Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te mit tennél a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél a helyemben, ha 12 hetes terhes lennél és a férjed folyamatosan félrekacsingatna?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, most várom az első babánkat, akinek látszólag ő is nagyon örül. Nemrég hallottuk először a kis szívverését láttam rajta, hogy el is érzékenyült és igazi családnak éreztem hármunkat. Csakhogy az a probléma, hogy megalapozott gyanúm van, hogy folyamatosan kifelé kacsingat a kapcsolatunkból. Nem akar és nem fog elhagyni és örül a babánknak, de attól még tény, hogy más nők is felkeltik az érdeklődését, esetleg jobban, mint én... A kapcsolatunk elején még imponált, hogy milyen jó pasim van és milyen közvetlen, vagány, jófej és akármilyen társaságban 5 perc múlva már mindenki tudja, ki ő, a többi lány pedig irigykedik, hogy ő az enyém. Aztán elkezdett olyan érzésem lenni, hogy amikor kedvesen, közvetlenül elbeszélget más, csinos nőkkel, akkor az nemcsak sima beszélgetés... A jelenlegi munkahelyén jóban vagyok az egyik kollégájával, aki elárulta nekem, hogy ő maga keresi a lehetőségeket és udvarolgat lányoknak odabent. Nem megtalálja a lehetőség a félrelépésre, hanem ő maga keresi... És azt hiszem, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de viszonyt is kezdett az egyikkel... Igaz, mielőbb teherbe estem, voltak problémáink, előfordult, hogy nem szóltunk egymáshoz napokig, előfordult, hogy pár napra látni se akartam és kitiltottam a lakásból... Előfordult, hogy hetekig alig találkoztunk, mert ő későig dolgozott én pedig hétvégére hazautaztam a szüleimhez... És igazából azóta is hiába kérem, hogy járjon be korábban dolgozni, hogy hamarabb hazajöhessen hozzám, ezt képtelen megtenni. Amióta babát várok, kicsit rendeződött a kapcsolatunk... De nem mernék megesküdni rá, hogy nem csal meg továbbra is. Eléggé el vagyok keseredve és meg vagyok ijedve... Szerintetek még mindig megcsal? Vagy meg fog csalni a továbbiakban is? Mit tegyek?
2016. aug. 12. 09:18
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
74%
Hát megváltoztatni úgysem tudod, ha ilyen csajozós volt, akkor az is marad. Én ezért nem kezdenék ilyen alakkal, és gyereket sem szülnék neki. Sajnos nem tudok semmit tanácsolni, mert gondolom hiába ülsz le vele beszélgetni, úgysem fogja bevallani, hogy megcsal..ha ő ilyen típus akkor ez van, őt választottad a gyereked apjának!
2016. aug. 12. 09:22
 2/45 A kérdező kommentje:
Próbáltam sajnos... Simán a képembe hazudik... Aztán ölelget és puszilgat, hogy ő engem szeret. Lehet, hogy a terhesség is hozzájárul, de nagyon magam alatt vagyok és félek, hogy nagyon rossz döntést hoztam :( Igazából már az esküvőnkön is elgondolkoztam, hogy jó-e ez így... Akkor is már jópár éve együtt voltunk :(
2016. aug. 12. 09:28
 3/45 anonim ***** válasza:
14%
Attól még szerethet és a babának is őszintén örülhet, hogy érdeklődik más nők iránt is. Ha csak ez a baj szerintem ne hagyd el. Persze elképzelhető, hogy Te a kisajátítós típusú nő vagy, akkor viszont nehéz lesz együtt maradnotok.
2016. aug. 12. 09:45
 4/45 anonim ***** válasza:
86%
Hát marhára kisajátító típusú nő lehet, ha még azt is elnézi, hogy megcsalja a pasi.
2016. aug. 12. 09:50
 5/45 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem akarom elhagyni, pláne így, hogy egy gyerekünk is lesz. ícsak szeretném, ha csak az enyém lenne, hiszen az én férjem... De úgy hallottam, ő keresi a lehetőséget, hogy összejöhessen valakivel... aki nem én vagyok :(
2016. aug. 12. 09:55
 6/45 anonim ***** válasza:
78%

Nem leszek népszerű a véleményemmel, de ha a kapcsolatotok ilyen viharos és bizonytalan, akkor nem kellett volna gyereket vállalni. Vagy csak azzal a tudattal, hogy hamar lesz belőled egyedülálló anya, és ezt is vállalod.

A férjed nem fog megváltozni. Téged szeret, de dugni is szeret, és kalandozni. Te adod a biztos hátteret, az otthont, ahová hazatér, de ő vadászgatni is akar, és tesztelgetni, kit tud felszedni és megdönteni.

Az is elég gáz, hogy napokig nem szóltok a másikhoz, kitiltod a lakásból, kerülöd direkt. Szerinted ez egy olyan boldog házasság, amiben egy férfi szívesen van benne? Főleg kizárólag veled, örökkön örökké? Már ha hazamehet, és akarod látni.

Min tudtok így összeveszni? Mert nekem még nem sikerült, pedig hosszabb házasság áll mögöttem, mint mögötted.

Az biztos, hogy rossz döntést hoztál, mert a helyedben már inkább a váláson gondolkodtam volna, nem a gyerekvállaláson.

De jelen esetben két út van előtted, mivel ezt visszacsinálni már nem lehet.

1. Nyelsz, és belenyugszol, hogy ha nem is csak és kizárólag a tiéd, de haza még hozzád jár. És akkor számíthatsz rá talán apaként és családfenntartóként is, legalább addig, míg nagyobb lesz a gyerek.

2. Nem nyugszol bele, hogy hűtlenkedik, és beadod a válást. Ezzel vállalod, hogy egyedül fogsz gyereket nevelni, és rá legfeljebb annyiban számíthatsz, hogy fizet gyerektartást. De legalább lesz lehetőséged mással ismerkedni, hátha találsz olyat, akivel el tudjátok egymást hosszabb ideig viselni, és nem fog félrelépni.

Addig meg amíg töröd a fejed, mondjuk beszélgess a férjeddel, hogy téged a terhesség se tart vissza, ha kiderül, hogy félrelép, akkor szedheti a cuccait.

Illetve hogy hallottál ezt-azt, reméled nem igaz.

Ha épp nem dolgozol már, időnként váratlanul meglepheted a munkahelyén (ha ez lehetséges), viszel neki ebédet, megvárod munka után, stb. Hátha lesz visszatartó ereje a hölgyikéknél, hogy van egy terhes felesége, aki sűrűn előkerül, és a zura nyakára jár.

2016. aug. 12. 10:00
 7/45 Bence_ ***** válasza:
4%

"ícsak szeretném, ha csak az enyém lenne"

Gyerek után sokkal macerásabb lesz rendbe hozni magatokat, kapcsolatotokat.

Első körben elkéne oda jutnod, hogy megfogalmazod magadnak miért akarod őt birtokolni.

2016. aug. 12. 10:05
 8/45 A kérdező kommentje:
Igen, folyton ezen jár az eszem, hogy én vagyok-e rossz társ... És attól a másik nőtől esetleg megkapja azt, amit tőlem nem... De legalább tudnám utálni, hogy elcsábította a férjem... Csakhogy nem így történt, mert ő csábította el a lányt :( És ezt nagyon is el tudom képzelni :(
2016. aug. 12. 10:09
 9/45 A kérdező kommentje:
Azt is mondták már, hogy elképzelhető, hogy beleszeretett a másikba, de inkább a megszokott, biztosat választja (engem) :( Ő érdekes, izgalmas neki, felizgatja... Míg a mi szexuális életünk ennyi idő után... Már nagyon nem olyan, mint régen :(
2016. aug. 12. 10:16
 10/45 anonim ***** válasza:
De miért mentél hozzá akkor ha ilyen?
2016. aug. 12. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!