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.

Én 21 éves vagyok, ö 28.

Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.

Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.

Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.

Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.

Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(

2017. márc. 7. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, a férjet senki sem szidja, hogy teherbe ejti, majd megcsalja?
2017. márc. 7. 19:00
 32/82 anonim ***** válasza:
61%
de még mindig nem értem hogy ebben mi a segítség, hogy milettvolnahadolgozik, milettvolnahanemszül... csőlátású idióta istenba----szta barmok
2017. márc. 7. 19:01
 33/82 anonim ***** válasza:
22%

gondolom pasi is megunta, hogy a csaj csak potyogtatja a gyerekeket, tanulás, meló meg semmi.

20 hónapos gyerek mellett ny.tanuás, okj bármi megy

2017. márc. 7. 19:02
 34/82 anonim ***** válasza:
26%
Csak azt nem értem ezen nem gondolkodtál, hogy mindennel együtt 60 ezerből hogy fogtok kijönni? 2 gyerekkel ugye?
2017. márc. 7. 19:02
 35/82 anonim ***** válasza:
83%
Ne nemár a férjet sajnáljuk, ha nem akar gyereket húzzon gumit, vagy ne verje bele az asszonyba... komolyan nem értelek titeket néha
2017. márc. 7. 19:04
 36/82 A kérdező kommentje:

Most nem értem.

Én vagyok a rossz ember, mert szülni mertem. A férjem a jótétlélek, mert félrekúrt, azért, mert én csak egy érettségizett"kislány" vagyok. Aha..igen. köszönöm!!!! Egy élmény volt veletek. Puszika

2017. márc. 7. 19:06
 37/82 anonim ***** válasza:
15%

A nőnek is ugyanannyi védekezni... nem kell mindig mindent a férjre kenni, de itt kettőjüknek sem volt elég esze...

Te meg 79%-os, akkor fogadd be őket, ha ennyire segíteni akarsz...

Neked is ugyanennyi eszed lehet, mint a Kérdezőnek kb.

2017. márc. 7. 19:07
 38/82 anonim ***** válasza:
82%
Mert te aztán tudod 72%os ugye? :D Pár mondatból ítéletet alkotni valakiről.... hát... én szegénységi bizonyítványnak mondom, de te biztos marha okosnak érzed magad azért, mert árad belőled a rossz indulat. Mond csak, megdugtak téged ma, vagy a héten, vagy mi alapján vagy idegbajos és rosszindulatú? :)
2017. márc. 7. 19:10
 39/82 anonim ***** válasza:
80%

felelőtlenség volt 19 évesen szülni, és csak a férjed keresetére támaszkodni.

mit tegyél?

vetesd el a gyereket, akit vársz, költözz anyádhoz, gyereket add bölcsibe és dolgozz. ez a legjobb megoldás.

2017. márc. 7. 19:12
 40/82 anonim ***** válasza:
26%

Azért 79%-os, mert feldühít, ha gyerekek életével játszanak...

Lesz.rom, hogy mit gondolsz rólam... de a kérdező egy kicsit nyersebb stílustól talán észhez tér és nem vállal a semmire még egy gyereket.

Örüljünk, ha a meglévő gyereknek elő tud teremteni valamit és még értelmes felnőtt lehet belőle, bár erősen kétlem... meg azt is, hogy a férj, majd fizetné a gyerektartást...

2017. márc. 7. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!