Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?
40-es Igen azt ugyan tudod, hogy akinek egy csókot flörtnek tart, az magával szemben is ilyen elnéző lenne- gondolom azt már kevésbé venné be a gyomrod. Ráadásul a csóknál a legtöbben meg sem állnak. A másik meg azt írta, hogy csupán lelkiismeret kérdése, a hapsié.
Szerintem meg itt pont a kedves barátnő értékrendje a fontos, még csak nem is a hozzászólóké.
Ha barátnő lazán kezeli akkor a hozzászólók véleménye nem számít.
Megcsalásban nincs 1-10 skála. Igen van, vagy nem.
Te megcsaltad a párod. Hajítanálak ki a cuccaiddal együtt, sunyi kis féreg. Ahelyett, hogy a bepunnyadt párkapcsolatot próbálnád feléleszteni, vagy tisztességel szakítani és utána másra hajtani, a lehető legundorítóbb utat választottad: gerinctelenül megcsalni a párod.
41
Számomra természetes, hogy ugyanazok a szabadelvű szabályok vonatkoznak a partneremre is.
Sőt, akár enyhébbek is, ha nem látom értelmét(pl. a lány szeretne más lányokkal is szexelni, de megengedné nekem, hogy azonos neművel csináljam. Mivel nekem erre nincs ingerenciám, nem élnék ezzel a lehetőséggel soha, de ettől még engedném, hogy ő éljen vele).
Nekem az szúrja a szemem, hogy a nőkben nincs elég kalandvágy, nincs elég belátás, önismeret.
Valamiféle birtoklási vágy uralkodik rajtuk, ami annyira elvakítja őket, hogy elhiszik, valaki pont az ő átlagos seggére kell, hogy gerjedjen haláláig, vagy ha nem gerjed, akkor nem is szerette igazán/éretlen volt/egy szar-szemét patriarcha,stb.
Hol vannak az olyan nők, akik azt mondják, hogy igen, vagyok, aki vagyok és szeretjük egymást, de nem ringatom magam álomvilágba és nem hiszem el, hogy valami álompasinak majd csak én fogok kelleni mintegy 50 éven keresztül.
Ha belegondolsz, ez egy rettentő jogos gondolatsor lenne, de a nőkből valahogy teljesen hiányzik a csírája.
Gyanítom, hogy ezért is annyira nagy kasszasiker minden olyan női film manapság, ahol történet szerint egy átlagos, szürke nőbe lesz szerelmes a farkasember, a vámpír, a szupergazdag, a hős harcos vezér, a világsztár színész,stb. (és véletlenül sem dugják végig a környék jó nőit, ahogy azt mindenki megtenné a helyükben)
Egy olyan álomképet támogatnak ezek, amiről mind tudjuk, hogy képtelenség.
Nem kell a nőkre mutogatni. Vannak nyitottabb emberek nők és férfiak között is, vannak, akiknek a nyitott házasság is működik oda-vissza, mert ők olyanok, és vannak, akik másképp működnek. Ha hozzád illő párt találsz, mindezekből nincs probléma, mert azonosan gondolkodtok a témáról. Akkor van gond, ha ebben nem vagytok egyformák, csak akkor minek fenntartani egy olyan párkapcsolatot, ha nyilvánvalóan feszültség van ebből?
Bennem van bőven kalandvágy, csak teljesen más téren, amivel sok ismerősömet leköröztem már. Párkapcsolati szempontból viszont monogám vagyok és ilyen partnert is szeretnék. És ha egy kapcsolat nem működik, vagy javítsunk rajta, vagy legyen vége, de ne nézzük hülyének egymást, és ne lépjünk félre (kicsit se).
A flort alkalmi kis egovillogtatas meg egy kellemes valami
Nincs benne csok vagy simogatas hanem inkabb verbalis a dolog illetve messzirol szemezes stb...
Es itt az alkalmi a hangsulyos !
Ha ez lenne akkor nem gaz mert mindenki ek jol esik ha tetszik valakinek
Az ugyan csak alkalmi dugas nem feltetelez erzelmi kapcsolatott a masikkal szimplan egy fizikai szukseglet
Es ott vege is nem talakoznak tobbet nincs sok esetben csok sem
Ez sokaknak megcsalas hiszen szex volt
Nekem ez nem az max olyan mint ha elmentem volna masziroztatni es kesz
De amit te muvelsz az mind veri ezt hiszen szandekosan akarsz kialakitani egy erzelmi koteleket a masikkal ugy h van parod
Tobbszori talakozas napi kapcsolat meg ha nem is.volt szex ez bizony sulyosabb mint ha csakszexvolt kategoria
Ez nalam 12 pont lenne !
40. Ezeket a filmeket pont azért gyártják, hogy legalább az átlagos lány is kilépjen a valóságból, megélje, hogy a fantasztik pasinak pont ő kell, ugyan úgy, mint a régi népmesékben a szegény paraszt fia nyerte el a királykisasszony kezét a fele királysággal együtt szinte minden esetben. Ezért.
De a filmeket ne keverjük össze a valósággal.
A rossz hír az, hogy a nők többsége ilyen, ha tetszik neked vagy nem, más az alap természetük.
Hiába a nyitott kapcsolat gondolata, nézd meg hány nő élne a gyakorlatban a lehetőséggel.
Egyébként nem kellene úgy beállítani a dolgot, mintha fogalmad sem lenne hol keresd, most hadd ne írjak neveket közösségi oldalakat ahol a nyitottabb, bevállalósabb szemlétű hölgyek meglelhetők minden korosztályban. Csak pár gombnyomás és meglesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!