Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél a helyemben, ha 12 hetes terhes lennél és a férjed folyamatosan félrekacsingatna?
Nem igazán értem mire alapoztad a házasságod, minek vállaltad be a gyereket? Nyilván a hisztijeid sem tesznek jót egy ilyen kapcsolatnak, de ez a gyerek születése után rosszabb lesz. Alapból azzal indulsz, hogy 6 hétig no szex, mert szültél. Szerinted egy ilyen férfi kibírja? Aztán folytatódik a fáradtsággal, ami a nemalvástól lesz, a kevés idő, amit valószínű nem magadra fogsz fordítani, az első idökben nem lesz egy tiszta ruhád sem kb. Szerinted, hogy fogja egy ilyen férfi bírni? Hmmm? Belegondoltál?
Nem a gyerekkel hoztál rossz döntést, hanem már az esküvővel.
Hogy meg fog-e csalni? Vagy igen, vagy nem, de gondolkozz, ha gyerek nélkül is megcsal szerinted, gyerekkel nem fog? De! Meg fog. És? Nem értem mi a bajod ezzel, hiszen Te mentél Hozzá. Gondolom azt gondoltad, mint az átlag nők ilyenkor, majd én megváltoztatom. Hát nem fogod. Otthon vagy Te, aki mos, főz, takarít stb. rá, baromi kényelmes, bolond lenne változtatni ezen. Biztos pont vagy a többi nő mellett. Egyébként pedig kíváncsi lennék erre a "hűűű de jó pasira", akinek ilyen fokú bizonyítási kényszere van arra, hogy Ő tényleg mennyire jó pasi, hogy folyamatos megerősítésre van szüksége. Én azt gondolom, ha egy férfi valóban szeret egy nőt és megkapja az elismerést otthon, nincs szüksége ilyesfajta dolgokra. Ha pedig neked is ennyi a férjed, hogy hűű, de jó pasi és mennyire irigykednek rám, mert én vagyok a csaja, megette a fene. Attól, ha a sz@rra masnit kötsz, az még szar marad. Lehet a férfi bármilyen jóképű, lehet egy görög félisten, ha belülről r.ohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!