Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktatok félni amikor a párotok nélkületek megy el bulizni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 18:59
1/12 anonim válasza:
Nem, ugyanis tudom, hogy mi az a szó, hogy bizalom.
24L
2/12 anonim válasza:
nem mrt bizalom a kapcsolat támasztopillére
3/12 anonim válasza:
Nem mert bulizni nem járunk. Nem a mi műfajunk. Max sörözni megy, meccset/F1-et nézni. Max attól félek, hogy ideges lesz, ha rossz az eredmény :D
4/12 anonim válasza:
Nem, mert van önbizalmam és tudom, hogy egyedül én érdeklem.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor nekem nagyon kevés lehet.
2013. jún. 5. 19:09
6/12 anonim válasza:
Szoktam félni mert én kétszer csókolóztam mással a háta mögött bulikban. Szingli vagyok mert az egyik a szeme láttára történt.
7/12 anonim válasza:
Nem. Olyan jól főzök, hogy teljesen magabiztos vagyok a hűségét illetően! :D
8/12 anonim válasza:
de ha lesz valaha újra kapcsolatom csak olyan lesz aki nem bulizós :(
9/12 anonim válasza:
Nem. (Legalábbis sose volt ebből gondom, amikor kapcsolatban voltam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!