Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom egyáltalán félni attól hogy megcsalt?
3év,annyi idő kell ahhoz hogy a legmélyebb szerelemben is ott legyen a megszokás,ilyenkor természetes hogy kevesebbet figyel rád
Bulizott?édes,az én párom is szokott,nem várom el hogy előre szóljon,nincs jogom lekorlátozni az életét,nem kell engedélyt kérnie
kilép a facebookjából?és?gondolom nem azt akartad megnézni a gépén,akkor meg minek legyen bejelentkezve,főleg ha esetleg később te is szeretnél facebookozni
naná hogy többet foglalkozott veled,észrevette hogy tényleg rosszul esik neked,de ennyi miatt nem kell sírni,de ne szokj hozzá,egy ideig ugyanúgy édese lesz vele,utána megint kevésbé figyel rád
én is féltékeny típus vagyok,de ennyi miatt senki sem rendezne jelentet,semmi sem utal arra hogy megcsal
miért?te is az elmúlt 3év alatt beszámoltál róla hogy mikor mész bulizni?attól hogy a párod még van élete,egyik barátnőmnek így ment tönkre a kapcsolata,igaz nem voltak olyan régóta együtt mint ti
a srác nem jelentette be előre hogy hova megy,a barátnőm ezért elkezdett hisztizni hogy de igen,mondja el ha megy valahová,a gyerek egy idő után megunta és dobta
én nem kérem a páromat hogy szóljon előre,max ha látok képeket hogy volt valahol megkérdezem hogy milyen volt,jól szórakozott-e és így magától mesél
van egy "haverom" aki ilyesmi kapcsolatban van, csak ő a pasi. ő dolgozik, a barátnője pedig Pestre megy minden héten tanulni. ők is lassan 4 éve vannak együtt.
a sráccal szoktam beszélni, amit a barátnőjével nem mer megbeszélni elmondja nekem, ugyanis a lány eléggé "bepukkadós" típus és vagy csöndben hisztizik úgy hogy nem válaszol semmire vagy kiabál :D...
szóval nem lehet tudni, lehet, hogy van valami problémája a barátodnak, amit nem mer megbeszélni, mert akkor olyan oldalad jön elő, amit ő pont nem akar, hogy eljöjjön (pl nem akar sírni látni)
emellett az a srác akit példaként hoztam fel, sokszor mondja, hogy nem minden olyan mint régen, "eltűnt a rózsaszín köd", ráadásul a barátnője sokszor mond olyan dolgokat amivel mintha féltékennyé akarná őt tenni... kicsit régóta vannak együtt és kamaszként kezdtek járni, szóval azért jött nekik egy kis személyiségváltozás is.
a példát azért hoztam fel, hogy valamiben hátha magadra vagy a barátodra ismersz. nem hiszem, hogy megcsalna, simán lehet egy olyan dolog van, amit nem mer megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!