Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! 10-es skálán ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! 10-es skálán ez mennyire számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta élek párkapcsolatban. 1 hónapja megismertem egy nőt. Eléggé egymásra hangolódtunk. Ő is kapcsolatban. Azóta napi kapcsolatban vagyunk, pár alkalommal találkoztunk is, de "csak" csókok, simogatás, érintések történtek. Érzelmileg is kezdünk közeledni. Vélemények? Ez vajon már megcsalás? Nem feküdtünk le.
2016. aug. 9. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:

29, Köszönöm! Érdekes vélemény egy nőtől.

Itt ugye a legtöbben leoltottak és 10 pontot adtak. Nálad pedig ez csak egy flört. A flörtnél úgy érzem azért több, de mivel még tényleg nem történt semmi komoly, ezért nem értem a többséget.

A kapcsolatom nem mondanám rossznak. A párom is szeretem. Ez a nő valamiért megfogott, magam sem értem miért. Erős szexuális vonzalom van köztünk, és mint írtam mintha érzelmek is kezdenének alakulni. Ezt én sem tartom jónak, próbálom ezt a részét kezelni. Reméljük sikerrel.

2016. aug. 9. 11:58
 32/74 anonim ***** válasza:
74%

" A nőknek az érzelmi megcsalás súlyosabb, mint a fizikai."

Engem nem vigasztalna, hogy csak úgy megtörtént, csak ürített valakibe, mintha szerelemből teszi. Vagyis ha megtörtént akkor megtörtént mindegy, hogy fizikai vagy/és érzelmi vonzalomból tette.

Ellenben nem tudnék rá haragudni,ha beleszeretett valakibe de nem feküdt le vele. Inkább elengedném, feltéve ha tudomásom lenne róla.

Szerintem ez a egy skálázás bar.mság úgy ahogy van. Nyilvánvaló, hogy a másik elárulva érzi magát, mindegy, hogy megfogdostad (2) meg.jjaztad (5) vagy lesz.pott (5) vagy "csak" csókolóztatok (3), hiába maga az aktus (10) nem történt meg. :D :D

Sajnos nem lehet így kiszelektálni ahogyan te szeretnéd.

Azért, beszámoztam neked randomra poénból, hogy örüljél egy kicsit.. :)

2016. aug. 9. 11:58
 33/74 anonim ***** válasza:
66%
Én nő vagyok és szerintem ez megcsalás. Mondhatjuk, hogy hány pontos (simán 10, ahogy már korábban is írták) de szerintem ez egyáltalán nem számít. Még sosem gondoltam így bele, hogy ez vagy az hány pontos megcsalás, csak kicsit csalt-e meg a másik vagy nagyon, stb. Megcsalt és kész, vége, ennek számomra nincsenek fokozatai.
2016. aug. 9. 12:04
 34/74 anonim ***** válasza:
82%

Mi ez a skálázás?

1-től 5-ig megbocsátható, de 5-től 10-ig kidobandó?

Nálam nincs számozás, megcsalás az megcsalás, akkor is ha dug, akkor ha csak csókolóznak, tapogatják egymást.

Képzeld el fordítva a helyzetet, hogy a barátnőd folytat valakivel ilyen kapcsolatot, csók, tipi-tapi, elnéznéd neki?

2016. aug. 9. 12:05
 35/74 anonim ***** válasza:
45%
Ha évek óta párkapcsolatban élsz, nyilvánvaló h együtt is éltek, de akkor hogyan is ismertél meg valakit 1 hónapja? Ráadásul neki is van párja. Biztos nem szembe ment veled az utcán.. .. Ha úgy érzed hogy nem működik a jelenlegi akkor szakits vele, de egyáltalán nem biztos hogy a nő is szakít a pasijával. Vonzódsz hozzá de lehet csak azért mert elérhetetlen, szereted az izgalmas szitukat, de nyilvánosan nem így éreznéd ha már mindenki tudna róla. ja , és este le feküdni a párod mellé, úgy hogy előtte találkoztál a nővel. . Na ez az undorító.. 10.
2016. aug. 9. 12:07
 36/74 Becykeee ***** válasza:
41%
Ezt te érzed hogy a lelkiismereted mit bír el, az emberek akkor is lefognak kurrogni ha csak szemét szúrt, vagy valami lóg a levegőben, de igen nem helyes, merem feltételezni hogy azért írtál az oldalra mert jelzett a belső hang, és ez így van jól. Talán az embereknek sem azonnal ítélkezni kellene, hanem az események felől érdeklődni, ha viszont elég stabil a kapcsolat amiben jelenleg is helyt állsz akkor az érzelmi része kérdéses. Talán picit át érzem, én is ugyan ebben vagyok, de vannak azok a bizonyos korlátok amit jó ha felállit az ember. 25/N
2016. aug. 9. 12:19
 37/74 anonim ***** válasza:
14%
Egyszer egy fèrfi kollegám védekezett azzal, hogy egyből elsült a nőben, tehát nem történt effektív fizikai aktus.
2016. aug. 9. 12:24
 38/74 anonim válasza:
16%

mit foglalkozol te egy rakat itteni eszetlen b@rom véleményével?

ha unod a nődet cseréld le, ha szórakozol csináld úgy hogy ne tudja meg, ha meg zavar hagyd abba, eszetlen hülyegyerek.

2016. aug. 9. 12:28
 39/74 A kérdező kommentje:
36, Igen, kb így látom én is. A lelkiismeret egy döntő dolog. A korlátokon is gondolkodom, az érzések pedig egy nagy kérdőjel. Meglátjuk. Ha tehetném dupla mancsot adnék! Köszönöm!
2016. aug. 9. 12:29
 40/74 anonim ***** válasza:
13%

Sztem a mai társadalom egyik legnagyobb rákfenéje, hogy borzasztóan kevés olyan nő él köztünk, mint a 29-es.

A nők majdnem mind zsigerből szavaznak, beszélnek, cselekszenek.

Teljesen képtelenek a mértéktartásra és már csak ezért sem szabad bevezetni a halálbüntetést. Minden elcsattan pofonért villamosszékbe küldenék a férfit, de a férjét megmérgező nőt soha...

Szomorú, de igaz.

2016. aug. 9. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!