Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párodnak nincs igénye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?

Figyelt kérdés
A férjemnek nincs igénye az együttlétre, mindig csak akkor vagyunk együtt, ha én hozom fel a témát. Sosem kezdeményezett a sok év alatt, viszont szeretjük egymást, tisztelet és minden más megvan. Többször beszélgettünk már erről, de érdemi megoldás nem született, viszont legutóbb azt mondta, nyugodtan létesítsek szexuális kapcsolatot mással, nem fog érte haragudni, mert tudja, hogy nem normális, hogy nem kívánja a szexet. Orvosnál volt, nincs semmi szervi és hormonális gondja, a vérképe is rendben. Ő ilyen, de nekem már ez így nagyon nem jó. Te belemennél szexkapcsolatba?
2017. febr. 2. 13:17
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
81%
Nem. De elmennék párterápiára, amit egyéni pszichoterápia is kiegészíthet mind a saját, mind a férjem esetében.
2017. febr. 2. 13:19
 2/46 A kérdező kommentje:
A párterápia helyrehozhatja a szexuális étvágyát? Csak mert ő előttem is ilyen volt. Ha együtt vagyunk, akkor pl. minden működik (leszámítva azt, hogy pár perc alatt elélvez, hiszen nem is gyakorolta elnyújtani).
2017. febr. 2. 13:21
 3/46 anonim ***** válasza:
51%

Nem, nem tudnám megcsalni a férjem.

Ha nem lenne jó a szexuális életünk (szerencsére az), akkor erre ott vannak a játékszerek vagy a kezem, ha nem lenne elegendő számomra a szex a férjemmel.

Ha egyáltalán nem lenne szex, ott már szerintem nem a férjemben keresném a hibát, hanem magamban, hogy miért nem kívánja velem a szexet, ha egyébként minden más rendben lenne köztünk, vagy feltételezném, hogy félrelép.

2017. febr. 2. 13:21
 4/46 A kérdező kommentje:
100%, hogy nem lép félre. Állítja, hogy kívánatos vagyok ugyanúgy, mint a kapcsolat elején, és már egy csóktól erekciója lesz, de ebből sosem lesz végül szex. Évi 2-3 alkalommal vagyunk együtt, valahogy mindig úgy jön ki, hogy nem tudunk együtt lenni. Gyerekünk is van egyébként, és tényleg jobb formában vagyok, mint tíz éve. Segédeszközből egész repertoár van már itthon, mindennap masztizok, de hiányzik a szex, ez az igazság.
2017. febr. 2. 13:24
 5/46 anonim ***** válasza:
81%

"A párterápia helyrehozhatja a szexuális étvágyát? Csak mert ő előttem is ilyen volt. Ha együtt vagyunk, akkor pl. minden működik (leszámítva azt, hogy pár perc alatt elélvez, hiszen nem is gyakorolta elnyújtani)."

Az hosszú út, hogy "helyrehozza". Nem azzal fog kezdődni. De ki lehet deríteni, mi okozza ezt - gyerekkori trauma vagy bármi. És azzal már lehet valamit kezdeni.

De ha semmi nem derül ki, akkor is van rá mód, hogy önmagatokat és egymást jobban megismerve közelítsétek az álláspontot. Pl. olyan közös intim együttlétet alakítsatok ki, ami mindkettőtöknek megfelel. Hiszen összebújni, egymást simogatni szex nélkül is jó, és ha valóban szeret, akkor miért ne adhatná meg ebben az igényeidnek megfelelő törődést? Szexuális élvezetet nem csak egy konkrét behatolós menettel lehet elérni.

2017. febr. 2. 13:26
 6/46 anonim ***** válasza:
76%

Ez esetben egyet kell értsek az első válaszolóval pszichoterápia, talán segít a helyzeten.

De ez valóban megdöbbentő, hogy évi!!! 2-3 szex van nálatok...

Mennyi idősek vagytok, ha meg szabad kérdezni?

2017. febr. 2. 13:27
 7/46 anonim ***** válasza:
84%

Ha mindig ilyen volt, és már amikor összejöttetek, ilyen volt, akkor miért fogadtál neki örök hűséget?

Az egyik legnagyobb kérdés azonban: neked lenne ehhez gyomrod? Ha igen, és neki sincs ellene tényleg kifogása, akkor csináld. Erre mi nem fogunk tudni válaszolni. De lehet, hogy akkor már egyszerűbb lenne találni valakit, akivel ilyen téren is összeilletek.

2017. febr. 2. 13:28
 8/46 A kérdező kommentje:
Összebújás is megvan, tényleg szeretjük egymást, imádok csak odabújni hozzá és simogatni. Csak utálom ezt az érzést, hogy mégsem akar szeretkezni velem, mondván, neki nincs igénye rá. Az állandó kezdeményezésem meg terelés miatt totál a béka segge alá került az önbizalmam, belefáradtam-untam, hogy csakis én kezdek mindig.
2017. febr. 2. 13:29
 9/46 anonim ***** válasza:
47%

Ha párterápia nem segít akkor valószínűleg szakítanék/válnék. Számomra egy kapcsolat szerves része a szex, attól akarom akivel együtt vagyok, akit szeretek.

Egyéjszakásokra többnyire alkalmatlan vagyok, szexkapcsolatra is mert ahhoz, hogy valakivel ágyba bújjak kell a lelki vonzalom is, hosszútávon meg beleszeretnék. Szóval ígyis úgyis válás lenne számomra a vége.

2017. febr. 2. 13:31
 10/46 A kérdező kommentje:
Azért házasodtunk össze, mert akkor (több mint tíz éve) azt gondoltam, jó ez így, akkor még némileg több együttlét volt (heti egy). Azt hittem, ez így normális, nekem ő volt a második komoly kapcsolatom. Meg abban bíztam, majd szépen összeszokunk ezen a téren is. 35N és 38F, aki kérdezte.
2017. febr. 2. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!