Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni ettől a lánytól?
Egyetértek harmincassal.
Kérdező, Te azt mondod mind Neked, mind a férjednek falusias a mentalitásotok. Hát akkor pont nem értem, miért tartod normálisnak, hogy egy családapa egy huszonéves lánnyal tölste a szabadidejét. Én Pesten élek, viszonylag szabados vagyok, de komolyan ha a férjem elkezdene egy 22 éves lánnyal találkozgatni, nagyon elgondolkoznék, hogy van-e értelme tovább a házasságunknak. Hiába hietegeted magad, hogy ez normális, nem az.
Különben én régebben voltam szerető,és nagyon kedves voltam a pasi feleségével.
Ennek két oka volt. Az egyik a lelkiismeretfurdalás, de a másik, ami ennél sokkal fontosabb az az, hogy szerettem a pasit, és a feleségével beszélgetve nagyon sokmindent megtudtam a pasiról. Egyrészt kicsit tudtam puhatolózni a házasságukkal kapcsolatban, hogy mennyire van rendben, mennyire igazak azok a dolgok, amiket a pasi mond, és mivel szerelmes is voltam, szívesen hallgattam a szerelmemről régi és új történeteket, még akkor is, ha a felesége szájából hangzottak el...
Ilyen baratnotol mentsen meg a joisten mindenkit...undorito,34 es.
Buszke lehetsz magadra.
A bátor ferj miert nem vallal fel a felesege elott,ha oly nagy a szerelem??
3-6o, ha undorító, ha nem, ez így van és teljesen korrekt reakció volt kérdező kérdésére.
A feleség azzal nyugtatgatja önmagát, hogy de a lány vele is kedves, holott ez tipikus viselkedés.
Az esetek többségében a szerető ilyen-olyan érdekek miatt kedves a feleséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!