Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni ettől a lánytól?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatalon jöttünk össze a férjemmel,hamar házasodtunk,a két gyermekünk is gyorsan jött.Egy faluban éltünk,a férjem munkája miatt viszont fel kellett költöznünk Pestre.3 éve élünk itt,eddig minden nagyjából rendben volt.A férjem 31 éves,én 29.Már nincs az a hú de nagy szerelem,inkább csak szeretet.Ritkábban vagyunk együtt,férjem sokat dolgozik,van hogy külföldre kell mennie pár napra,stb.Én háztartásbeli vagyok.A férjem munkahelyén (és ez által a baráti körében is) megjelent egy 22 éves,gyönyörű szép,lány.Sok időt töltenek együtt,mivel nem csak a munkájuk,de a hobbijaik is ugyanazok.Sokat beszélgetnek,nevetgélnek,de a lány velem is kedves,közvetlen.Tegnap a testvérem bogarat ültetett a fülembe.Azt mondta hogy a lány modellnek is lazán elmenne,okos,több közös témájuk van a férjemmel,mint nekem,és van köztük valami szikra.Ezt én is látom,de nem tudom eldönteni hogy ez csak barátság vagy más valami.Azért sem tudok dönteni,mert velem is ugyan olyan kedves a lány,velem is nevetgél,velem is eljön erre-arra,ha hívom.Pl. usziba is együtt járunk,és nagyon jókat beszélgetünk.A férjem amúgy nagyon magas,izmos,egyesek szerint jóképű,mások szerint átlagos,jószívű,egyszerű ember.Nem a legokosabb a földön,de meg van a magához való esze.A mentalitása elég falusias,ahogy nekem is,mindketten visszahvágyunk falura,nem igazán szeretjük Pestet.Én 163 cm vagyok,76 kg,telt.A szülések kicsit megviselték a testem.Nagy a hasam,lógnak a melleim,vastag a combom,tepsi fenekem van,striás és narancsbőrös vagyok,de már küzdök ellene.A bőröm fehér,a szemem barna,a hajam fekete,derékig ér,vékonyszálú.Az arcom olyan átlagos.Az orrom közepes,a szemem kicsit kisebb fajta,a szám átlagos,kicsit vékonyka,a fogaim nagyjából okésak.A lányka a teljes ellentétem.173-175 cm,olyan 53 kg körül lehet,nagyon szép homokóra/körte alakja van.Szép kerekek a mellei (mondjuk ez szerintem lehet hogy szilikon,vagy csak marha szerencsés a lány),nagy kerek a popsija,lapos a hasa,hosszúak a lábai,szinte tökéletes a bőre (kifakultabb striái neki is vannak,ha jól láttam).Barnásabb a bőrszíne mint az enyém,olyan szép,épp hogy napcsókolta,heti egyszer jár szoliba.Arany színű szeme (vagy mogyoró,ki hogy hívja) van,a haja nagyon dús,váll alá érő,hullámos,kicsit olyan ombrésan van festve/melírozva.Felül barna,aztán lefelé világosabb részek jönnek.Az arca brutálisan szép.Pici pisze orra van,hatalmas szeme,óriási seprű szempillákkal.Húsos,csókos ajkai vannak,és vakítóan fehér egyenes fogsora (lehet porcelán,de minimum fehérített).Ami mellettem szól hogy hosszabb a hajam,és nincs tetkóm (a lánynak elég sok van),bár jobban belegondolva,ezek lehet csak nekem tetszenek jobban magamban.Okosabb is mint én,diplomás,nekem érettségim van.Egy szó mint száz,a lányka egy istennő,én meg egy átlag anyuka vagyok.Testvérem szerint ha még nem csalt meg vele a férjem,akkor majd fog,mert látszik hogy mennyire vonzódnak egymáshoz.Ma reggel pl. a lány jött a férjemért hogy munkába menjenek (közel lakik,és a mi kocsink ma nekem kell),és a kapuban figyeltem,majdnem egy egész percig ölelték egymást amikor a férjem kiment beengedni.Engem is megölelt a lány,de nem olyan hosszan.Nekem az amúgy a véleményem,hogy ha lenne köztük valami a férjemmel,ellenséges lenne velem,nem ilyen aranyos.Testvérem szerint viszont csak szánalomból rendes velem,mert tudja hogy esélyem sincs vele szemben.Szerintetek aggódjak?Mit csináljak ezzel az egésszel?2016. nov. 4. 08:44
61/63 anonim válasza:
hát bakker...ha ez igaz. ilyen létezik?
63/63 anonim válasza:
rájöttem végül hogy ez a kérdés, csupán átcseszés, olvassátok vissza és egyből lejön. :D mondjuk ahhoz nagyon ostobának kell lenni, hogy egy diplomást okosnak tituláljál, mert manapság diplomát szerezni olyan, mint almát szedni. puszicső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!