Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Nálatok "megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok "megcsalásnak" (vagy legalábbis ahhoz közelítőnek) minősülne az, ha a párotok beszélgetne más férfiakkal szexuális dolgokról? Nő,21

Figyelt kérdés

Nem szexchat-ről vagy hasonlókról beszélek, hanem pl. egyfajta 'tanácsadásról', hogy mi az amit ő vagy a párja nagyon szeret az ágyban, milyen jól működő szokások vagy újítások dobják/dobhatnák fel a szexuális életüket stb...

Szóval csak olyan, mintha egy barátnőjével beszélgetnének egymás szexuális életéről, csak éppen a másik nemből

2016. nov. 18. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért azt jobb ha tudod, hogy nehezen találsz olyan férfit, aki önzetlen barátod lehetne, mint egy barátnő! mind akar tőled valamit (puncit) aki szeret a közeledben lenni!

Én csak tudom!

2016. nov. 23. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem. Én is már, mondjuk úgy nagyon sok nővel beszélgettem szexuális dolgokról. Sokkal, teljes részletességgel és egyet sem akartam ágyba vinni.
2016. nov. 25. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Abban az estben, ha ez egy régebbi ismeretség és egyfajta "testvér kapcsolat" fajta, vagy ahhoz hasonló kapcsolatról beszélünk, abban az esetben egyáltalán nem megcsalás.

Nekem is van egy fiú, aki teljesen a bizalmasom és én is megbeszélek vele szexuális dolgokról.

Azt viszont hozzá kell tennem, hogy a páromnak egyből bemutattam ezt a fiút és elmondtam a páromnak, hogy ő a bizalmasom és az is marad és szexuális témákról is beszélgetünk egymással. Viszont, ha az ember nem beszéli meg a párjával előre az ilyen dolgokat, hogy van egy ilyen jellegű bizalmasa, akkor az óriási félreértéseket okozhat a kapcsolatban, ennek következtében szakítás és bekövetkezhet.

23/L

2016. nov. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!