Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bulizni van, szerintetek van okom félni vagy csak fölöslegesen idegeskedek?
Figyelt kérdés
Van bennem egy kis félelem, hogy a buli alatt rámászik pár csak, ő meg az alkohol hatására nehogy hülyeséget csináljon... Mostanában szinte nem is járunk el együtt bulizni mert mindig összeveszünk valami kis apróságon, nem hív, de szerintem inkább azért mert nem akar veszekedni, nem érzi jól magát velem, mert én hajlamos vagyok megsértődni az ő részeges hülyeségein. Egyébként megvesz nekem bármit amit csak kiejtek a számon, elvisz étterembe, moziba meg minden és az ágyban sincsenek gondok (2 perc simogatástól már alig várja hogy megkapjon). De sokat veszekszünk mostanában és félek hogy inkább keres mást. Már beszéltünk telefonon 2x, az utóbbin hallottam már hogy sokat ivott. De itt van a cucca (nem lakunk együtt, táskában hozza a ruháit) és mondta hogy jön utána hozzám. Tudom hogy bizalom meg minden, de mostanában a sok vita miatt kicsit lecsökkent az önbizalmam.2013. aug. 2. 21:25
1/5 anonim válasza:
szerintem nem kell
ha este nem megy, akkor már van okod
2/5 anonim válasza:
Én még soha nem láttam egy lányt se rámászni egy pasira, hiába voltak berugva, mint az állat.
3/5 anonim válasza:
te ismered...
" csak, ő meg az alkohol hatására nehogy hülyeséget csináljon... "
az alkohol nem kifogás
akit vinni lehet, hadd vigyék
...
4/5 anonim válasza:
Ha szeret téged akkor nincs para.
Ha megtalál valami partyri... pardon... hölgyet magának akkor az már az ő szégyene.
5/5 anonim válasza:
Egyet értek a 3. válaszolóval. Amúgy a sok veszekedés megöli a kapcsolatot, és nagyon sok múlik azon így hogy bízz benne. Velem is van néha ilyen, hogy ok nélkül nyafogok, hogy majd megcsal meg ilyenek és teljesen ki vagyok borulva, de igazából csak magamat idegesítem ezzel. Próbálj meg ne veszekedni vele, mert akkor nem sokáig megy a szekér közösen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!