Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?
Engem kevesbe zavarna ha dugtatok volna erzelem nelkul ...
De igy h kezdesz beleszeretni az lenne a korrekt ha vagy befejezed azonnal vagy kilepsz a kqpcsolatodbol
A legszemetebb dolog ugy elni valakivel h mast szeretsz
10.
Szándékosan, tudatosan alakítasz ki egy szoros, szerelmi kapcsolatot egy másik nővel, csókolóztok, tehát NEM barátkoztok, mégis minek kéne még történnie?!
A megcsalás nem ott kezdődik, hogy a farkad hozzáér a puncihoz (szóval igen, gumival is megcsalás...)
De ha bármikor van kétséged, nyugodtan kérdezd meg a párodat, hogy neki erről mi a véleménye. Szerintem ő is ezen a véleményen lesz, hogy egy hűtlen, sza.r alak vagy.
Gondolom a cél, hogy a megunt párkapcsolatod úgy tudd lecserélni, hogy ne maradj egy napig se punci nélkül, és egyik ágyból vándorolhass a másikba.
Ne csodalkozz, ha kiderul a nodrol, h mennyire szeret es a csaladtagjai jol megvernek emiatt,h csalodast okoztal nekik.
Mindenki a sajat boren tanul.
Úgy látom az érzelmi rész kiverte a biztosítékot. Még csak alakul valami, ez még nem szerelem stb.
Tényleg még az is jobb, ha megdugtam volna? Nekem az aktus az igazi megcsalás, de lehet azért mert férfi vagyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Minden válasz hasznos volt!
Te igen h...e vagy, már bocs!
Az érzelmi szinted egyenlő egy teás kancsóval... Gratulálok! Nem is értem, h h lehet évek óta párkapcsolatot. De a kialakulóban lévő kapcsolatodat is sajnálom! Mindkét csajt! Remélem a 2 szék közé esel...
Gondolj bele a párod helyzetébe. Mit szólnál, ha egy idegen férfival találkozgatna, az bókolna neki, simogatná, csókolgatná...
Ha nekem a párom előállna egy ilyennel, hogy ez "még talán nem megcsalás", akkor kibsznám, mint macskát szrni. Nem(csak) azért, mert megcsal, hanem mert fel sem fogja, hogy ez bántó és megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!