Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?
10/20 !!!!!!! nem elég hogy randizgatsz vele, még simogatod is és csókolgatod, de már érzelmileg is kötődsz hozzá. Ezzel a barátnődet olyan szinten megsérted, hogy azt elképzelni se tudod és az a legszomorúbb, hogy fel sem fogod, hogy miről beszélünk. Az ha valaki évekig d*g félre az is a 10/10-es kategória. De ez amit csinálsz undorító visszataszító viselkedés és szegény barátnőd fogja megszenvedni az egészet és őt fogod hisztis p*csának elhordani ha kitudódik és érthető okok miatt jelenetet rendez, mert nem érted, hogy miért rossz amit csinálsz. Szakíts vele ha más lánnyal akarsz lenni, sokkal jobbat teszel vele mint az hogy együtt maradsz vele és folytatod amit csinálsz és úgy teszel mintha ez semmiség lenne. Annak a leányzónak is szívből tudok gratulálni, hogy nem elég, hogy egy olyan csávóval csinálja ezt akinek van párja de még neki is van. Összeilletek... Ha nekünk nem hiszel, hogy ez mennyire undorító akkor kérdezd meg a barátnődet szerinte milyen durva megcsalás...
23/L
Akkor probalok ugy valaszolni h megertsd.
0-1 Reszegen lekapja valaki, de nem csokol vissza. (Attol fugg mi az elozmeny)
2-3 reszegen elcsattant csok
4-5 reszegen/ideiglenesen tavkapcsolatta alakult kapcsolat/hullamvolgy alatt csok+par oras tapi, de meg szex elott megjon az esze es megbanja
6-7 hosszutavu erzelmi kapcsolat, testiseg nelkul (csok vagy tapi sincs max oleles, vall fogas), annyi gerince van hogy ne tegyen semmit, de annyi nincs hogy megszakitsa a kapcsolatot. Ezzel egy szint a haver legenybucsujan gumiban lesz0podni.
8-9 egyszer reszegen/hullamvolgyben/tavkapcsolatban lefekudni valakivel es megbanni utana. Regita alakulgato, erzelmeket is tartalmazo kapcsolattal 9 pont biztosan.
10 - barmi ami rendszeres. Barmi a listarol, amit nem bant meg.
Hogy kinel hol a hatar, az mas kerdes... en a 9-10et egyszer sem neznem el. A tobbit 2x biztosan nem.
Kérdező! 13-as vagyok!
Sosem részegedek le annyira, h elvesszem a fejemet és ne tudjam h mit csinálok, ráadásul részegen is vagyok annyira észen, nem mászok rá senkire sem, nem még józanul a párom háta mögött kapcsolatokat alakítgatni! Ez a különbség kettőnk között! H én spicces állapotban is tudom tartani magamat és ilyen egy normális nő/férfi a párkapcsolatban! Ez a siralmas, h vagy annyira egoista, h saját magadra nem veszed a felelősséget, inkább próbálsz minden olyan példát felhozni amihez csupán józan ész kell és empátia! De gondolom egyiknek sem ismered a jelentését!
10!
Ez már megcsalás. Ha más nővel foglalkozol a párod helyett...már az. Nem kell, hogy konkrétan bedug a likba a himbilimbidet ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!