Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyotam a férjem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.

5éve vagyunk együtt.

A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.

Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.

Én 21 éves vagyok, ö 28.

Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.

Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.

Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.

Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.

Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(

2017. márc. 7. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
68%
Húzd le a férjed minden létező módon, többek között nyilván gyerektartásival is. Bűnhődjön csak ő is a következő 20 évben folyamatosan azért, mert megcsalt. Hajrá!
2017. márc. 7. 18:11
 2/82 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ahol most éltek az a férjed háza, nincs a te neveden? Mondjuk alapból nem vagyok abortusz ellenes de ha akartátok a babát -vagyis legalább te- akkor csak ezért elvetetni... hidd el utána nem lenne jobb bár megértem az álláspontod, egyedül két gyerekkel...
2017. márc. 7. 18:11
 3/82 A kérdező kommentje:
Mi is albérletben lakunk,sajnos... még nem sikerült házra gyüjteni. De lehet jobb is....
2017. márc. 7. 18:12
 4/82 anonim ***** válasza:
37%

Persze az ilyenek gond nélkül potyogtatják a gyerekeket a semmire 21 évesen.

Gratulálok!

2017. márc. 7. 18:12
 5/82 anonim ***** válasza:
53%
Ha albérlet, miért nem maradsz ott te a gyerekkel? Menjen el ő...
2017. márc. 7. 18:13
 6/82 A kérdező kommentje:
Milyenek???? Stabil 5éves párkapcsolatom volt, nem értem miért kell leszólni, nem vagyok rossz ember attól még hogy fiatalon szültem. Te praszt.
2017. márc. 7. 18:18
 7/82 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tudnám fenntartani ezt az albérletet sajnos. :( eleve 50ezer a béreleti díj, rezsivel együtt 100körül jön ki. :(
2017. márc. 7. 18:20
 8/82 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok abortuszpárti, de ebben a helyzetben amiben vagy talán ez lenne a megoldás.

Ha megtartod a babát és elhagyod a férjed, két gyerekkel kegyetlenül nehéz lesz, ha nem hagyod el a férjed és nem tudsz megbocsájtani, így nem lehet egy életet leélni.Ráadásul lehet,hogy Ő hagy el, az esély megvan rá ha megcsalt ebben a helyzetben.

Talán ha megszakítod a terhességed, bölcsibe adod a kicsit és állást keresel, új életet tudsz kezdeni.

2017. márc. 7. 18:22
 9/82 anonim ***** válasza:
60%

Ezért írtam, hogy nem kellett volna a semmire szülnöd, főleg nem 2. gyereket vállalni gyerekfejjel. De nyilván te vagy az okos!

2017. márc. 7. 18:22
 10/82 anonim ***** válasza:
28%
Pont erre van a gyerektartás. Ha ő beszélt rá a gyerekvállalásra és miatta nem tudsz most dolgozni, még feleségtartást is kérhetsz, az segít, amig a gyerek elég nagy nem lesz, hogy dolgozni tudj.
2017. márc. 7. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!