Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?
Jutalmad egy szép és kerek 10-es.
Nem is tudom mire gondoltál, egyértelműen megcsalás.
23,24 :DDD Köszi, jót nevettem.
Szóval megcsalás. Oké, valahol értem, de a 10 pont szerintem nagyon irreális. Köszönöm mindenkinek a választ! Hasznos volt! Fogok rajta gondolkodni.
#25 ha a 10 pontot irrealisnak tartod, én szívesen megajánlom a 12-t is. :)
Dicsértessék!
Én lány vagyok, nekem tíz.
Csak hogy értsd, az exemet egy csók miatt dobtam ki ami az ő exével történt, mivel nem csak egy csók volt, hanem elnosztalgiáztak a régi szép időkről. A nőknek az érzelmi megcsalás súlyosabb, mint a fizikai. És itt abból van bőven. Ráadásul ha tényleg szeretnéd a barátnődet egy fellángolás nem állna közétek. De itt láthatóan ahhoz is tuskó vagy, hogy felfogd ő mit érezhet pedig jó sokan leírták érthetően. Szerintem legyen gerinced és szakíts vele...
>Nekem az aktus az igazi megcsalás, de lehet azért mert férfi vagyok.
A megcsalásnak nem technikai jellegű feltételei vannak. Az aktus szigorúan önmagában véve nem számít. Sem a csók, sem az érintés, sem semmi. Ha felőle rendben van, hogy más nőkkel kamatyolsz néha, akkor miért lenne megcsalás?
A megcsalás az, amikor titkolózol a párod előtt, hazudsz neki, mást mutatsz, mást mondasz neki, mint amit érzel vagy gondolsz. Amikor tudatosan próbálod fenntartani a látszatát, hogy minden rendben van, miközben érzelmileg távolodsz tőle és közeledsz máshoz. Ez a megcsalás, ezt csinálod te.
Húha, most döbbentem rá, hogy én férfiként működök 30 éves nő létemre. :O
Nálam ez még csak flört, azon a bizonyos skálán 1-es mondjuk, mert már történt csók.
A rendszeres dugás + érzelmek lenne 10-es.
Azt kell végiggondolnod, hogy miért keresed ennek a nőnek a társaságát? Mert nyilvánvalóan valami nem működik a párkapcsolatodban.
Vagy csak egyszerűen unalmas? Hmmmm...ű
Én nem látom ilyen fekete-fehéren ezeket a dolgokat, mint az itt válaszolók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!