Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?
Figyelj már, te magad írod le, hogy már előtted is ilyen volt. Emellett/ennek ellenére elment, megnézette magát, kiderült, hogy nincs gond. Ő ilyen, ennyi igénye van a szexre. Kész, slussz, passz, ennyi.
Hogy jön ide az, hogy neked emiatt nincs önbizalmad, meg ilyen baromságok...? Ez akkor lenne reális, ha eleinte heti hatszor megdöntött volna, most meg nem. De nem így van. Nem, nem normális, hogy évi 2-3x szexeltek, ahogy a minden napi maszturbációt is betegesnek tartom. Menjetek el párterápiára, szexuálpszichológushoz, veszíteni nem fogtok semmit (már a pénzen meg az időn kívül), de csodát se várj...
Nem értem, hogy sikerült ezt megcsinálni, hogy hozzámentél valakihez, akivel már akkor nem egyeztetek ezen a téren, majd évek + x gyerek múlva kiakadsz ezen, és nem tudod kezelni... xD
Mit kell itt terápiázni? Nem fog beválni, ezt előre mondom, a férjeddel nem fogjátok egymást kívánni.
Összeházasodtak, nem megy a szex, nem akarnak elválni, mert meg van aköclsönös tisztelet és szeretet, még gyerekük is van, hol itt a gond? A férfi nyíltan vállalja kb hogy aszexuális. A nő meg normális módon szexre vágyik, ezt normálisan megbeszélte a férjével, aki megengedte hogy együtt legyen másokkal. Nyilván fog védekezni és nem fog fűvel fával lefeküdni. Hol itt a probléma? Mienk ide terápia? Mit kell erőlködni egyfolytában?
"meg van aköclsönös tisztelet és szeretet, még gyerekük is van, hol itt a gond? A férfi nyíltan vállalja kb hogy aszexuális. A nő meg normális módon szexre vágyik, ezt normálisan megbeszélte a férjével, aki megengedte hogy együtt legyen másokkal. Nyilván fog védekezni és nem fog fűvel fával lefeküdni. Hol itt a probléma? Mienk ide terápia? Mit kell erőlködni egyfolytában?"
Azért kell "erőlködni", kedves válaszoló, mert nyilvánvalóan a kérdezőnek ez nem megy olyan egyszerűen, hogy "hopp, akkor megyek dugni a Pistivel a sarokról". És már mostanra is leromlott az önbizalma, amiért a férjét hibáztatja. Ezek olyan konfliktusok, amiket bizony házon belül rendezni kell, ahogyan - mint írtam - a szexhez való viszonyon is lehet finomítani, ha kiderül, mitől van az elutasítás, illetve a terápia során közösen kialakíthatnak olyan közös rutinokat, amik mindkettejüknek megfelelő és jobbá teszi a kapcsolatot. Ha szerinted ezek fölöslegesek, akkor kicsit felszínesnek kell, hogy tartsalak.
Ez itt ugyanis egy házasság, vagy ha úgy jobban tetszik, egy PÁRkapcsolat, ahol elvileg a problémákat először egymás közt kéne rendezni. És mivel a kérdező és a férje láthatóan tényleg szeretik egymást, akkor ez remek alkalom, hogy még tovább közeledjenek egymáshoz, a közös fejlődés ugyanis az egyik fő célja a kapcsolatnak.
23
"ha kiderül, mitől van az elutasítás"
Figyelj, nyilván nem ismerem őket, de akár hiszed, akár nem léteznek olyan emberek akiknek nincs igényük a szexre. Pont. Attól még lehet egy teljesen normális, empatikus ember, bármennyire is nehéz elhinni. Nekem van ismerősöm, aki nem szereti a paradicsomot, ami szerintem fura, de ez van, nem gondolom, hogy terápiára van szüksége...
amúgy nem értem hirtelen ez miért is probléma?
kapcs elején volt heti egy, ami nonszensz, hisz egy kapcsolat elején napi egy a minimum általában. de te hozzámentél, szültél. te választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!