Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyotam a férjem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyotam a férjem, de terhes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kiderült, hogy a férjem megcsalt, még én itthon voltam a 20 hónapos kislányunkkal.

5éve vagyunk együtt.

A legnagyobb probléma az, hogy 11 hetes kismama vagyok.

Soha, de soha nem tudnék neki megbocsátni, az fix.

Én 21 éves vagyok, ö 28.

Attól félek, egy újszülöttel és egy 2,5 évessel nem boldogulnék egyedül.

Hazaköltözhetek anyukámhoz, de ő is albérletben lakik és dolgozik.

Teljesen tanácstalan vagyok, már eszembe jutott az abortusz is.

Ad 1, egyedül lennék feszt a két gyerekkel, nuku segítséggel, ad2 az anyagi javak is korlátozottak hiszen gyest és családit kapok, a férjem keresetéből éltünk.

Félek, és csalódott vagyok, nem tudom lenne e szívem abortuszra menni emiatt, de tudom, egyedül képtelen vagyok ellátni őket. :(

2017. márc. 7. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
71%

Fiatalon szültem én is .

Ezzel semmi gond nincs,mellettük tanultam-dolgoztam ami nen volt egyszerű.-Pedig mi ketten voltunk pénzkeresők-persze nem volt nagyszülői segítség. Cefetül nehéz jól felnevelni 2-gyermeket,középiskolát,főiskolát,korrepettálást esetleg,vagy nyelvtanárt fizetni

Ezt gondold át.

Új életet egy kicsi gyermekkel valószínűbb',könnyebb.

Kettővel viszont hozzátok rendbe a házasságot ha lehet,és te se hagy el magad-ez a meló egy életre szól....

2017. márc. 7. 19:16
 42/82 anonim ***** válasza:
79%
De amúgy te fogyatékos vagy kedves 72%os vagy problémád van a szövegértelmezéssel? Képzeld el mindenkit feldühít az ilyesmi, nem csak téged, de ezzel jobb lesz szerinted amit itt csináltok, hogy belerúgtok még egyet?? Épp ezért kellene megpróbálni értelmes választ adni, hogy az a 20 hónapos kislány rendes körülmények közt nőhessen fel. Vagy eddig nem ér el a gyerekszereteted, hogy ténylegesen segíts akár csak egy jó szóval is, ha máshogy nem is tudsz? Ez segítség a 20 hónapos kislánynak, ez a sok idióta válasz?
2017. márc. 7. 19:17
 43/82 anonim ***** válasza:
63%
Költözz haza anyukádhoz, ketten könnyebb fenntartani egy albérletet, hiszen a bérleti díj fix marad. Bár nem tudom hogy a főbérlő mit fog hozzá szólni. Első OKJ 23 éves korig ingyenes.
2017. márc. 7. 19:17
 44/82 anonim ***** válasza:
22%

72%-os nyersen fogalmaz, de teljes mértékben igaza van.

Én sem fogom dicsérgetni és azzal sem segítünk neki...

Ha ahhoz okosnak és felnőttnek hitte magát, hogy férjhez menjen gyereket vállaljon, oldja meg ezt is.

2017. márc. 7. 19:20
 45/82 anonim ***** válasza:
47%

1 ev van koztunk az en javamra. Nem ertek egyet azzal en se, hogy ilyen fiatalon anyuka lettel 0 alappal, de ez a te eleted, a kioktatassal nem mesz semmire. A legnagyobb "baj" a terhesseged. 11 hetes vagy, ha nem sietsz es a heten minimum nem intezkedsz, 2 gyereked lesz ugyanis kifutsz a 12 hetbol.

Sajnos ez egy szukseges rossz, de te magad is tudod, hogy nem leszel kepes ellatni oket, ilyen anyagi hatterrel.

2017. márc. 7. 19:23
 46/82 anonim ***** válasza:
30%
Add örökbe a gyereket,ha megszülted.
2017. márc. 7. 19:38
 47/82 anonim ***** válasza:
85%
el kell döntened mit szeretnél. igénybe vehetsz egy csomó segítséget nem csak az itteni troll-becsületesen élj vonl mentén mozgó idiótákat (engem is beleértve). Szerintem a legfontosabb, hogy szeretnéd-e így a gyereket. Ezt persze nagyon gyorsan el kell döntened, mert kevés időd van. HA ez ok és felkészültél, hogy egyedül neveled a kicsiket, akkor hajrá. Lesz segítség és szerintem lesz neked is elég energiád hozzá. Sok sikert kívánok ebben.
2017. márc. 7. 19:47
 48/82 anonim ***** válasza:
39%

Szálljatok már le róla! Gyerekfejjel szült, nem gondolta hogy így fog járni, első szerelem, minden tökéletesnek tűnt.

Szerintem is költözz anyukádhoz, ketten könnyebb az albit fizetni, plusz a gyereknél is tud segíteni. A másik gyerek, hát nem tudom... Talán tényleg jobb lesz- a kislányod érdekében is- ha nem tartod meg.

2017. márc. 7. 19:54
 49/82 anonim ***** válasza:
67%

Én nem is értem a leszólokat. Nem lehet mindenki diplomás vagy mérnök. Kell a világba zöldséges, pénztáros meg bolti eladó is. Lehet, hogy a karriere ki fog merülni annyiban, hogy egyre menőbb boltokban dolgozhat eladóként, de ettől még nem ér kevesebbet egy mérnöknél. Ez is lehet stabil állás.

Hány huszonéves szűz van a csajt leszólók között?

Meg fogja oldani. Egy vagy két gyerekre kap gyerektartást, a gyereket bölcsibe adhatja akár most is, munkakeresési szándéknyilatkozattal. Akkora munkaerőhiány van(pl eladókból, gyorséttermi dolgozókból,kasszásokból) hogy még terhesen is kapna munkát. Ha mást nem, gyárba felveszik a szalagmellé.

Biztos nehéz felfogni, hogy van egy rakás hiányszakma, amihez nem kell diploma.

Nem a csúcs, de van, akinek megfelel.

A csaj életképes, dolgozik, gyereketnevel és vállalta, hogy kilép egy sz.r kapcsolatból. Bátor és erős.

A második gyerek nem jött a legjobbkor.. de van ilyen.

Menni fog.

Költözz kintebb a városból, ha jó a kapcsolatod anyukáddal, mehetsz hozzá is, ketten könnyebb az albit fizetni.

Az exed biztosan gondoskodni fog a gyerekeiről.

2017. márc. 7. 19:56
 50/82 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom a durva reakciókat, amit kaptál :( Figyelj, azt gondold végig, hogy még ha vele is maradsz, és megszülöd a 2. gyereket, bármikor otthagyhat ő egyedül... most a 20 hóst simán be tudod adni bölcsibe és tudsz keresni munkát. Én gondolkodás nélkül elvetetném a te helyzetedben. Aztán bölcsi, munkakeresés. A semmire jelen helyzetben nem szülhetsz még egy gyereket, hacsak nincs rokon, aki anyagilag tud támogatni:( ennyi pénzből éhen halnátok.
2017. márc. 7. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!