Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamit?
A megcsalásnak nincs egzakt jelentése, ugyanis páronként változik, attól függ, hogy ti hogyan határoljátok be ezt a fogalmat.
Vannak olyan párok, akik kifejezetten érdekesnek találják azt, ha a partnerük mással van, ezek az emberek állandó vendégei a swinger klubboknak. Más esetben talán már az is megcsalásnak számít, ha valaki erotikus beszélgetést folytat az interneten valakivel.
Te ismered a srácot, akivel jársz, pontosan tudod, hogy ezt a helyzetet hogyan értelmezné. Ez alapján azt meg tudod majd határozni azt, hogy amit tettél, az megcsalás-e vagy sem. Az persze már megint egy más kérdés, hogy érdemes-e elmondani neki, erre szintén nincs egzakt válasz, a vélemények eltérnek.
- Light -
Koszonom a valaszokat!
De en nem az en reszemrol tettem fel a kerdest, hanem, hogy ti ezt mikent fognatok fel.
"De en nem az en reszemrol tettem fel a kerdest, hanem, hogy ti ezt mikent fognatok fel."
->Ja, úgy más. Ha komoly kapcsolatban vagyok a nővel, akkor egyértelműen megcsalásnak tekinteném.
Ha laza kapcsolatban vagyok vele, hogy szinte csak dugni járunk össze, akkor nem foglalkoznék vele, és ugyanígy nem érdekelnének a gondjai sem.
- Light -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!