Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?
29, Köszönöm! Érdekes vélemény egy nőtől.
Itt ugye a legtöbben leoltottak és 10 pontot adtak. Nálad pedig ez csak egy flört. A flörtnél úgy érzem azért több, de mivel még tényleg nem történt semmi komoly, ezért nem értem a többséget.
A kapcsolatom nem mondanám rossznak. A párom is szeretem. Ez a nő valamiért megfogott, magam sem értem miért. Erős szexuális vonzalom van köztünk, és mint írtam mintha érzelmek is kezdenének alakulni. Ezt én sem tartom jónak, próbálom ezt a részét kezelni. Reméljük sikerrel.
" A nőknek az érzelmi megcsalás súlyosabb, mint a fizikai."
Engem nem vigasztalna, hogy csak úgy megtörtént, csak ürített valakibe, mintha szerelemből teszi. Vagyis ha megtörtént akkor megtörtént mindegy, hogy fizikai vagy/és érzelmi vonzalomból tette.
Ellenben nem tudnék rá haragudni,ha beleszeretett valakibe de nem feküdt le vele. Inkább elengedném, feltéve ha tudomásom lenne róla.
Szerintem ez a egy skálázás bar.mság úgy ahogy van. Nyilvánvaló, hogy a másik elárulva érzi magát, mindegy, hogy megfogdostad (2) meg.jjaztad (5) vagy lesz.pott (5) vagy "csak" csókolóztatok (3), hiába maga az aktus (10) nem történt meg. :D :D
Sajnos nem lehet így kiszelektálni ahogyan te szeretnéd.
Azért, beszámoztam neked randomra poénból, hogy örüljél egy kicsit.. :)
Mi ez a skálázás?
1-től 5-ig megbocsátható, de 5-től 10-ig kidobandó?
Nálam nincs számozás, megcsalás az megcsalás, akkor is ha dug, akkor ha csak csókolóznak, tapogatják egymást.
Képzeld el fordítva a helyzetet, hogy a barátnőd folytat valakivel ilyen kapcsolatot, csók, tipi-tapi, elnéznéd neki?
mit foglalkozol te egy rakat itteni eszetlen b@rom véleményével?
ha unod a nődet cseréld le, ha szórakozol csináld úgy hogy ne tudja meg, ha meg zavar hagyd abba, eszetlen hülyegyerek.
Sztem a mai társadalom egyik legnagyobb rákfenéje, hogy borzasztóan kevés olyan nő él köztünk, mint a 29-es.
A nők majdnem mind zsigerből szavaznak, beszélnek, cselekszenek.
Teljesen képtelenek a mértéktartásra és már csak ezért sem szabad bevezetni a halálbüntetést. Minden elcsattan pofonért villamosszékbe küldenék a férfit, de a férjét megmérgező nőt soha...
Szomorú, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!