Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez eddig mennyire számít megcsalásnak? Kérlek csak komolyan és őszintén írjatok. Voltatok már így?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban élek több éve, de egy kolléganőmmel annyira jóban lettünk, hogy titokban /munkaután, hétvégén, stb./ mindent kibeszélünk face-en és egyre jobban pezseg körülöttünk a levegő. Nyíltan megmondta, hogy szívesen lefeküdne velem és tesz is azért, hogy állandóan izgalomban tartson. Persze lehet ez csak egy játék a részéről, aminek nem tudom még a végét, majd elválik... a helyzetet nehezíti hogy ő szingli (pár hetes kapcsolatai vannak nagyjából) és folyamatosan villantja előttem, hogy mennyire jó lenne nekem is ha néha együtt tölthetnénk 1-1 éjszakát. Nagyon szabad szájú és nyílt nő, harmincas, nem nagyon fél semmitől, nincsenek gátlásai - úgy értem, hogy így baráti kapcsolatból indult az egész és "nagyon nekibátorodott". Testileg nagyon vonzzó. Én sosem csaltam meg a párom, de egyre nehezebben tudok már ennek az egésznek ellenállni és maga a játék része a dolognak, ez a titkos viszony férfi-nő között végülis tetszik... mit szóltok ehhez?2016. nov. 22. 16:30
22/22 A kérdező kommentje:
#21 Nem lett semmi, végülis nem léptem félre...
2017. jún. 19. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!