Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyemben, ha 12 hetes terhes lennél és a férjed folyamatosan félrekacsingatna?
Komolyan nem értem a nőket, pedig én is nő vagyok.
Adva van egy ótvar sza.r párkapcsolat, ahol a pasi félrelép, állandóak a viták, a szex is pocsék, és a nő meg fogja magát, és beleszül egy gyereket. Aztán sír, hogy a kapcsolat még mindig sza.r de a gyerek miatt nem akar belőle kilépni (mostmár, mert az elmúlt tíz évben erre nem lehetett hivatkozni) és ő nem hagyja el semmi esetre se, mert szereti.
Tedd a kezed a szivedre, te ezt a pasit már nem szereted.
Egyrészt, mert ha szeretnéd, akkor jó lenne a szex, jó lenne az együtt töltött idő, és harmonikus lenne a kapcsolat. Nem menne a cirkusz rendszeresen, és nem taszítod el, hogy megnézd, mennyire tud lemenni kutyába, és visszajön-e még.
Másrészt a gyereket is azért vállaltad be, mert gondoltad majd minden megváltozik, ő újra szerelmes lesz, te meg megfogtad egy életre, már nem hagyhat el, mert szülsz neki egy gyereket.
Már ott tartasz, hogy szerelmes is a másik nőbe, nem csak egy-két alkalmi dugásról van szó, és ő kereste, nem véletlenül gabalyodtak össze.
Ez tudod mit jelent? Hogy keres egy másik nőt, és ha a kapcsolat elég stabil, akkor beadja a válást, összeköltözik vele, neked pattint egy kis gyerektartást, hétvégente nagyon fogja élvezni, hogy van egy gyereke, és éli világát.
Te meg ott maradsz hoppon.
Kicsit előbb kéne gondolkodni, és nem úgy bevállalni egy gyereket, hogy mikor ég a ház, akkor gyorsan-gyorsan, hátha ez megmenti. Nem, nem menti meg, a gyerekvállalás az erős, szeretettel teli kapcsolatokat is megviseli, és pont azért vészelik át, mert szeretik egymást.
Arra is mérget vehetsz, hogy ha lesz szextilalom, meg a gyerekágyas időszakban se lesz szabad, és bizony ritkulni fognak az együttlétek, akkor még azt is a fejedhez fogja vágni, hogy otthon, tőled semmit se kapott meg: se a békességet, biztonságot, a törődést, se a szexet, és azért van szeretője, mert ezt tőle megkapja, tőled meg csak a hisztit.
Úgy meg fog csalni, mint a sicc!
Most még küzd benne az, hogy jön a gyerek, és jó apa akar lenni, meg mit szólnak az emberek, ha otthagy téged terhesen. De ez nem tartja ám melletted örökké...
gratula hamarosan egyedülááló anyuka leszel v egy szerencsdétlen akin a ferje röhög mikor mast dug
"Igaz, mielőbb teherbe estem, voltak problémáink, előfordult, hogy nem szóltunk egymáshoz napokig, előfordult, hogy pár napra látni se akartam és kitiltottam a lakásból... Előfordult, hogy hetekig alig találkoztunk, mert ő későig dolgozott én pedig hétvégére hazautaztam a szüleimhez."
lehet hogy szeret, csak kalandozós típus.
de ezt te is tudtad a legelejétől fogva, hozzámentél és gyereket szülsz. de minek? vagy egyedül leszel vagy otthon sírsz, hogy a gyerek beteg, párod meg csajozik az irodában?!
te ennyire buta vagy?
nem szereti, ha megszeret valakit, úgy otthagy mint a huzat, most csak dug mindnekit, aki engedi
Én leszek az oldal valaha volt legnépszerűtlenebb kommentelője.
De akkor is leírom.
Én ezek után nem tartanám meg a gyereket. Komolyan. Ilyen bizonytalan alapokra nem lehet gyereket szülni. Már egy halott családba születik, te pedig mondhatni egy életre elvágtad magad.
Nyilván nem tehet róla, és mindenki imádja a gyerekét. De ti nem fogtok együtt maradni. Örülhetsz ha a szülésig kihúzzátok. Aztán meg belecsöppen egy olyan szülői háttérbe ami sehogy sem jó.
Bár ez a te hibád. Mi a francnak tervezel olyannal gyereket aki ilyen? Édes istenem....tudod milyen egyedül nevelni egy gyereket??? Nem. De majd megtudod...meg az a szegény gyerek is aki az idióta, agytalan szülei miatt majd egy ilyen családi milliöben kell hogy felnöjjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!