Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom félni, ha a páromnak kretén barátai vannak?
Barátomnak van egy eléggé bunkó haverja, akit jobban megismertem, most hogy több helyen voltunk együtt a haverjaival. Egy eléggé nagy s3ggfej, mostani barátnőjével azért jött össze, hogy jól megd--ja. És minden egyes apró részletet lead a barátomnak, hogy mikor hol és mit csináltak(hogy így, meg úgy csókolóztak,itt fogdosta, ott fogdosta, ezt és ezt beszélték). Ezt a barátomtól tudom, ő mondta nekem.
És nem szeretném, ha ez befolyásolná a barátomat. Lehet, hogy akkor ő is kibeszél engem a barátjának, és nem akarom, hogy tőle 'tanuljon'. Mióta ilyeneket beszélnek a sráccal, jobban is akarja a szexet, de én nem vagyok rá kész még.
Azért félek ettől mégjobban, mert a kapcsolatunk elején egyik normálisabb haverja segített abban, hogy összejöjjünk, mivel nagyon félénk volt velem szemben, és akkor is a haverjára hallgatott,és elmondta mit érez....
Szerintetek ez mennyire tudja befolyásolni? Ti hogy vagytok ilyen téren a haverokkal? (Nemrég mikor még egyszer a haverjaival és vele voltam, olyan dolgokról beszéltek, hogy tátva maradt a szám, és még úgy és olyanokról nem hallottam beszélni a párom o.O )
Mit lehet tenni? Nem akarom, hogy majd azt a fiút utánozza,és olyan legyen.
Olyan különleges rendes fiú volt, nem szeretném, ha olyan kretén lenne, mint ők.Rosszul esett kicsit 'olyan'dolgokat hallani tőle.
Vagy én vagyok túl komoly?
Figyi, legjobb, ha megbeszéled vele, hogy nem szimpatikus neked a haverja. Nem kell eltiltanod tőle (miért is tennéd), csak szögezd le, hogy ez a viselkedés neked nem tetszik.
Ha tényleg értelmes ember, veszi a lapot, és amikor veled van, biztos nem fog úgy viselkedni, még akkor sem, ha a gyökér haverja is a közelben van.
Én nem hagynám, hogy a baráti köröm bármiben is befolyásoljon a barátnőmmel kapcsolatban.
Ha meg mégis így viselkedik azután, hogy ezt megbeszéltétek, nem vesztesz sokat.
Mondtam neki, hogy mennyire nem bírom(nem azt, aki újságolja neki az intim ügyeit, hanem akivel a sok hülyeséget hordta össze)kihozott akkor nap a sodromból a haverja, mert úgymond rajtam hülyültek, és lökte a süket dumát a haveromnak. Felálltam és kimentem, a barátom utánam jött, ő is mondta, hogy mennyire lökött a csávó,meg ne is foglalkozzak vele. Viszont később ugyanúgy lökték a hülyeséget, ami nagyon fura volt , hogy ilyeneket mondott a párom.
De biztos így van a haveri társaságban...nem? Csak nem szeretném, ha ő is úgytenne, mint ők....gondolok itt arra, hogy eddig meg volt szex nélkül is, viszont most egyre jobban rajta van azóta...
Mondd neki kicsit határozottabban, hogy neked ez így nem okés. Nehogy már kibeszéljen téged a haverjával. Ennyire tapló a barátod? erélyesen kell a tudtára hozni, hogy ez így nem lesz jó, neked ez nem kell!
Ha valaki elkezdené zrikálni a barátnőmet, az lenne a minimum, hogy megvédeném. A kis gyökeret meg leoltanám, hogy tudja, hol a helye. Nem számítana, hogy haver, vagy nem. Más barátnőjét nem vesszük a szánkra. Felénk ez így megy, de akkor ezek szerint nálatok nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!