Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te mit tennél a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél a helyemben, ha 12 hetes terhes lennél és a férjed folyamatosan félrekacsingatna?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, most várom az első babánkat, akinek látszólag ő is nagyon örül. Nemrég hallottuk először a kis szívverését láttam rajta, hogy el is érzékenyült és igazi családnak éreztem hármunkat. Csakhogy az a probléma, hogy megalapozott gyanúm van, hogy folyamatosan kifelé kacsingat a kapcsolatunkból. Nem akar és nem fog elhagyni és örül a babánknak, de attól még tény, hogy más nők is felkeltik az érdeklődését, esetleg jobban, mint én... A kapcsolatunk elején még imponált, hogy milyen jó pasim van és milyen közvetlen, vagány, jófej és akármilyen társaságban 5 perc múlva már mindenki tudja, ki ő, a többi lány pedig irigykedik, hogy ő az enyém. Aztán elkezdett olyan érzésem lenni, hogy amikor kedvesen, közvetlenül elbeszélget más, csinos nőkkel, akkor az nemcsak sima beszélgetés... A jelenlegi munkahelyén jóban vagyok az egyik kollégájával, aki elárulta nekem, hogy ő maga keresi a lehetőségeket és udvarolgat lányoknak odabent. Nem megtalálja a lehetőség a félrelépésre, hanem ő maga keresi... És azt hiszem, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de viszonyt is kezdett az egyikkel... Igaz, mielőbb teherbe estem, voltak problémáink, előfordult, hogy nem szóltunk egymáshoz napokig, előfordult, hogy pár napra látni se akartam és kitiltottam a lakásból... Előfordult, hogy hetekig alig találkoztunk, mert ő későig dolgozott én pedig hétvégére hazautaztam a szüleimhez... És igazából azóta is hiába kérem, hogy járjon be korábban dolgozni, hogy hamarabb hazajöhessen hozzám, ezt képtelen megtenni. Amióta babát várok, kicsit rendeződött a kapcsolatunk... De nem mernék megesküdni rá, hogy nem csal meg továbbra is. Eléggé el vagyok keseredve és meg vagyok ijedve... Szerintetek még mindig megcsal? Vagy meg fog csalni a továbbiakban is? Mit tegyek?
2016. aug. 12. 09:18
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Egyet kell értsek. Nem vagy előnyben. A szeretője kapja a kedvességet, a csókokat, a figyelmet, az érintéseket. Ő felizgatja, te valószínűleg már kevésbé. Ő újdonság neki, téged meg ismer, mint a tenyerét. Te moshatod a büdös zoknijait, főzhetsz rá, viselheted a hülyeségeit. A csaj nem. Szóval, ha tényleg azt hiszed, hogy te vagy forban, mert te vagy a zasszony, hozzád megy haza és te várod a babátokat, akkor tévedsz. Ha választani kéne, kinek a bőrébe bújnék bele, hát inkább a szeretőébe :)
2016. aug. 14. 18:22
 42/45 anonim ***** válasza:
Majd elhagy valakiért, és tuti meg is ígérte már egy kis ribinek. Tudod most terhes, addig nem akarom elhagyni, amíg meg nem szül. Gyerek miatt maradnátok együtt, annak mi értelme?aztán ha a gyerek 15 lesz, akkor mondjátok el neki, bocsi de 15 éven keresztül hazudtunk neked.
2016. aug. 15. 21:08
 43/45 anonim ***** válasza:
67%
Végigolvasva a kommenteket,kicsit ledöbbentem! Igaz,nem egy mintaházasság az övék,de miért vagytok benne biztosak,hogy a pasi előbb-utóbb lelép! Masszőr vagyok,kismillió férfi vendégnek tudom a "sarát!" Nem,nem kérdezem,ők mesélik el! Szinte mindegyik megcsalta a feleségét,ne igyatok mérget a saját házasságotokra! Tudjátok mit? Egyik sem akar és akart soha elválni! Minap sorolta egy 60 év körüli,folyamatosan voltak szeretői és mindig a szerető lépett,mert nem áldozta fel a házasságát! Itt az a kérdés,a kérdező ezt betudja e nyelni...hosszútávon,mert igen! A kutyából nem lesz szalonna! Magyarul,örök életedben egy hármas felállású házasságban leszel!Ami a gyereket illeti,mással is megtörtént már,ha esetleg mégis elválnak,hogy egyedül neveli valamelyik szülő!
2016. aug. 15. 21:24
 44/45 H_Vivien ***** válasza:

Nem igazán értem mire alapoztad a házasságod, minek vállaltad be a gyereket? Nyilván a hisztijeid sem tesznek jót egy ilyen kapcsolatnak, de ez a gyerek születése után rosszabb lesz. Alapból azzal indulsz, hogy 6 hétig no szex, mert szültél. Szerinted egy ilyen férfi kibírja? Aztán folytatódik a fáradtsággal, ami a nemalvástól lesz, a kevés idő, amit valószínű nem magadra fogsz fordítani, az első idökben nem lesz egy tiszta ruhád sem kb. Szerinted, hogy fogja egy ilyen férfi bírni? Hmmm? Belegondoltál?

Nem a gyerekkel hoztál rossz döntést, hanem már az esküvővel.

Hogy meg fog-e csalni? Vagy igen, vagy nem, de gondolkozz, ha gyerek nélkül is megcsal szerinted, gyerekkel nem fog? De! Meg fog. És? Nem értem mi a bajod ezzel, hiszen Te mentél Hozzá. Gondolom azt gondoltad, mint az átlag nők ilyenkor, majd én megváltoztatom. Hát nem fogod. Otthon vagy Te, aki mos, főz, takarít stb. rá, baromi kényelmes, bolond lenne változtatni ezen. Biztos pont vagy a többi nő mellett. Egyébként pedig kíváncsi lennék erre a "hűűű de jó pasira", akinek ilyen fokú bizonyítási kényszere van arra, hogy Ő tényleg mennyire jó pasi, hogy folyamatos megerősítésre van szüksége. Én azt gondolom, ha egy férfi valóban szeret egy nőt és megkapja az elismerést otthon, nincs szüksége ilyesfajta dolgokra. Ha pedig neked is ennyi a férjed, hogy hűű, de jó pasi és mennyire irigykednek rám, mert én vagyok a csaja, megette a fene. Attól, ha a sz@rra masnit kötsz, az még szar marad. Lehet a férfi bármilyen jóképű, lehet egy görög félisten, ha belülről r.ohad.

2016. aug. 16. 08:31
 45/45 anonim ***** válasza:
Milyen választ vársz? Épeszű ember elhagyná a francba, sőt gyereket se vállalt volna vele. Lehet hogy te leszel a kicsi felesége, de ez nem fogja meggátolni abban, hogy hetente más nővel keféljen míg impotens nem lesz. Nem valószínű hogy el hagy, inkább az a kérdés te meddig martirkodsz mellette.
2016. aug. 22. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!