Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! 10-es skálán ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta élek párkapcsolatban. 1 hónapja megismertem egy nőt. Eléggé egymásra hangolódtunk. Ő is kapcsolatban. Azóta napi kapcsolatban vagyunk, pár alkalommal találkoztunk is, de "csak" csókok, simogatás, érintések történtek. Érzelmileg is kezdünk közeledni. Vélemények? Ez vajon már megcsalás? Nem feküdtünk le.
2016. aug. 9. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
76%
Érzelmi intelligencia basszus. Tudatosan alakìtasz ki egy màsik pàrkapcsplatot!!!
2016. aug. 9. 11:09
 22/74 anonim ***** válasza:
67%
Megcsalás, és az érzelmi szál nélkül is az lenne. A konkrét szex csak hab lenne a tortán, kicsit sem számít, hogy még nem történt meg.
2016. aug. 9. 11:10
 23/74 anonim ***** válasza:
81%

Jutalmad egy szép és kerek 10-es.

Nem is tudom mire gondoltál, egyértelműen megcsalás.

2016. aug. 9. 11:11
 24/74 anonim ***** válasza:
81%
Ez annyira gáz, hogy télen nem is kell elindítanom a kondenzációs kazánt.
2016. aug. 9. 11:12
 25/74 A kérdező kommentje:

23,24 :DDD Köszi, jót nevettem.

Szóval megcsalás. Oké, valahol értem, de a 10 pont szerintem nagyon irreális. Köszönöm mindenkinek a választ! Hasznos volt! Fogok rajta gondolkodni.

2016. aug. 9. 11:22
 26/74 anonim ***** válasza:
78%

#25 ha a 10 pontot irrealisnak tartod, én szívesen megajánlom a 12-t is. :)

Dicsértessék!

2016. aug. 9. 11:26
 27/74 anonim ***** válasza:
77%

Én lány vagyok, nekem tíz.

Csak hogy értsd, az exemet egy csók miatt dobtam ki ami az ő exével történt, mivel nem csak egy csók volt, hanem elnosztalgiáztak a régi szép időkről. A nőknek az érzelmi megcsalás súlyosabb, mint a fizikai. És itt abból van bőven. Ráadásul ha tényleg szeretnéd a barátnődet egy fellángolás nem állna közétek. De itt láthatóan ahhoz is tuskó vagy, hogy felfogd ő mit érezhet pedig jó sokan leírták érthetően. Szerintem legyen gerinced és szakíts vele...

2016. aug. 9. 11:28
 28/74 anonim ***** válasza:
69%

>Nekem az aktus az igazi megcsalás, de lehet azért mert férfi vagyok.

A megcsalásnak nem technikai jellegű feltételei vannak. Az aktus szigorúan önmagában véve nem számít. Sem a csók, sem az érintés, sem semmi. Ha felőle rendben van, hogy más nőkkel kamatyolsz néha, akkor miért lenne megcsalás?

A megcsalás az, amikor titkolózol a párod előtt, hazudsz neki, mást mutatsz, mást mondasz neki, mint amit érzel vagy gondolsz. Amikor tudatosan próbálod fenntartani a látszatát, hogy minden rendben van, miközben érzelmileg távolodsz tőle és közeledsz máshoz. Ez a megcsalás, ezt csinálod te.

2016. aug. 9. 11:51
 29/74 anonim ***** válasza:
21%

Húha, most döbbentem rá, hogy én férfiként működök 30 éves nő létemre. :O

Nálam ez még csak flört, azon a bizonyos skálán 1-es mondjuk, mert már történt csók.

A rendszeres dugás + érzelmek lenne 10-es.

Azt kell végiggondolnod, hogy miért keresed ennek a nőnek a társaságát? Mert nyilvánvalóan valami nem működik a párkapcsolatodban.

Vagy csak egyszerűen unalmas? Hmmmm...ű

Én nem látom ilyen fekete-fehéren ezeket a dolgokat, mint az itt válaszolók...

2016. aug. 9. 11:52
 30/74 A kérdező kommentje:
28, Köszi! Hasznos volt!
2016. aug. 9. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!