Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyemben, ha 12 hetes terhes lennél és a férjed folyamatosan félrekacsingatna?
Megcsalás a rossz kapcsolat tünete.
Okot kéne megszűntetned de ahogy látom neked így jó. Így panaszkodhatsz, sajnálnak, foglalkoznak veled. Azért, hogy hitelesebb legyen az egész szülsz egy gyereket. Akivel szintén csak gond lesz. Mivel csak eszköz ezért kamaszként majd tojni fog a fejedre és amiatt is lehet majd sipákolni. Ha ezt végre megunod akkor szedd már össze magad.
Gyerek csak eszköz.
Kérdezőnek önbizalom hiánya van, sőt magát se szereti. Ezért kapaszkodik a kapcsolatba mert abban "szeretik". Minden embernek szüksége van szeretetre de van aki szereti magát és ezért boldog és van aki ezt mástól várja el.
Mivel "zsák a foltját" ezért a pasi is ilyen. Egy felnőtt ember egyenes.
Ahelyett, hogy a lábára állna (nehéz, munkával jár) inkább szívják egymás vérét.
Ez a kapcsolat egy zátonyra futott hajó, ami lukas. A kazán is éppen felrobban a cunami is jön de a kérdező legnagyobb gondja az, hogy a hajón elment a wifi.
Kedves kérdező kicsit mintha magamat látnám benned,vagyis pontosabban mintha a 16 éves magamat látnám az akkori párkapcsolatomban. Mi 5 évig voltunk együtt,ő idősebb volt tőlem 5 évvel. De ahogy írta itt Bence én is arra jöttem rá,hogy komoly önbizalomhiánnyal ,szeretett éhséggel küszködtem,mint ahogy te is. Sajnos ez vezetett oda,hogy a párod már másba szerelmes. Egyet jó ha tudsz ez nem fog megváltozni ez csak rosszabb lesz. Nem tudom milyen természetű ez a srác,de én akár el tudom képzelni ,hogy agresszívan is fel fog lépni veled szemben ,mert annyira megalázod magad,hogy lassan már semmibe fog venni. Elnézed azt is ,hogy megcsal? Hogy másoknak udvarol?
Egyébként volt egy kollégám aki ugyanígy udvarolt nekem,nagyon jófej volt és őszintén szimpatikus. Amikor is egyik nap besétált a felesége és az alig 3 éves kisfia...le kellett volna fotózni az arcom a döbbenettől :D azt hiszem a te férjed is ilyen lehet.
Oké tudom,hogy nem fogod elhagyni,de ez így csak rosszabb lesz és vissza fogod még sírni ezeket a napokat. Szembesítsd a dolgokkal a férjed és legyél határozott,hogy már pedig kidobod ,ha ezeket a jétkait folytatja és mindenképp menj el orvoshoz,hogy segítsen a lelki gondjaidon ,szorongásaidon.
"A kapcsolatunk elején még imponált, hogy milyen jó pasim van és milyen közvetlen, vagány, jófej és akármilyen társaságban 5 perc múlva már mindenki tudja, ki ő, a többi lány pedig irigykedik, hogy ő az enyém."
Mindig ez van. Beleválasztotok valami nagydumás csajozógépbe aztán viselitek a következményeit. Én nőként nem tudom ezt megérteni, pedig nekem is van ilyen barátnőm, de hála az égnek ő még nem babázott le sehova :) Ahogy előttem is írta valaki, kutyából nem lesz szalonna. Régen rád voltak irigyek, jó volt felvágni dicsekedni, most meg pofára estél egy nagyot. De a szomorú az hogy még mentegeted is őt, meg beleképzeled hogy előnyben vagy. Hát rossz hírem van nem vagy abban. Bármikor leléphet mellőled egy friss husi miatt, te meg ott maradsz egyedülálló anyukaként.
Talán 2. alkalommal már jobban választasz, és sikerül egy olyan pasit összeszedni aki nem a nadrágban hordja az eszét. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!