Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Sziasztok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.
5éve vagyunk együtt.
A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.
Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.
Én 21 éves vagyok, ö 28.
Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.
Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.
Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.
Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.
Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(
Persze az ilyenek gond nélkül potyogtatják a gyerekeket a semmire 21 évesen.
Gratulálok!
Nem vagyok abortuszpárti, de ebben a helyzetben amiben vagy talán ez lenne a megoldás.
Ha megtartod a babát és elhagyod a férjed, két gyerekkel kegyetlenül nehéz lesz, ha nem hagyod el a férjed és nem tudsz megbocsájtani, így nem lehet egy életet leélni.Ráadásul lehet,hogy Ő hagy el, az esély megvan rá ha megcsalt ebben a helyzetben.
Talán ha megszakítod a terhességed, bölcsibe adod a kicsit és állást keresel, új életet tudsz kezdeni.
Ezért írtam, hogy nem kellett volna a semmire szülnöd, főleg nem 2. gyereket vállalni gyerekfejjel. De nyilván te vagy az okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!