Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez eddig mennyire számít megcsalásnak? Kérlek csak komolyan és őszintén írjatok. Voltatok már így?
Amiről nem tud a párod, az nem fáj neki! De ha már nem szereted ne hülyítsd! Ettől a nőtől pedig sok jót tanulhatsz. Az viszont kiderítendő, nem akar-e összeugrasztani vele! (kinézett magának)
Gondolom vagy 10 évvel fiatalabb vagy tőle! Éld az életed!
Egy nőnek ha ki tudod elégíteni, 2-3 naponta kell a szex. Egy férfinek naponta 3-5 x. Tehát még mindig mínuszban leszel!
Ki ne hagyd!
A férfi nem monogám! A nő sem, de ők jobban vigyáznak a látszatra, mert a hülye társadalom velük szemben nem olyan elnézó, mint egy kicsapongó férfivel szemben. Ha meg tudod dönteni úgy hogy a párod szívét nem töröd össze, (nem árulod el magad, nem látja rögtön a lesütött szemedből, stb.) akkor hülye lennél ha kihagynád! Sok olyan ad itt véleményt aki összefosná magát, ha le kellene mással feküdnie, mert nincs benne semmi önbizalom, ezért egy életen keresztül játsszák a boldog szerelmest! A szerelmet, a nőt, és magad úgy ismerheted meg, ha élsz, lépsz. És ehhez nem kell feltétlenül bánatot okozni a párodnak! Kb. 50-60 nővel volt kapcsolatom (szex).
A mai páromnak nem tudnék elegendőt adni, ha nem lenne ismeretem bőven, mert ő kicsit zárt! De én tudom hogy mi kell neki, és ezt ő is értékeli! Várom a pozitív visszajelzésedet! :-)
Nem tudom miről beszélsz, én rosszul vagyok ha nincs napi 2-3 menet, az expasim meg kb havi egyszer kívánta, a másik annyiszor se. Ismerősi körömben is általában a nők szembesülnek azzal, hogy a pasijuk folyton "fáradt" meg "stresszes" meg stb...
A 15# is egy kutya a kérdezővel. :D Szánalmas emberek.
Csak azt nem tudom az ilyennek minek párkapcsolat?! Miért nem tudnak egyedül élni és úgy dugni össze-vissza?! Miért kell ehhez egy 3. fél akit palira vesznek?
Sose fogom megérteni az ilyen aljas "emberek" logikáját!
Éljenek egyedül!Nekik az lenne a helyes döntés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!