Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Sziasztok.
Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.
5éve vagyunk együtt.
A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.
Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.
Én 21 éves vagyok, ö 28.
Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.
Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.
Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.
Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.
Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(
4.-s nagyon tévedsz mert nem a semmire hanem a mi (dolgozok) kontójára, mi vagyunk miattuk szarrá adóztatva, míg ők semmit nem tesznek a közösbe
Kérdező te meg csak szülj még egy tucat gyereket, majd vállalok harmad, negyed állást hogy többet tudjak adózni a tetű kormány családpolitikája miatt.
"19évesen szültem, akkor megvolt minden anyagi háttér, felhőtlen kapcsolat"
Ne nevettess már... felhőtlen kapcsolat, persze mi problémád lenne a szülőkkel élve?
Anyagi háttér... volt diákmunkád esetleg...
Ébredj már fel... tönkretetted a saját meg a gyerekeid életét is!
Igen, érettségim van, és iskola mellett délutan mindig dolgoztam, mert édesapám meghalt és kellett a pénz!
Nem diákmunkáztam, zöldségesben dolgoztam és ha kellett elmentem apartmant takarítani, hogy meglegyen a kajára valónk anyummal.
Hamar fel kellett nőnöm, és úgy gondolom azért, mert nem végeztem egyetemet és nem dolgoztam eddig 4évnél többet, és mert hamar megházasodtam és gyereket szültem ugya n olyan ember vagyok mint más. Köszönöm hogy le lettem oltva, biztos jobban érzed most magad, azért mert egy fiatal anyukát leszóltál azért mert még nem dolgozott mielőtt szülni ment! Ámen!
Ne bántsátok már, nagyon nehéz helyzetben van, segítséget, tanácsot kér!
Akár jól is alakulhatott volna az élete és akkor senki nem veti a szemére miért is szült ennyi idősen.
Ha 25 évesen szült volna se biztos,hogy jobb helyzetben lenne.
Na én nem magyarázkodom itt nektek.
Koszonom az erdemleges valaszat mindenkinek, tovabbi szep estet kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!