Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt? Van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt? Van ilyen?

Figyelt kérdés
10 éves párkapcsolatban vagyunk a barátommal, 30 évesek vagyunk. Pár napja az üzenőfalára (facebook) kiírta az egyik exe (10 évvel ezelőtt voltak együtt, de elvétve találkoznak.) hogy idézem "még mindig/már megint úgy szeretlek". Kérdőre vontam a srácot, azt mondta, a csajszi azt gondolja, hogy ők ilyen nagy haverok, de valójában alig beszélnek, nem is érti, miért írta. A csajnak van párja egyébként. Mit gondoltok, létezik, hogy ok nélkül ilyet írt ki a csaj? Vagy esetleg találkoztak és csupán baráti indíttatásból írta ki? Mi a véleményetek?

2013. jan. 28. 12:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%

Komolyan 30 evesek vagytok? Fel kene noni kicsit, nem?

Igen, a parod megcsalt, es tagadja, az exe szivat teged, te meg hulye vagy, hogy hagyod.

2013. jan. 28. 12:49
 2/20 anonim ***** válasza:
55%

'Vagy esetleg találkoztak és csupán baráti indíttatásból írta ki?'

?????????????????????????

Igen, az exek altalaban barati indittatasbol irjak, hogy "még mindig/már megint úgy szeretlek".

!!!!!!!!!!!!!44444 ne mar.

2013. jan. 28. 12:50
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerekes, vagy ilyesmi. Egyszerűen nem tudom mit gondoljak. :(
2013. jan. 28. 12:50
 4/20 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy nem vagy gyerekes. Viszont borzasztoan naiv, naivabb a naivnal.
2013. jan. 28. 12:52
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát mit tudom én, biztos van olyan csaj, aki barátilag ilyet ír az exének, mert mit tudom én, jót dumáltak, vagy ilyesmi. Vagy ez nem is lehetséges? (Én mondjuk sose tennék ilyet, de az én vagyok.)
2013. jan. 28. 12:52
 6/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy naiv vagyok. A pasim annyira megbízható egyébként, nagy élharcosa a hűségnek, nem is volt sok csaja, visszafogott fickó, épp olyan, akiről sose gondolnám, hogy félrejár. Persze még az is lehet, hogy nem csinált semmit, csak a csaj szerette volna, és így próbál minket szétszedni. (De ez inkább a tinikre vall, és a csaj is 29 éves...)
2013. jan. 28. 12:54
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem, nincs olyan ex, aki barati indittatasbol PUBLIKUSAN kozzetesz ilyesmit.

Ha ismerned a csajt, es veled is barati viszonyban lenne, akkor meg azt mondom oke, de igazabol akkor is wtf. Igy meg aztan vegkepp. A parod meg a masik fele, nem is erti.. ez a legkonnyebb valasz, persze. De valojaban erti hat.

2013. jan. 28. 12:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Akármi is van, elég szemét a csaj, hogy ilyeneket ír ki az üzenőfalára, biztosan nem jó szándékkal tette, én biztos nem írnék ki ilyet
2013. jan. 28. 12:56
 9/20 anonim ***** válasza:

Kérdőre vontam a srácot, azt mondta, a csajszi azt gondolja, hogy ők ilyen nagy haverok, de valójában alig beszélnek, nem is érti, miért írta.

Ha alig beszelnek, honnan veszi, hogy ezt gondolja a csajszi?

Remele, hogy csak felreertes az egesz. Azert menj utana, mert ez gaz innen is, onnan is.

2013. jan. 28. 12:57
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak egy "hülyebas*zatlanku*rva", aki szopatni akar téged, aki megcsal valakit az nem fogja ország világ előtt kürtölni...
2013. jan. 28. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!