Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?
Nem, nem tudnám megcsalni a férjem.
Ha nem lenne jó a szexuális életünk (szerencsére az), akkor erre ott vannak a játékszerek vagy a kezem, ha nem lenne elegendő számomra a szex a férjemmel.
Ha egyáltalán nem lenne szex, ott már szerintem nem a férjemben keresném a hibát, hanem magamban, hogy miért nem kívánja velem a szexet, ha egyébként minden más rendben lenne köztünk, vagy feltételezném, hogy félrelép.
"A párterápia helyrehozhatja a szexuális étvágyát? Csak mert ő előttem is ilyen volt. Ha együtt vagyunk, akkor pl. minden működik (leszámítva azt, hogy pár perc alatt elélvez, hiszen nem is gyakorolta elnyújtani)."
Az hosszú út, hogy "helyrehozza". Nem azzal fog kezdődni. De ki lehet deríteni, mi okozza ezt - gyerekkori trauma vagy bármi. És azzal már lehet valamit kezdeni.
De ha semmi nem derül ki, akkor is van rá mód, hogy önmagatokat és egymást jobban megismerve közelítsétek az álláspontot. Pl. olyan közös intim együttlétet alakítsatok ki, ami mindkettőtöknek megfelel. Hiszen összebújni, egymást simogatni szex nélkül is jó, és ha valóban szeret, akkor miért ne adhatná meg ebben az igényeidnek megfelelő törődést? Szexuális élvezetet nem csak egy konkrét behatolós menettel lehet elérni.
Ez esetben egyet kell értsek az első válaszolóval pszichoterápia, talán segít a helyzeten.
De ez valóban megdöbbentő, hogy évi!!! 2-3 szex van nálatok...
Mennyi idősek vagytok, ha meg szabad kérdezni?
Ha mindig ilyen volt, és már amikor összejöttetek, ilyen volt, akkor miért fogadtál neki örök hűséget?
Az egyik legnagyobb kérdés azonban: neked lenne ehhez gyomrod? Ha igen, és neki sincs ellene tényleg kifogása, akkor csináld. Erre mi nem fogunk tudni válaszolni. De lehet, hogy akkor már egyszerűbb lenne találni valakit, akivel ilyen téren is összeilletek.
Ha párterápia nem segít akkor valószínűleg szakítanék/válnék. Számomra egy kapcsolat szerves része a szex, attól akarom akivel együtt vagyok, akit szeretek.
Egyéjszakásokra többnyire alkalmatlan vagyok, szexkapcsolatra is mert ahhoz, hogy valakivel ágyba bújjak kell a lelki vonzalom is, hosszútávon meg beleszeretnék. Szóval ígyis úgyis válás lenne számomra a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!