Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párodnak nincs igénye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?

Figyelt kérdés
A férjemnek nincs igénye az együttlétre, mindig csak akkor vagyunk együtt, ha én hozom fel a témát. Sosem kezdeményezett a sok év alatt, viszont szeretjük egymást, tisztelet és minden más megvan. Többször beszélgettünk már erről, de érdemi megoldás nem született, viszont legutóbb azt mondta, nyugodtan létesítsek szexuális kapcsolatot mással, nem fog érte haragudni, mert tudja, hogy nem normális, hogy nem kívánja a szexet. Orvosnál volt, nincs semmi szervi és hormonális gondja, a vérképe is rendben. Ő ilyen, de nekem már ez így nagyon nem jó. Te belemennél szexkapcsolatba?
2017. febr. 2. 13:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj már, te magad írod le, hogy már előtted is ilyen volt. Emellett/ennek ellenére elment, megnézette magát, kiderült, hogy nincs gond. Ő ilyen, ennyi igénye van a szexre. Kész, slussz, passz, ennyi.

Hogy jön ide az, hogy neked emiatt nincs önbizalmad, meg ilyen baromságok...? Ez akkor lenne reális, ha eleinte heti hatszor megdöntött volna, most meg nem. De nem így van. Nem, nem normális, hogy évi 2-3x szexeltek, ahogy a minden napi maszturbációt is betegesnek tartom. Menjetek el párterápiára, szexuálpszichológushoz, veszíteni nem fogtok semmit (már a pénzen meg az időn kívül), de csodát se várj...

Nem értem, hogy sikerült ezt megcsinálni, hogy hozzámentél valakihez, akivel már akkor nem egyeztetek ezen a téren, majd évek + x gyerek múlva kiakadsz ezen, és nem tudod kezelni... xD

2017. febr. 2. 14:08
 22/46 anonim ***** válasza:
52%

Mit kell itt terápiázni? Nem fog beválni, ezt előre mondom, a férjeddel nem fogjátok egymást kívánni.

Összeházasodtak, nem megy a szex, nem akarnak elválni, mert meg van aköclsönös tisztelet és szeretet, még gyerekük is van, hol itt a gond? A férfi nyíltan vállalja kb hogy aszexuális. A nő meg normális módon szexre vágyik, ezt normálisan megbeszélte a férjével, aki megengedte hogy együtt legyen másokkal. Nyilván fog védekezni és nem fog fűvel fával lefeküdni. Hol itt a probléma? Mienk ide terápia? Mit kell erőlködni egyfolytában?

2017. febr. 2. 14:39
 23/46 anonim ***** válasza:

"meg van aköclsönös tisztelet és szeretet, még gyerekük is van, hol itt a gond? A férfi nyíltan vállalja kb hogy aszexuális. A nő meg normális módon szexre vágyik, ezt normálisan megbeszélte a férjével, aki megengedte hogy együtt legyen másokkal. Nyilván fog védekezni és nem fog fűvel fával lefeküdni. Hol itt a probléma? Mienk ide terápia? Mit kell erőlködni egyfolytában?"

Azért kell "erőlködni", kedves válaszoló, mert nyilvánvalóan a kérdezőnek ez nem megy olyan egyszerűen, hogy "hopp, akkor megyek dugni a Pistivel a sarokról". És már mostanra is leromlott az önbizalma, amiért a férjét hibáztatja. Ezek olyan konfliktusok, amiket bizony házon belül rendezni kell, ahogyan - mint írtam - a szexhez való viszonyon is lehet finomítani, ha kiderül, mitől van az elutasítás, illetve a terápia során közösen kialakíthatnak olyan közös rutinokat, amik mindkettejüknek megfelelő és jobbá teszi a kapcsolatot. Ha szerinted ezek fölöslegesek, akkor kicsit felszínesnek kell, hogy tartsalak.

Ez itt ugyanis egy házasság, vagy ha úgy jobban tetszik, egy PÁRkapcsolat, ahol elvileg a problémákat először egymás közt kéne rendezni. És mivel a kérdező és a férje láthatóan tényleg szeretik egymást, akkor ez remek alkalom, hogy még tovább közeledjenek egymáshoz, a közös fejlődés ugyanis az egyik fő célja a kapcsolatnak.

2017. febr. 2. 14:44
 24/46 anonim ***** válasza:
Szerintem is aszex
2017. febr. 2. 15:35
 25/46 anonim ***** válasza:
Szerintem menj bele nyugodtan.
2017. febr. 2. 16:13
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

23

"ha kiderül, mitől van az elutasítás"

Figyelj, nyilván nem ismerem őket, de akár hiszed, akár nem léteznek olyan emberek akiknek nincs igényük a szexre. Pont. Attól még lehet egy teljesen normális, empatikus ember, bármennyire is nehéz elhinni. Nekem van ismerősöm, aki nem szereti a paradicsomot, ami szerintem fura, de ez van, nem gondolom, hogy terápiára van szüksége...

2017. febr. 2. 16:40
 27/46 anonim ***** válasza:
Igen, itt az a baj, hogy ma már az a divat, a "normális", ha valaki 2 szexmentes nap után megőrül, és kaparja a falat... xD Merhogy az kell meg szükséglet... a nagy lófaxt. A valóság az, hogy a szex manapság olyan irreálisan nagy hangsúlyt kap, és mindenki azt hiszi, hogy akkor "király", ha minél több kell neki, hogy az már fáj...
2017. febr. 2. 16:48
 28/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is. Most beszéltem vele az előbb, arról is tud, hogy kiírtam a kérdést. Felmerült a szexuálpszichológus is, de látom rajta, hogy nem sok kedve van hozzá. Annak idején a "gyorstüzelése" miatt is volt orvosnál, az meg írt neki krémet meg nyugtatót, amit természetesen nem vett be. Aki írta, hogy biztosan konfliktuskerülő ember, annak elárulom, hogy egyáltalán nem az. Határozott és talpraesett, megmondja a véleményét. Erről meg annyi a véleménye, hogy szerinte is aszexuális, mert szeret meg szerinte kívánatos vagyok, de neki elég az ölelés meg az összebújás (meg nagy ritkán petting). Hát nem tudom, mi lesz. És megint csak mondta, hogy ha van kedvem, feküdjek le xy-nal (egy ismerősünk, aki egy időben próbált közeledni, de elutasítottam). Hülye egy helyzet. Az meg, hogy valaki szerint a napi maszti se normális: hát lehet.
2017. febr. 2. 17:45
 29/46 anonim ***** válasza:
8%

amúgy nem értem hirtelen ez miért is probléma?

kapcs elején volt heti egy, ami nonszensz, hisz egy kapcsolat elején napi egy a minimum általában. de te hozzámentél, szültél. te választottad.

2017. febr. 2. 17:48
 30/46 anonim ***** válasza:
Szerintem a terápiától nem lehet sokat várni ha nincs késztetése.Tudja hogy mindennap masztizni vagy kénytelen? Esetleg látja is? Mennyi ideje vagytok együtt?
2017. febr. 2. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!