Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom egyáltalán félni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom egyáltalán félni attól hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
Barátommal már lassan 3 éve vagyunk együtt. Most elég sok időt töltöttünk együtt. A suli újra kezdődik és ezért sokat leszek távol, csak hétvégén leszek itthon. Ő is dolgozik egész héten, mert már vége a szabiának. Mindig is bíztam benne és veszekedni sem szoktunk. Pár hete volt egy veszekedésünk, eddig szinte egyszer sem vesztünk össze. Úgy éreztem kevesebbet foglalkozik velem mint régen. Igazából nem a szavak embere, ha van problémánk szinte mindig én kezdeményezem a megbeszélést. Volt hogy képeken láttam hogy oda volt bulizni pár barátjával, miután elmentem tőlük. Igazából akkor megy bulizni amikor akar, csak legalább mondja el. Amikor oda akartam ülni a gépéhez, mielőtt odaengedett kilépett gyorsan a facebookjából. El kezdtem sírni mikor összevesztünk, ezen megijedt. A veszekedés után úgy érzem többet foglalkozik velem. Kettőnk közül én vagyok a féltékenyebb, próbálom visszafogni magam, igazából mikor összevesztünk akkor fakadtam ki a féltékenységem miatt. Ő egyáltalán nem féltékeny, bár azért néha látom rajta attól hogy nem mondja.

2013. jan. 31. 08:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nálunk is így van hogy ő dolgozik és én meg tanulok és ezért vagyok távol. Ő is az a fajta szerintem aki nem mer elmondani dolgokat. Nem tudom hogy hogyan tudnám megnyitni magam felé. Nem vagyok az a fajta aki hisztizik, inkább megsértődősek vagyunk mindketten, de akkor sem tart sokáig ez a megsértődés. Nincs ötleted hogy hogyan tudnám jobban megnyitni magam felé, mit kellene tennem hogy nyíltan beszéljen a problémáiról? Én nyíltan szoktam róla beszélni mi bánt és hogy mi a bajom.
2013. jan. 31. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Abban teljesen egyetértek, hogy ha bulizni megy, akkor egy sms-t azért küldhet, hogy ide mentem kicsim, sietek, szeretlek, hasonlók.

Nem értem egyes kommentelők álláspontját, miszerint ezzel korlátozod, ez nem korlátozás, hanem egy sima gesztus, afelé, akit szeretünk. Továbbá jól jön, ha elmondja, hova megy, ha valami baj történne, akkor tudjam, hogyha keresni kell, akkor hol van a kiindulópont.

A korlátozás az lenne, ha azt mondanád neki, hogy nem mehetsz el, vagy csak ezekkel mehetsz el, vagy időben gyere haza, tovább nem maradhatsz, stb.

Beszélj vele, kérdezd meg miért nem tisztelt meg annyival, hogy szóljon!

2013. jan. 31. 13:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy szarul esik hogy nem mondja hogy itt meg ott volt és mondtam neki hogy akkor megy amikor akar és oda ahova akar, csak mondja meg nekem.
2013. jan. 31. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
És ő erre mit mondott? Hogy jogos, amit kérsz, vagy hogy nem?
2013. jan. 31. 14:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ő úgy emlékezett hogy mondta és azt mondta hogy szól. Meg azt hogy többet járunk el és visz engem is (pedig egy szóval sem mondtam hogy vigyen, csak hogy szólhatna). Csak ritkán járunk el amúgy.
2013. jan. 31. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát te tudod. Ha úgy látod változik és tényleg őszinte, akkor sok boldogságot!
2013. febr. 1. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!