Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párodnak nincs igénye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak nincs igénye a szexre, és "megengedi", hogy félrelépj, akkor?

Figyelt kérdés
A férjemnek nincs igénye az együttlétre, mindig csak akkor vagyunk együtt, ha én hozom fel a témát. Sosem kezdeményezett a sok év alatt, viszont szeretjük egymást, tisztelet és minden más megvan. Többször beszélgettünk már erről, de érdemi megoldás nem született, viszont legutóbb azt mondta, nyugodtan létesítsek szexuális kapcsolatot mással, nem fog érte haragudni, mert tudja, hogy nem normális, hogy nem kívánja a szexet. Orvosnál volt, nincs semmi szervi és hormonális gondja, a vérképe is rendben. Ő ilyen, de nekem már ez így nagyon nem jó. Te belemennél szexkapcsolatba?
2017. febr. 2. 13:17
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Szerintem aszex. Én sem kívánom a szexet és ez mindig is így volt. Nincs szervi és hormonális problémám. Viszont el tudok élvezni és erekcióm is van.
2017. febr. 2. 13:33
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

"Az állandó kezdeményezésem meg terelés miatt totál a béka segge alá került az önbizalmam, belefáradtam-untam, hogy csakis én kezdek mindig."

A terápia ezen is segíthet, illetve ha mindketten akarjátok, akkor ki tudtok alakítani a segítségével olyan stratégiát, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

2017. febr. 2. 13:35
 13/46 A kérdező kommentje:
Erre már mi is gondoltunk. Szeret csókolni, ölelni, minden ilyesmi intim dolgot, csak nincs "késztetése" a szexre.
2017. febr. 2. 13:37
 14/46 anonim ***** válasza:
25%
A férjed szexuális analfabéta. Hogy mentél hozzá egy ilyen pasihoz? Én inkább elválnék, mert nem is bírnék élni egy ilyennel, de ha nem akarsz akkor lelkiismeret furdalás nélkül menj bele egy szex kapcsolatba.
2017. febr. 2. 13:41
 15/46 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg ha már van gyereketek és aránylag jól megvagytok, akkor keress valakit magadnak szexuális kapcsolatra. Kár lenne szétmenni a gyereknek sem lenne jó, de a részletekkel ne fáraszd a férjed. Amennyire szolidan csak tudod úgy csináld.

Azzal azért legyél tisztában, hogy egy nőt általában az érzelmei vezetnek, a szexualitáshoz is fontos a nők számára az érzelem, tehát lehet, hogy találsz valaki olyat akit megszeretsz és akkor oda a házasságod!

2017. febr. 2. 13:44
 16/46 A kérdező kommentje:
Nem akarok elválni, ő sem akar. Tudom, hogy marha hülyén hangzik, de tényleg minden más tökéletes, a céljaink is. A családi élet csillagos ötös. Humoros, jó fej, önzetlen, jó apa, sorolhatnám itt napestig a pozitívumokat, de mindig ugyanoda lyukadok ki akkor is: szexhiány. :/
2017. febr. 2. 13:47
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember más, ő ilyen, felesleges itt az ilyen "ez nem normális" szöveg, nincs olyan, hogy normális. Kérdező ha tényleg hiányzik, próbáld csak meg a szexkapcsolatot, legfeljebb nem jön be.
2017. febr. 2. 13:52
 18/46 anonim ***** válasza:
90%

Pedig el fogsz. Valamelyikőtök be fogja dobni a törölközőt. Te azért,mert előbb utóbb elmégy máshoz sexelni, a férjed meg azért, mert megtudja. El ne hidd, hogy nem zavarná, ha megcsalnád.

Komolyan, szerintem valahol csak frusztrálja a férjedet ez a dolog még ha nem is látszik rajta és lehet ő fog elválni.

2017. febr. 2. 13:52
 19/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Leülünk megint beszélgetni, valószínűleg terápia lesz a vége. Ha nem segít, akkor pedig majd kiderül.
2017. febr. 2. 13:58
 20/46 anonim ***** válasza:
82%

Én éltem hasonló házasságban és valóban nagyon önbizalomromboló. Nem csak az, hogy nem kíván... hanem az is, hogy egy (szerinte is jogos és méltányolható) igényemet semmibe veszi, mert neki így jó... nem is törekszik a kompromisszumra. Nem arról van szó, hogy képtelen a szexre, hanem egyszerűen nincs hozzá kedve és akkor elvárja, hogy neked se legyen (vele). Pedig azért a szexet lehet ám egy picit "erőltetni", és (tapasztalat) evés közben jön meg az étvágy.

A szeretőtartás nem megoldás erre a helyzetre, mert ha találnál valakit, aki törődik veled, odafigyel az igényeidre és akivel rendszeres és kielégítő a szexuális életed, akkor idővel óhatatlanul megjelennének az érzelmek is. Ez egyszerű biológia: az orgazmus során oxitocin hormon termelődik, ami a kötődés érzését alakítja ki.

Naiv elképzelés, hogy egy nő képes lenne elkülöníteni az érzelmi kötődést a tartalmas szexualitástól... az üres reszelés meg nem valószínű, hogy kielégítene.

Szóval ezt vagy együtt oldjátok meg, vagy sehogy...

A gond valószínűleg az, hogy a férjed az ejakulációs zavara miatt (tudat alatt) nem tartja magát "igazi férfi"-nak, de ahelyett, hogy ezt bevallaná magának, inkább hárítja a problémát és egyszerűen elkerüli azokat a helyzeteket, amiket kudarcként él meg. A megoldás a szexuális zavarának kezelése lenne. Ez nem orvosi, szervi és hormonális probléma, hanem lelki. Ha egy férfi megtapasztalja, hogy ő igenis tud remek szerető lenni, akkor magától is rákap az ízére.

Amúgy is, végtelenül kiábrándító, hogy a TÁRSAD gyakorlatilag lemond rólad, annak a lehetőségéről, hogy boldoggá tegyen és abszolút nem partnerhez méltó módon átpasszolja a megoldást másnak.

Őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen mentalitású férfi a kapcsolat más területein tökéletesen működik... az ilyen férfiakra általában a konfliktuskerülés, a problémák szőnyeg alá söprése, a passzív agresszió jellemző.

2017. febr. 2. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!