Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen, és betépve pár kósza csók, meg együttalvás. Ez már megcsalásnak számít?
Azonkívül, hogy összebújva aludtunk, tényleg semmi nem történt az ágyban. Csak hát előtte...de tudom, hogy a körülmények nem kifogások.
A barátom pár hónapja megcsalt, de szemet hunytam felette, mert szeretem (bár mostanság ez kezd átmenni "emberi szeretet"-be, ha értitek mire gondolok...). Tudom, hogy nem az a megoldás, hogy "visszacsalom", csak azért írtam le, hogy senki ne essen nekem azzal, hogy ő jobbat érdemel, meg stb...mindegy.
Nálatok ez már megcsalásnak számít?
minek vagytok együtt
semmi értelme így
A " részegen,betépve" csak gátlásoldó,ne takarózz vele!
Szakítsatok,mindenkinek jobb lesz,hidd el!
Hát igen, ez már megcsalásnak számít, de a barátodnak egy szava nem lehet ha ő is megcsalt téged már.
És hát igen, el kellene gondolkozni, vagy van e értelme folytatni a kapcsolatot ilyen formában, mert szerintem nincs, legfeljebb olyan lazább kapcsolatot tudnék már csak elképzelni, vagy olyan barátság extrákkal dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!