Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Sziasztok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.
5éve vagyunk együtt.
A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.
Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.
Én 21 éves vagyok, ö 28.
Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.
Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.
Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.
Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.
Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(
gondolom pasi is megunta, hogy a csaj csak potyogtatja a gyerekeket, tanulás, meló meg semmi.
20 hónapos gyerek mellett ny.tanuás, okj bármi megy
Most nem értem.
Én vagyok a rossz ember, mert szülni mertem. A férjem a jótétlélek, mert félrekúrt, azért, mert én csak egy érettségizett"kislány" vagyok. Aha..igen. köszönöm!!!! Egy élmény volt veletek. Puszika
A nőnek is ugyanannyi védekezni... nem kell mindig mindent a férjre kenni, de itt kettőjüknek sem volt elég esze...
Te meg 79%-os, akkor fogadd be őket, ha ennyire segíteni akarsz...
Neked is ugyanennyi eszed lehet, mint a Kérdezőnek kb.
felelőtlenség volt 19 évesen szülni, és csak a férjed keresetére támaszkodni.
mit tegyél?
vetesd el a gyereket, akit vársz, költözz anyádhoz, gyereket add bölcsibe és dolgozz. ez a legjobb megoldás.
Azért 79%-os, mert feldühít, ha gyerekek életével játszanak...
Lesz.rom, hogy mit gondolsz rólam... de a kérdező egy kicsit nyersebb stílustól talán észhez tér és nem vállal a semmire még egy gyereket.
Örüljünk, ha a meglévő gyereknek elő tud teremteni valamit és még értelmes felnőtt lehet belőle, bár erősen kétlem... meg azt is, hogy a férj, majd fizetné a gyerektartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!