Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te mit tennél a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél a helyemben, ha 12 hetes terhes lennél és a férjed folyamatosan félrekacsingatna?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, most várom az első babánkat, akinek látszólag ő is nagyon örül. Nemrég hallottuk először a kis szívverését láttam rajta, hogy el is érzékenyült és igazi családnak éreztem hármunkat. Csakhogy az a probléma, hogy megalapozott gyanúm van, hogy folyamatosan kifelé kacsingat a kapcsolatunkból. Nem akar és nem fog elhagyni és örül a babánknak, de attól még tény, hogy más nők is felkeltik az érdeklődését, esetleg jobban, mint én... A kapcsolatunk elején még imponált, hogy milyen jó pasim van és milyen közvetlen, vagány, jófej és akármilyen társaságban 5 perc múlva már mindenki tudja, ki ő, a többi lány pedig irigykedik, hogy ő az enyém. Aztán elkezdett olyan érzésem lenni, hogy amikor kedvesen, közvetlenül elbeszélget más, csinos nőkkel, akkor az nemcsak sima beszélgetés... A jelenlegi munkahelyén jóban vagyok az egyik kollégájával, aki elárulta nekem, hogy ő maga keresi a lehetőségeket és udvarolgat lányoknak odabent. Nem megtalálja a lehetőség a félrelépésre, hanem ő maga keresi... És azt hiszem, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de viszonyt is kezdett az egyikkel... Igaz, mielőbb teherbe estem, voltak problémáink, előfordult, hogy nem szóltunk egymáshoz napokig, előfordult, hogy pár napra látni se akartam és kitiltottam a lakásból... Előfordult, hogy hetekig alig találkoztunk, mert ő későig dolgozott én pedig hétvégére hazautaztam a szüleimhez... És igazából azóta is hiába kérem, hogy járjon be korábban dolgozni, hogy hamarabb hazajöhessen hozzám, ezt képtelen megtenni. Amióta babát várok, kicsit rendeződött a kapcsolatunk... De nem mernék megesküdni rá, hogy nem csal meg továbbra is. Eléggé el vagyok keseredve és meg vagyok ijedve... Szerintetek még mindig megcsal? Vagy meg fog csalni a továbbiakban is? Mit tegyek?
2016. aug. 12. 09:18
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Mert szeretem :( És eddig elhitettem magammal, hogy jó a házasságunk és nem csal meg, csak félreértelmezem a jeleket... De most, hogy jön a babánk és megtudtam ezeket a bizonyos infókat... Eléggé össze vagyok törve :(
2016. aug. 12. 11:01
 12/45 anonim ***** válasza:
78%

Komolyan nem értem a nőket, pedig én is nő vagyok.

Adva van egy ótvar sza.r párkapcsolat, ahol a pasi félrelép, állandóak a viták, a szex is pocsék, és a nő meg fogja magát, és beleszül egy gyereket. Aztán sír, hogy a kapcsolat még mindig sza.r de a gyerek miatt nem akar belőle kilépni (mostmár, mert az elmúlt tíz évben erre nem lehetett hivatkozni) és ő nem hagyja el semmi esetre se, mert szereti.

Tedd a kezed a szivedre, te ezt a pasit már nem szereted.

Egyrészt, mert ha szeretnéd, akkor jó lenne a szex, jó lenne az együtt töltött idő, és harmonikus lenne a kapcsolat. Nem menne a cirkusz rendszeresen, és nem taszítod el, hogy megnézd, mennyire tud lemenni kutyába, és visszajön-e még.

Másrészt a gyereket is azért vállaltad be, mert gondoltad majd minden megváltozik, ő újra szerelmes lesz, te meg megfogtad egy életre, már nem hagyhat el, mert szülsz neki egy gyereket.

Már ott tartasz, hogy szerelmes is a másik nőbe, nem csak egy-két alkalmi dugásról van szó, és ő kereste, nem véletlenül gabalyodtak össze.

Ez tudod mit jelent? Hogy keres egy másik nőt, és ha a kapcsolat elég stabil, akkor beadja a válást, összeköltözik vele, neked pattint egy kis gyerektartást, hétvégente nagyon fogja élvezni, hogy van egy gyereke, és éli világát.

Te meg ott maradsz hoppon.

Kicsit előbb kéne gondolkodni, és nem úgy bevállalni egy gyereket, hogy mikor ég a ház, akkor gyorsan-gyorsan, hátha ez megmenti. Nem, nem menti meg, a gyerekvállalás az erős, szeretettel teli kapcsolatokat is megviseli, és pont azért vészelik át, mert szeretik egymást.

Arra is mérget vehetsz, hogy ha lesz szextilalom, meg a gyerekágyas időszakban se lesz szabad, és bizony ritkulni fognak az együttlétek, akkor még azt is a fejedhez fogja vágni, hogy otthon, tőled semmit se kapott meg: se a békességet, biztonságot, a törődést, se a szexet, és azért van szeretője, mert ezt tőle megkapja, tőled meg csak a hisztit.

Úgy meg fog csalni, mint a sicc!

Most még küzd benne az, hogy jön a gyerek, és jó apa akar lenni, meg mit szólnak az emberek, ha otthagy téged terhesen. De ez nem tartja ám melletted örökké...

2016. aug. 12. 11:06
 13/45 A kérdező kommentje:
Félek, igazad van :( Áprilisban volt az utolsó komolyabb veszekedésünk, akkor történt, hogy elküldtem pár napra... Utána megbeszéltük a dolgainkat és elkezdtünk dolgozni a baba-projekten... Azóta jól megvoltunk, nekem legalábbis úgy tűnt... De továbbra is voltak furcs jelek :( És idegen női parfümillat a ruháján, amikor hozzábújtam :(
2016. aug. 12. 11:31
 14/45 anonim ***** válasza:
53%

gratula hamarosan egyedülááló anyuka leszel v egy szerencsdétlen akin a ferje röhög mikor mast dug

"Igaz, mielőbb teherbe estem, voltak problémáink, előfordult, hogy nem szóltunk egymáshoz napokig, előfordult, hogy pár napra látni se akartam és kitiltottam a lakásból... Előfordult, hogy hetekig alig találkoztunk, mert ő későig dolgozott én pedig hétvégére hazautaztam a szüleimhez."

2016. aug. 12. 11:51
 15/45 A kérdező kommentje:
Szerintetek ő sem szeret? csak én vagyok a biztos pont és megszokott? :(
2016. aug. 12. 11:51
 16/45 anonim ***** válasza:

lehet hogy szeret, csak kalandozós típus.

de ezt te is tudtad a legelejétől fogva, hozzámentél és gyereket szülsz. de minek? vagy egyedül leszel vagy otthon sírsz, hogy a gyerek beteg, párod meg csajozik az irodában?!

2016. aug. 12. 11:57
 17/45 A kérdező kommentje:
Hát eddig próbáltam elhitetni magammal, hogy nem így van :( És minden rendbejön :( És a másik nőt szereti? Csak nem szed fel valakit és kezd vele viszonyba, ha nem érez valamit :(
2016. aug. 12. 12:02
 18/45 anonim ***** válasza:
56%

te ennyire buta vagy?

nem szereti, ha megszeret valakit, úgy otthagy mint a huzat, most csak dug mindnekit, aki engedi

2016. aug. 12. 12:03
 19/45 A kérdező kommentje:
De legalább akkor annyi előnyöm van, hogy engem szeret, nem őt :(
2016. aug. 12. 12:08
 20/45 anonim ***** válasza:
55%

Én leszek az oldal valaha volt legnépszerűtlenebb kommentelője.

De akkor is leírom.

Én ezek után nem tartanám meg a gyereket. Komolyan. Ilyen bizonytalan alapokra nem lehet gyereket szülni. Már egy halott családba születik, te pedig mondhatni egy életre elvágtad magad.

Nyilván nem tehet róla, és mindenki imádja a gyerekét. De ti nem fogtok együtt maradni. Örülhetsz ha a szülésig kihúzzátok. Aztán meg belecsöppen egy olyan szülői háttérbe ami sehogy sem jó.

Bár ez a te hibád. Mi a francnak tervezel olyannal gyereket aki ilyen? Édes istenem....tudod milyen egyedül nevelni egy gyereket??? Nem. De majd megtudod...meg az a szegény gyerek is aki az idióta, agytalan szülei miatt majd egy ilyen családi milliöben kell hogy felnöjjön...

2016. aug. 12. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!