Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párodnak nincs igénye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?

Figyelt kérdés
A férjemnek nincs igénye az együttlétre, mindig csak akkor vagyunk együtt, ha én hozom fel a témát. Sosem kezdeményezett a sok év alatt, viszont szeretjük egymást, tisztelet és minden más megvan. Többször beszélgettünk már erről, de érdemi megoldás nem született, viszont legutóbb azt mondta, nyugodtan létesítsek szexuális kapcsolatot mással, nem fog érte haragudni, mert tudja, hogy nem normális, hogy nem kívánja a szexet. Orvosnál volt, nincs semmi szervi és hormonális gondja, a vérképe is rendben. Ő ilyen, de nekem már ez így nagyon nem jó. Te belemennél szexkapcsolatba?
2017. febr. 2. 13:17
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Ez nem hirtelen lett probléma. Írtam már, hogy úgy gondoltam, majd összecsiszolódunk. Igen, tudja, hogy masztizok. Olyanok az esték, hogy összebújunk, aztán egyszer csak elalszik. Ha kezdeményeznék, akkor azt mondja, ne. Régebben legalább akkor volt valami.
2017. febr. 2. 18:55
 32/46 anonim ***** válasza:

akkor minek mentél hozzá?

nekünk is voltak bajok a szexszel, de akkor eszembe nem jutott hozzámenni és gyereket szülni.

előbb azt oldottuk meg, és működik rendesen és most házasodunk. ha nem akart volna változtatni, vagy mégsem sikerült volna, akkor hiába jóember, meg jó apa, meg anyámtudja nem mentem volna hozzá, mert a szex is fontos főleg fiatalon.

mert most35 évesen ez van, mi lesz még??

előbb össze kell csiszolodni, aztán házasodni, családot alapítani!!!

2017. febr. 2. 19:18
 33/46 anonim ***** válasza:
Te szeretnéd ezt a szexkapcsolatot vagy bizonytalankodsz? Neked is tetszik a másik pasi,vagy csak ő próbálkozott?
2017. febr. 2. 19:19
 34/46 A kérdező kommentje:

Mert baromi szerelmes voltam belé, azért. Most is nagyon szeretem. Fiatalon meg rózsaszín ködben is úsztam ráadásul, meg tapasztalatlan is voltam. Ráadásul nekem sem volt ennyi igényem a szexre, mint most.

Utolsónak: igen, bejön a másik pasi, de csakis szexuálisan vonz.

2017. febr. 2. 19:37
 35/46 anonim ***** válasza:
82%

szerintem neked már minden pasi bejön, aki meg tudna dugni.

kár erről gondolkozni, előbb utóbb dugni fogsz mással, kérdés az, hogy mikor válsz el

2017. febr. 2. 19:39
 36/46 A kérdező kommentje:
Férfiak között dolgozom, van köztük jó pár igen jó pasi, és érdekes, mégsem vonz egyik sem, de te már csak tudod. :)
2017. febr. 2. 19:40
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

ja biztos kielégít egy évi két szex :D

én meg azon voltam kiakadva, hogy múlt héten csak kettő jött össze...

2017. febr. 2. 19:42
 38/46 A kérdező kommentje:
Látom, agyadra is ment, mint nekem. :)
2017. febr. 2. 19:43
 39/46 anonim ***** válasza:
39%

te inkább azon aggódj, hogy a férjed inkább engedi, hogy más dugjon, minthogy erőt vegyen magán és veled legyen.

aztán ha félredugsz, akkor meg ki lesz akadva.

2017. febr. 2. 19:45
 40/46 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ezért írtam ki ezt a kérdést.
2017. febr. 2. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!