Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?
akkor minek mentél hozzá?
nekünk is voltak bajok a szexszel, de akkor eszembe nem jutott hozzámenni és gyereket szülni.
előbb azt oldottuk meg, és működik rendesen és most házasodunk. ha nem akart volna változtatni, vagy mégsem sikerült volna, akkor hiába jóember, meg jó apa, meg anyámtudja nem mentem volna hozzá, mert a szex is fontos főleg fiatalon.
mert most35 évesen ez van, mi lesz még??
előbb össze kell csiszolodni, aztán házasodni, családot alapítani!!!
Mert baromi szerelmes voltam belé, azért. Most is nagyon szeretem. Fiatalon meg rózsaszín ködben is úsztam ráadásul, meg tapasztalatlan is voltam. Ráadásul nekem sem volt ennyi igényem a szexre, mint most.
Utolsónak: igen, bejön a másik pasi, de csakis szexuálisan vonz.
szerintem neked már minden pasi bejön, aki meg tudna dugni.
kár erről gondolkozni, előbb utóbb dugni fogsz mással, kérdés az, hogy mikor válsz el
ja biztos kielégít egy évi két szex :D
én meg azon voltam kiakadva, hogy múlt héten csak kettő jött össze...
te inkább azon aggódj, hogy a férjed inkább engedi, hogy más dugjon, minthogy erőt vegyen magán és veled legyen.
aztán ha félredugsz, akkor meg ki lesz akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!