Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom egyáltalán félni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom egyáltalán félni attól hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Barátommal már lassan 3 éve vagyunk együtt. Most elég sok időt töltöttünk együtt. A suli újra kezdődik és ezért sokat leszek távol, csak hétvégén leszek itthon. Ő is dolgozik egész héten, mert már vége a szabiának. Mindig is bíztam benne és veszekedni sem szoktunk. Pár hete volt egy veszekedésünk, eddig szinte egyszer sem vesztünk össze. Úgy éreztem kevesebbet foglalkozik velem mint régen. Igazából nem a szavak embere, ha van problémánk szinte mindig én kezdeményezem a megbeszélést. Volt hogy képeken láttam hogy oda volt bulizni pár barátjával, miután elmentem tőlük. Igazából akkor megy bulizni amikor akar, csak legalább mondja el. Amikor oda akartam ülni a gépéhez, mielőtt odaengedett kilépett gyorsan a facebookjából. El kezdtem sírni mikor összevesztünk, ezen megijedt. A veszekedés után úgy érzem többet foglalkozik velem. Kettőnk közül én vagyok a féltékenyebb, próbálom visszafogni magam, igazából mikor összevesztünk akkor fakadtam ki a féltékenységem miatt. Ő egyáltalán nem féltékeny, bár azért néha látom rajta attól hogy nem mondja.

2013. jan. 31. 08:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Pontosan mi is utal arra, hogz megcsalt, mert amiből amiket leírtál kb. semmi?
2013. jan. 31. 09:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy nem akarta hogy lássak valamit a facebookjában.
2013. jan. 31. 09:09
 3/16 A kérdező kommentje:
De lehet hogy csak képzelődök azt mondta akkor nézem meg amikor akarom, de nem szoktam.
2013. jan. 31. 09:10
 4/16 anonim ***** válasza:

3év,annyi idő kell ahhoz hogy a legmélyebb szerelemben is ott legyen a megszokás,ilyenkor természetes hogy kevesebbet figyel rád

Bulizott?édes,az én párom is szokott,nem várom el hogy előre szóljon,nincs jogom lekorlátozni az életét,nem kell engedélyt kérnie

kilép a facebookjából?és?gondolom nem azt akartad megnézni a gépén,akkor meg minek legyen bejelentkezve,főleg ha esetleg később te is szeretnél facebookozni

naná hogy többet foglalkozott veled,észrevette hogy tényleg rosszul esik neked,de ennyi miatt nem kell sírni,de ne szokj hozzá,egy ideig ugyanúgy édese lesz vele,utána megint kevésbé figyel rád

én is féltékeny típus vagyok,de ennyi miatt senki sem rendezne jelentet,semmi sem utal arra hogy megcsal

2013. jan. 31. 09:12
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem azt vártam el hogy szóljon előre, de utólag sem mondta, láttam képeket, csak barátokkal volt, de akkor sem lett volna nehéz elmondani. Mióta összevesztünk azóta többet foglalkozik velem, szex terén is, mint régen.
2013. jan. 31. 09:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem korlátozom le, mondtam is neki hogy akkor és azt csinál, amit akar. De azért alap hogy elmondom.
2013. jan. 31. 09:32
 7/16 anonim ***** válasza:

miért?te is az elmúlt 3év alatt beszámoltál róla hogy mikor mész bulizni?attól hogy a párod még van élete,egyik barátnőmnek így ment tönkre a kapcsolata,igaz nem voltak olyan régóta együtt mint ti

a srác nem jelentette be előre hogy hova megy,a barátnőm ezért elkezdett hisztizni hogy de igen,mondja el ha megy valahová,a gyerek egy idő után megunta és dobta

én nem kérem a páromat hogy szóljon előre,max ha látok képeket hogy volt valahol megkérdezem hogy milyen volt,jól szórakozott-e és így magától mesél

2013. jan. 31. 10:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Szűken válaszolva a kérdésre: szerintem nincs okod félni...
2013. jan. 31. 10:25
 9/16 anonim ***** válasza:

van egy "haverom" aki ilyesmi kapcsolatban van, csak ő a pasi. ő dolgozik, a barátnője pedig Pestre megy minden héten tanulni. ők is lassan 4 éve vannak együtt.

a sráccal szoktam beszélni, amit a barátnőjével nem mer megbeszélni elmondja nekem, ugyanis a lány eléggé "bepukkadós" típus és vagy csöndben hisztizik úgy hogy nem válaszol semmire vagy kiabál :D...

szóval nem lehet tudni, lehet, hogy van valami problémája a barátodnak, amit nem mer megbeszélni, mert akkor olyan oldalad jön elő, amit ő pont nem akar, hogy eljöjjön (pl nem akar sírni látni)

emellett az a srác akit példaként hoztam fel, sokszor mondja, hogy nem minden olyan mint régen, "eltűnt a rózsaszín köd", ráadásul a barátnője sokszor mond olyan dolgokat amivel mintha féltékennyé akarná őt tenni... kicsit régóta vannak együtt és kamaszként kezdtek járni, szóval azért jött nekik egy kis személyiségváltozás is.

a példát azért hoztam fel, hogy valamiben hátha magadra vagy a barátodra ismersz. nem hiszem, hogy megcsalna, simán lehet egy olyan dolog van, amit nem mer megbeszélni.

2013. jan. 31. 11:03
 10/16 A kérdező kommentje:
NEM azt várom hogy előre jelentsen de mindent, de jól esne ha mondaná hogy Kicsim tegnap elmentem bulizni vagy valami hasonló, én is szoktam mondani hogy képzeld tegnap elmentünk a csajokkal ide vagy oda. Egy normális ember ilyenkor azt kérdezi hogy jól érezted magad, vagy milyen volt a buli. NEM korlátozom ilyen téren és nem is akadok ki hogy elmegy, mert már mint mondtam felnőtt ember és azt csinál amit akar.
2013. jan. 31. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!